A+ A-

Amikor az ágyig el se jutunk...

Sokat vártam rá, hogy ezt ki is próbáljam valakin, aki érdemes rá. Egy nagyon dekoratív hölgyről van szó, 161 cm, 53 kiló csinos alak, kellemes érzékeny keblek, szexi popsi, szűk farmer. Minden megvan, amire vágyok. Régi ismeretség a miénk, és nem titkoltam, hogy ha már nem járunk senkivel, szívesen lennék vele legalább egy éjszakát mert kívánom. Egy koraesti beszélgetés skypeon, ahol kijött belőle, hogy ő sem olyan semleges, mint amilyennek tűnni akar. Beszélgettünk és mondtam neki mennyire kívánom, és eszembe jutott egy régi vágyam, amit szeretnék vele megtenni: jöjjön át most, farmerba, legyen szűk csípő fazon, de ne legyen alatta fehérnemű, legyen rajta szűk felső, de ne legyen melltartó és így csengessen be.
Tiltakozik, hogy neeem, persze sejtettem, hogy ez az a női nem, amely igent jelent, csak kéreti magát. Nem szeretem, ha kéreti magát valaki, valahogy az nekem kislányos, de nála ez kivételesen aranyos volt. Tudtam, hogy ő is vágyik rá, hogy átjöjjön.
Ekkor jött egy telefon, hogy munka van, el kell mennem fél órára. Mondtam neki várjon meg, ezt folytatjuk. Egy óra lett belőle, hazaértem, nem volt sehol, gondoltam jobb dolga lett elment moziba a csajokkal, ahogy tervezte korábban, így én sem ülök itthon, lemegyek a pultos haverommal beszélgetni. Elmentem zuhanyozni, majd elkezdtem felöltözni és már a boxer és a farmer is rajtam volt, amikor hallom, hogy csengettek. Nos, nem a szomszéd csengetett, szerencsémre. Kinyitottam, és ott állt a lány. Kis szövet kabát, finoman sokat sejtetően kigombolva, láttam a kinti hűvös idő miatt a toppon keresztül meredező mellbimbóit néztem a csípőfarmerját, koptatott, szűk csőfazon, amelyen keresztül látszik formás lába. Nem kérdeztem sokat csak ránéztem, kezemmel végigsimítottam az arcát, közel hajoltam és megcsókoltam. Kezemmel megmarkoltam a fenekét, és beemeltem a lakásba. Az ajtó bezártam a lábammal, ő pedig az előszobafalnak volt nekivágva. Szemtől szemben álltunk, csókoltam folyamatosan, közben vettem le róla a kabátot, amely a földre hullott, a toppját sem hagytuk fent sokáig, letéptem róla annyira izgatott. Az egyik lábával a földön állt, a másik lábát feltette a kis szekrényre, amelyen a kulcsaimat és irataimat szoktam tartani. Lába a szűk farmerban finoman széttárva, kezemben pedig a melle keményedett.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.38 pont (32 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 feherfabia 2015. 06. 13. szombat 06:27
Élvezetes!
#6 zsuzsika 2015. 02. 12. csütörtök 09:30
Nem rossz.
#5 papi 2014. 03. 26. szerda 04:50
Nagyon jó
#4 x124 2012. 02. 9. csütörtök 22:08
#3 v-ir-a 2012. 02. 9. csütörtök 21:35
nekem is tetszett smile
#2 Rinaldo 2012. 02. 9. csütörtök 08:32
Nagyon jó történet.
#1 Törté-Net 2012. 02. 9. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?