A+ A-

Kívánság

1. rész
Steve fura egy srác volt. Mindenki okosnak tartotta, de ő ezt mindig cáfolta. Nem szerette, ha az eszéért dicsérték. Másért? Más nem volt, ami dicséretek rajta. Szemüveges volt és rövid barna hajú. Soha nem volt közkedvelt a lányok körében. Nem volt barátnője még, pedig elmúlt tizenhét éves. Magas volt, de a gyúrás hiánya miatt felmagzott, mint a szőlő az indára de vékony maradt, nem vállasodott ki, és ez szintén előnytelen külsőt adott neki.
És volt még egy rossz tulajdonsága. Nagyon befolyásolható volt és nem tudott kiállni az igazáért. Folyton rossz társaságba keveredett. A kevés barátja, ami volt, azok húzták ki mindig a nagyobb balhékból. De soha nem tanult a hibáiból.
- Hé, Steve. Állj már meg!
A Steve - nek nevezett srác megállt a folyosón é hátrafordult. Egy napbarnított arcú vele egyidős fiú fékezett le mellette. Tekintette a hatalmas egoizmust és beképzeltséget árulta el, ami eben a srácban már kiskora óta tombolt. Victor volt az. Victor az ideális legjobb cimbora. Aki kikérte magának, hogy ő nem olyan, mint a többi szemét haverja, ő igaz barát.
- Cső. Mond - rázott vele kezet Steve.
- Csak szólni akartam, hogy délután a BMX - esekkel leugrunk a parkolóba piálni. Jössz?
- Nem tudom. Lehet, hogy anyám nem enged el. - húzta el a száját Steve miközben a folyosó vége felé tekintgetett. Victor követte a tekintetét és elvigyorodott. Az aulába az alattuk lévő korosztály fodrász szakos lányai léptek be. Köztük a beszélgetés középpontjába Tina állt. Őt nézte Steve áhítattal. Vic ezt látta meg, és ezért vigyorgott. Tudta, hogy Steve - nek soha ne lesz esélye Tinánál, amíg ő Victor itt van. Neki kell az a lány. Túl jó csaj ez ahhoz, hogy hagyja a fenébe.
- Tetszik neked Tina? - kérdezte kaján mosollyal Victor, a még mindig kábultan álló srácot.
- Mi? Hogy tetszik - e? Ugyan nem. Dehogy is...
Jaj, ne játszd a hülyét. Tudom, hogy tetszik. Bazd meg tizenhét éves vagy. Tudom, hogy jól megdugnád. Viszket a farkad mi?
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.63 pont (27 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 listike 2014. 10. 23. csütörtök 19:15
Nem tetszett.
#4 A57L 2014. 08. 28. csütörtök 08:38
Nem lett rossz.
#3 tutalibermaliber 2011. 09. 14. szerda 13:58
gyenge. a helyesírás ... "- Cső. Mond " helyesen: cső, mondd!
"ez a távolság, mint, Tina, mint, Steve részéről" helyesen: mind Tina, mind Steve ... és a vesszők! az a kurva sok vessző ...
mondjuk olvastam már szarabbat is, pedig ezt végig sem olvastam nyes
#2 Pavlov 2011. 09. 14. szerda 08:22
Kissé gyengus.
#1 Törté-Net 2011. 09. 14. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?