A+ A-

Az íróasztalon

Nem tudom miért, de munka után egyből hozzá mentem. Valahogy ma nem járt annyira a fejemben, mint korábban de talán tudat alatt, sétáltam az ő házuk felé. Amikor már feleszméltem ott álltam az ajtóban, és a kezem kopogott az ajtón.
Kopogtam. Az ajtó meg nem akart nyílni. Úgyhogy elindultam visszafelé, amikor szemből ki jött? Hát ő. Egy csókkal köszöntöttük egymást, majd ő kinyitotta az ajtót, és bementünk. A ház üres volt, csak ő meg én. Szenvedélyesen néztünk egymás szemébe. És kézen fogva behúzott a szobájukba. A táskáját feldobta az asztalra, mi meg leültünk az ágy szélére. Lágyan csókolóztunk, érzékien. Nem tudom miért, de vonzotta a szemem az asztal. Úgyhogy miközben csókolóztunk, fölálltam vele lassan, ajkával az ajkamon. Levettem a táskát, majd minden mást lesöpörtem baloldalra az asztalról, és fölültettem az asztalra.
Tovább csókolóztunk, eközben próbáltam levenni a fölsőjét, ekkor egy pillanatra abbahagytam, az ajka érzéki harapdálását, és a fölső az ágyon landolt. Az ingemet ő maga gombolta ki, és így a földre hullott, mikor kibújtattam belőle a kezeimet. Tovább csókolóztunk, miközben a bal kezemmel a mellét simogattam, a jobbal pedig a fejét simogattam. Addig ő a csupasz hátamat simogatta lágyan érzékien. míg a mellét simogató kezemmel, megkerestem a melltartó kapcsát, picit kínlódtam vele, nem ment egy kézzel. Erre ő hátranyúlt és kinyitotta, majd leejtette a földre. Tovább csókolóztunk, és a szabadon maradó kezemmel a mellbimbóját dörzsölgettem lágyan érzékien, addig belecsókolt a nyakamba.
Ekkor már hatalmába kerített valamiféle extázis, éreztem, ahogy a nyelve végig simul a nyakamon, ahogy érinti az ádámcsutkámat, ahogyan az államat ...uhhhh. Addig én a fejét simogattam és nadrág hátsó részénél, bedugtam a kezem, be egészen odáig, ahol a feneke két része szétválik, és ott kezdtem simogatni. Kezemmel végigsimogattam így a mellkasán, éreztem, ahogyan megfeszül a gerince. Végig simítottam a hasán, az oldalán. Ahogy végigsöpör rajta az inger, melyet az érintés legjobbja kiválthat. Majd rádőltem, és belecsókoltam a köldökébe, a hasára nyomtam pár lágy csókot. Majd az oldalára, a melle alá, majd a mellére, addig az egyik kezemmel a másik mellét simogattam, a másikkal pedig a hátát. Közben ő hátra hajtott fejét, és halkan sóhajtgatott.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.63 pont (32 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 Jutcsi 2013. 10. 12. szombat 04:38
Elèg rövid.
#6 Andreas6 2013. 10. 9. szerda 14:48
"nyelvünk harcoltak a szánkon belül" Beszélni kicsit magyar?
#5 zsuzsika 2013. 10. 9. szerda 13:02
Egyszer olvasható
#4 veteran 2013. 10. 9. szerda 10:30
Gyenge
#3 listike 2013. 10. 9. szerda 07:47
Nem nagy pukk.
#2 Rinaldo 2013. 10. 9. szerda 07:09
Elmegy.
#1 Törté-Net 2013. 10. 9. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?