A+ A-

Szomszéd albérlők

Annának hívnak. A következő történet belevaló barátnőmmel, Beával esett meg. Amikor elmesélte, én roppant izgatónak találtam, ráadásul a srácot is ismerem, ezért megkértem mindkettejüket, hogy külön-külön mondják el saját szemszögükből, ez következik most.
Bea:
Bea vagyok, harmadéves biológia szakos egyetemista Szegeden. Harmadik éve lakunk egy albérletben Annával, aki gyerekkorom óta a legjobb barátnőm. Mindent megbeszélünk, mindent tudunk egymásról, természetesen a szexről is. Mikor, kivel, hányszor, hogy a legjobb.
Szerencsére szerénytelenség nélkül állíthatom, hogy minden rendben van az alakommal, a pasik szemszögéből is szemrevaló vagyok, gondolom, ugyanis rendszeresen szemrevételeznek. Kapok is ajánlatokat, de az ilyenre nem bukom, elhajtom őket. Nekem azok a pasik jönnek be, akik kihívást jelentenek, akikért harcolni kell. Mikor mennyi idő szokott lenni, hol pár nap, hol egy-két hét, ritkábban több hónap. Rettentően izgat, ha nem könnyű a feladat, de általában fergeteges szexszel szokott beteljesülni. Van amikor ezzel vége is, de alakult már ki belőle kapcsolat is. Párszor buktam már el, nem sikerülhet mindig, hiába vannak meg a magam női csábítási fortélyai. Persze amikor hosszabb ideig tart egy vadászat, akkor is szükségem van a kielégülésre, a nemi életem ilyenkor is rendben van. Vagy magamat kényeztetem, van egy cuki kis vibrim, nagyon jó, bár én a valódi péniszre esküszöm. Ha pedig hús-vér farok kell, ott az évfolyamtársam, Balázs. Vele jól megvagyunk, megegyeztünk, hogy szükség esetén kisegítjük egymást, minden elkötelezettség nélkül, csak szex, abban ász a srác. Egyébként ő is egyike volt áldozataimnak, elsőben nem nagyon foglalkoztattam, ezért elhatároztam, hogy előbb-utóbb észrevesz, mint nőt. Hosszas előkészítés után egy évfolyambulin történt meg, ő volt egyik legnehezebb prédám.
Bemutatkozásom után nekikezdek a történetnek. Szeptemberben költözött a folyosónkra, a szomszéd lakásba egy új albérlő srác, Tamás. Nem valami beszédes, be sem mutatkozott, mi próbáltunk néha szóba elegyedni vele. Nem volt könnyű, túlzottan visszahúzódó. Annyit azért megtudtunk róla, hogy velünk kb. egyidős, fizikus szakos, az elméleti fizika érdekli, de kinézetre mégsem okostojás fejű. Miután Anna ismer, hogy a kihívások izgatnak, azt találta mondani, hogy itt egy kemény feladat, hódítsd meg Einsteint.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.8 pont (25 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 Andreas6 2017. 10. 22. vasárnap 07:17
Jó közepes, tetszett.
#2 A57L 2014. 10. 13. hétfő 06:05
Egynek elmegy.
#1 Törté-Net 2010. 09. 28. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?