A+ A-

A kosárlabdacsapat

Éva vagyok, 35 éves, s már 11 éve férjnél vagyok. Tiborral a férjemmel jól megvagyunk, szexuális életünk is rendben van, bár az utóbbi években mindketten vágytunk valamilyen plusz izgalomra. Egy alkalommal kipróbáltuk egy ismerős házaspárral a négyest, ami nagyon kellemes volt, imádtam mikor kinyalt Ági vagy mikor Tibor és Zsolttal szendvicsben voltam, de mivel Ági nem akarta többször, nem lett rendszer a dologból. Tibor régóta kosarazott, másodosztályban ma is egész jól produkál, gyakran kimegyek a meccsekre szurkolni neki. A csapat amiben játszik összeszokott, mondhatni baráti társaság, a meccsek utáni sörözések, bulik szerves részét képezik a rangadóknak. Mikor a bajnokság tavasszal véget ért Tibor meghívta a csapatot hozzánk egy kis sörözésre. Az előző éjszaka hatalmasat szeretkeztünk, Tibor háromszor élvezett, én megszámlálhatalan sokszor. Már hajnal volt mikor hátulról dugott, ez volt a harmadik élvezés előtt, s ekkor lihegte a fülembe:
-Szeretném ha megbaszna az egész csapat, előttem dugnának szét-
Hatalmasat lökött rajtam, s ettől és a szavaitól azonnal óriásit élveztem. Mozgattam és ráztam a fenekem és éreztem, ahogy harmadszor is belém élvez. Nem beszéltünk többet a dologról, de másnap reggel mikor fényes konyakszínű harisnyát, miniszoknyát és egy feszes blúzt vedtem fel magassarkúval, s Tibor reggel végigmért, mindketten tudtuk mi fog történni aznap este. A fiúk hatra jöttek, sörözgetni kezdtek, én szolgáltam ki őket, mogyorót, sört, chipset hoztam be. Láttam, ahogy mohón lesnek a srácok, többen is megdicsértek, hogy milyen szexis és csinos vagyok. Tibor mosolygott, mikor látta, hogy nagyon tetszik nekem a dolog.
- Mi a legszexisebb Évában? - kérdezte a harmadik kör sör után Tibor.
Tudtam, hogy segíteni akar, hogy elindulhasson amire vágytunk. A fiúk már lazák voltak, s elkezdték sorolni milyen szexisek a harisnyás lábaim, hogy milyen izgató a festett vörös hajam, milyen szépek a melleim, a formás fenekem. Tibor zenét tett fel, s megkért hogy táncoljak kicsit előttük. A fiúk nagyon fel voltak dobva, úgy láttam többeknek leesett, mire is megy ki a játék, de még udvariasak voltak, várták, hogy valaki átlépje a határt. Táncolni kezdtem előttük, feljebb húztam a szoknyám, hogy mindent láthassanak a combjaimból és a fenekemből. Láttam,hogy többeknek duzzadni kezd a nadrágja, ami nagyon felizgatott.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.95 pont (39 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 papi 2014. 05. 3. szombat 06:37
Egész jó
#4 zolkó713 2010. 10. 22. péntek 04:44
Nekem tetszett folytasd!
#3 v-ir-a 2010. 10. 20. szerda 20:34
hamar a lényegre tértek afúk...hiányoltam a nő kényeztetését, de ezt leszámítva tetszett
#2 Tábornok 2010. 10. 20. szerda 05:01
Finomabb stílust kedvelem.
#1 Törté-Net 2010. 10. 20. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?