A+ A-

Egy érdekes szilveszter

Még 2000 szilveszterén játszódik történetünk, egy Isten háta mögötti kis faluban...
Szüleimmel sikerült megegyeznem, hogy ne legyenek otthon, mert házibulit szeretnénk tartani, mondanom sem kell, hogy nagyon nehezen álltak rá a dologra. Barátaim és az én meggyőzőerőm végül elégnek bizonyult, így neki lehetett állni a szervezkedésnek. Őrült mennyiségű alkoholt szereztünk be, és mind ehhez rengeteg petárdát. Átalakítottuk a ház földszintjét, mindent a bulinak rendelve alá. Olyan 10 emberre számítottunk. Szilveszter délelőttjén siralmasan nézett ki a helyzet, tekintve, hogy a meghívott 7 lányból és 2 srácból (négyünkön kívül) még csak 2 lány és a két srác jelzett vissza, így hát nekiindultunk, hogy kiderítsük mi is lesz este.
Kiderült, hogy a maradék 5 lányból egy sem jön hozzánk a bulira, mert máshová szívesebben mennek el, nem volt mit tenni, ott álltunk két párocskára várva négyen, kiéhezve. Mindent egy lapra kellett feltennünk és este tíz órára úgy kellett várnunk a négy vendéget, hogy nekünk is legyen nőnk, különben megint csak a bebaszás marad, a baszás meg valahol odaát... Srácokból előjött az isteni szikra, hogy osztálytársainkat és egyéb csaj haverokat kérdezzünk végig, kinek nincs még programja, de ez elég reménytelennek látszott az utolsó pillanatban, de azért mi megpróbáltuk. Próbálkozásunkat siker koronázta, összeszedtünk még hat lányt, csak hát el is kellett mennünk értük, meg haza is kellett őket szállítanunk. Nem bizonyult könnyű feladatnak, egy trabanttal felhajtani hat lányt, de volt rá egy délutánunk. Autókázás közben a hangulatunk már a tetőfokára hágott, az elfogyasztott csekély mennyiségű bor ebben csak a segítségünkre volt.
Este nyolcra már ott ültünk nálunk a hat lánnyal, és igen hangosan beszélgettünk, lassan közelítve a kényes témához, a szexhez. Este tízre már a felállás is kezdett nagyjából letisztázódni, meglepetésünkre két lány is egyre közelebb került egymáshoz. Addigra már alacsony volt az alkoholunkban a vértartalom, az éppen érkezők pedig tudtak, hogy mi már előbb elkezdjük, őket sem kellett félteni, a két srác szinte beesett az ajtón. Örömmel konstatálták, hogy nem egészen az a társaság összetétele, amire ők számítottak és szép lassan bekapcsolódtak ők is a beszélgetésbe.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.93 pont (40 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 deajk2008 2016. 11. 3. csütörtök 10:12
az análszex nagyon tetszik és jó lett...
#4 feherfabia 2014. 12. 31. szerda 06:25
5P
#3 papi 2013. 08. 13. kedd 05:14
Nem csak matekból gyenge az íro, fantáziája sem sok van.
#2 gyuri0926 2011. 02. 24. csütörtök 07:15
Ha jól értem volt 4 pasi és 7 lány , és ez mind trötént amit leírtál ? Ha lehetne minusz 5 pont , igen gyenge .
#1 Törté-Net 2011. 02. 24. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?