A+ A-

Gazdám és én 1-2 rész

1. rész
Együtt töltöttünk egy szép napot végig öleltél beszélgettünk elmentünk vásárolni, és estére mondtad hogy készüljek fel, sejtettem hogy most megjárom amiért nem tartottam be az ígéretemet.
Elküldesz tusolni én hívlak de Te csak rázod a fejed, nem jössz velem érzem hogy baj lesz. Gyorsan tusolok közben legyantázom magam és sietek hozzád. És legszebb pizsimben állok előtted, de csak Te mérgesen nézem rám, és egy mozdulattal leveszed rólam. Látod bugyi is van, letéped és meztelen állok előtted. Körbe jársz, nézel engem, de én mozdulni sem merek. Csak állok és várok, elmész a táskádhoz kiveszel belőle egy kendőt, bekötöd a szemet és mondod most megtanulod többet nem ígérsz ha nem tartod be.
Kicsit simogatsz és hirtelen a térdedre fektetsz és érzem a hideg bilincset és nem tudom már mozdítani a kezemet. A lábam következik ugyan ez, és védtelen vagyok egyszer csak hírtelen lecsap a kezed, újra és újra... 6nál már nyöszörgök nem merek megszólalni mert büntetés közben nem szabad, de aztán érzem a kezed és elkezdesz simogatni. A popsimat simogatod és belül egyre haladsz lefele és folytatod közben a fenekelést már nagyon nedvesedek de te nem hagyod abba de elélvezni sem engedsz.
Már hangosan nyöszörgök, és dobálom magam de te leszorítasz, és folytatod. Nem bírom tovább, de még mindig csinálod, és mikor már elélveznék, egyik ujjad a popsimban nyomod szokatlan érzés ott még nem volt semmi sem, meg sem merek mozdulni, de Te mozgatod az ujjad és hozzá szokok és a másik kezeddel megkeresed a csiklómat, a két helyről érkező ingerlés hatására elélvezek. Szinte robban az érzés dobálom magam sikítok de te nem hagyod abba folytatod de közben lefektetsz és nézel, nézed a kipirosított arcomat imádlak, szinte elolvadsz ahogy a szemembe nézel.
Lehajolsz hozzám, és hosszant gyengén érzékien csókolsz, és a farkadat hozzám nyomod simogatom kicsit és beilleszted és gyengéden benyomod, csak pár napja vesztettem el a szüzességemet, de már élvezem, hogy bent vagy és mozogsz. Nem sokáig bírod az előzőleg történt dolgok nagyon felhúztak és elélvezel. Hörögve dőlsz rám mikor én is élvezek együtt, nagy az összhang kettőnk között.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4 pont (27 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 Andreas6 2013. 05. 31. péntek 14:03
Elég szokatlan, hogy krokodilt tart otthon, pláne, hogy a párna alól kerül elő. Tényleg, mekkora? És melyikőtöket ette meg először?
#7 genius33 2013. 05. 25. szombat 05:23
Szar...
#6 rockycellar 2013. 05. 24. péntek 19:24
Nem is jó!
#5 Bikmakkocska 2013. 05. 24. péntek 11:13
Gyenge.
#4 Rinaldo 2013. 05. 24. péntek 09:12
Nem túl jó.
#3 veteran 2013. 05. 24. péntek 07:26
Nagyon gyenge 1p
#2 papi 2013. 05. 24. péntek 04:57
KICSIT SZÉTSZORT VAGYOK, MIRE A VÉGÉRE ÉRTEM ELFELEJTETTEM AZ ELEJÉT
#1 Törté-Net 2013. 05. 24. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?