A+ A-

Adrienn

Eredeti: Index - Erotikus fantáziáink
Adriennt '99 - ben ismertem meg. Egy internetes beszélgetőcsatornán. Az ottani társaság nem először jöt már össze egy kis sörözésre, amikor csatlakozott hozzánk két lány is: Adrienn és Bea. Én még nem találkoztam velük korábban. Adrienn 7 évvel volt nálam idősebb (30). Alacsony volt és vékony, pompás kerek feneke volt, de a melle kisebb volt annál, amit én szeretek. Valahogy mégis nagyon erotikus kisugárzása volt. Bea ezzel szemben annyi idős volt, mint én és olyan mellek sejlettek át a pulóverén, hogy bármikor körbeszaladnám értük a Margit - szigetet.
Hamar összehaverkodtunk. A szex is szóba került, de nem gondolhattam semmi komolyra (abban a társaságban gyakran esett szó a szexről, általában csak viccelődés szintjén).
Egyszer a sokadik sörözés és sikamlós beszélgetés folyamán felálltam, hogy valami piát hozzak az asztalhoz. Megkérdeztem Adriennt:
- És te mit szeretnél?
- Egy hatalmasat szeretkezni veled!
- ... ööö...
Na? Erre mit lépnétek?
Én elmentem sörért... de azért megjegyeztem a dolgot.
(Mint az később kiderült, az egyik lány, akivel lefeküdtem a társaságból, nagyon pletykás volt. Neki és annak, hogy jó szeretőnek írt le, köszönhettem a sikert : )
Egyszer, nem sokkal ezután Adrienn és Bea elhívtak bulizni. Egy zenés szórakozóhelyre mentünk hárman. A második gin - tonic után kikaptam egy jégkockát a poharamból és betettem Adrienn dekoltázsába. Nem tetszett neki : ). Azzonnal rámszólt, hogy vegyem ki. Ott a buli közepén benyúltam jó mélyen a ruhájába és kivettem a jégkockát. Ezt aznap este még többször eljátszottuk.
Hajnaltájban elindultunk haza (illetve Adriennékhez, mert Bea nála aludt, én meg lovagiasan elkisértem őket. Ja, meg azért is, mert Adrienn egy korábbi sörözéses bulin videózott és megbeszéltük, hogy megnézhetem). Mikor megérkeztünk, Bea rögtön lefeküdt az egyik szobában, mi pedig mentünk a másikba videót nézni. Adrienn bekapcsolta a videót és megkért, hogy amíg nézem, masszírozzam a hátát.
Levette a topot, ami rajta volt, hasra feküdt és kikapcsolta a melltartóját. Mondanom sem kell, az első pár perc után egyre inkább kezdett oldalra csúszni a kezem, hogy a melleihez érjek. Hallottam a lélegzésén, hogy nem alszik, hanem nagyon is tudja, mit csinálok és élvezi. Nemsokára megfordult és megcsókolt. Ekkor a kezeim már a mellén játszottak, majd a számat is bevetettem a mellbimbói ellen.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.36 pont (47 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 feherfabia 2016. 04. 10. vasárnap 07:34
Tetszett!
#5 A57L 2014. 05. 27. kedd 05:55
Nekem is tetszik.
#4 listike 2014. 03. 2. vasárnap 16:26
Nagyon tetszett.
#3 Xcal 2003. 04. 11. péntek 19:16
Hmm ez kimondottan tetszett!
#2 Vikiy 2002. 07. 23. kedd 19:26
Szerintem ez egy nagyon faxa story,szerintetek?
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?