Szomszéd albérlők

Szavazás átlaga: 6.94 pont (31 szavazat)
Megjelenés: 2010. szeptember 28.
Hossz: 23 219 karakter
Elolvasva: 1 501 alkalommal
Annának hívnak. A következő történet belevaló barátnőmmel, Beával esett meg. Amikor elmesélte, én roppant izgatónak találtam, ráadásul a srácot is ismerem, ezért megkértem mindkettejüket, hogy külön-külön mondják el saját szemszögükből, ez következik most.

Bea:
Bea vagyok, harmadéves biológia szakos egyetemista Szegeden. Harmadik éve lakunk egy albérletben Annával, aki gyerekkorom óta a legjobb barátnőm. Mindent megbeszélünk, mindent tudunk egymásról, természetesen a szexről is. Mikor, kivel, hányszor, hogy a legjobb.

Szerencsére szerénytelenség nélkül állíthatom, hogy minden rendben van az alakommal, a pasik szemszögéből is szemrevaló vagyok, gondolom, ugyanis rendszeresen szemrevételeznek. Kapok is ajánlatokat, de az ilyenre nem bukom, elhajtom őket. Nekem azok a pasik jönnek be, akik kihívást jelentenek, akikért harcolni kell. Mikor mennyi idő szokott lenni, hol pár nap, hol egy-két hét, ritkábban több hónap. Rettentően izgat, ha nem könnyű a feladat, de általában fergeteges szexszel szokott beteljesülni. Van amikor ezzel vége is, de alakult már ki belőle kapcsolat is. Párszor buktam már el, nem sikerülhet mindig, hiába vannak meg a magam női csábítási fortélyai. Persze amikor hosszabb ideig tart egy vadászat, akkor is szükségem van a kielégülésre, a nemi életem ilyenkor is rendben van. Vagy magamat kényeztetem, van egy cuki kis vibrim, nagyon jó, bár én a valódi péniszre esküszöm. Ha pedig hús-vér farok kell, ott az évfolyamtársam, Balázs. Vele jól megvagyunk, megegyeztünk, hogy szükség esetén kisegítjük egymást, minden elkötelezettség nélkül, csak szex, abban ász a srác. Egyébként ő is egyike volt áldozataimnak, elsőben nem nagyon foglalkoztattam, ezért elhatároztam, hogy előbb-utóbb észrevesz, mint nőt. Hosszas előkészítés után egy évfolyambulin történt meg, ő volt egyik legnehezebb prédám.

Bemutatkozásom után nekikezdek a történetnek. Szeptemberben költözött a folyosónkra, a szomszéd lakásba egy új albérlő srác, Tamás. Nem valami beszédes, be sem mutatkozott, mi próbáltunk néha szóba elegyedni vele. Nem volt könnyű, túlzottan visszahúzódó. Annyit azért megtudtunk róla, hogy velünk kb. egyidős, fizikus szakos, az elméleti fizika érdekli, de kinézetre mégsem okostojás fejű.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 11 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.94 pont (31 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
v
vasas62
2023. október 20. 11:52
#4
Szép a kölcsönös segítség.
1
Andreas6
2017. október 22. 07:17
#3
Jó közepes, tetszett.
1
a
A57L
2014. október 13. 06:05
#2
Egynek elmegy.
1
T
Törté-Net
2010. szeptember 28. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1