A futballista feleség

Szavazás átlaga: 6.5 pont (64 szavazat)
Megjelenés: 2010. szeptember 24.
Hossz: 13 594 karakter
Elolvasva: 3 878 alkalommal
Nemrég töltöttem be a negyvenharmadik életévemet, amikor ez az esett megtörtént velem, bárcsak sose mentem volna bele abba az alkuba, amely végleg romba döntötte az életemet. Tudni kell rólam, hogy tíz éve házasodtam meg, harminchárom évesen erőm teljében voltam. Első osztályú focista révén olvadtak utánam a nők, ezért is sikerült egy nálam tíz évvel fiatalabb bombázót összeszednem. Mindig is jóképű voltam, de tudtam, hogy hírnevem és pénzem is közrejátszott, hogy összejött velem. Persze ez kevés lett volna, hogy ennyi ideig együtt maradjunk. Megszeretett, ahogy én is őt. A házasságunk idilli volt, megértés, tisztelet és jó szex, mindaddig, míg autóbalesetet nem szenvedtem két éve. Rendesen összetört a testem, medencecsont-, lábszárcsonttöréseket szenvedtem, amelyeket a mai napig nem hevertem ki. Ez a lelki dolgaimra is komoly hatással voltak.
De a feleségem kitartott végig mellettem, még úgyis, hogy lelkileg nem tudtam olyan társ lenni a baleset után, mint korábban. Mióta abbahagytam a focit, egy építkezési vállalkozásnál dolgozok. Hozzámálló munka, nagyon szerettem ezt a fajta munkát. Plusz öröm volt mindig is számomra, hogy sok fiatallal dolgozhattam együtt. Persze a korkülönbségek miatt, számos alkalommal vitatkoztam velük az élet nagy dolgairól, de ezek csak ártatlan zrikáknak találtam. Ők még a bulizást, a csajozást tartották szem előtt, én már akkora komolyabb dolgokban fedeztem fel a boldogságot. Az egyik nap a hűségen vitatkoztunk. Természetesen ellentétes véleményen voltunk, s kérdezték tőlem, hogy milyen nőért érdemes hűséget fogadni. Én ekkor hoztam fel feleségemet példának. A srácok rá is kerestek gyorsan iwiwen, s láttam rajtuk, hogy csorgatják a nyálukat.
– Húúú, ez a kép a legjobb – kiáltott fel István. Odamentem hozzájuk, s azt a képet mondták, amin egy extra rövid szoknya, világos kék, kigombolt blúz viselt, miközben egy szekrénynek támaszkodva pózolt. Elmosolyodtam és ismét szerelmes lettem, asszonyom hosszú szőke fürtjeibe.
– Nagyon feszesek a mellei – szólt István.
– Az egész teste bomba – erre Károly. – Hogy lehet egy ilyen vénembernek ilyen fiatal pipije?
– Nem fog megharagudni, ha elmondom a korát. Nemrég múlt harminchárom.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 7 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.5 pont (64 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
v
vasas62
2023. október 19. 16:25
#6
A fiúk nyerték a meccset.
1
a
angel234
2021. február 8. 02:50
#5
A közepest nem éri el.
1
közös ülés
2021. február 8. 02:14
#4
Na azért annyira nem lett ez rossz, csak ami furává teszi az egészet hogy ilyen gruppenes, análos szex sztoriknál nem ehhez a hangulathoz vagyunk szokva, hogy valaki mint saját személyes tragédiájaként meséli el. Így ahogy elő van adva olyan szomorú az egész, ami sok fajta történetnél nem feltétlen gond, de mivel ez egy szextörténet, ennek az élvezhetőségét, befogadhatóságát azért tényleg nem éppen segíti ez.
1
p
papi
2013. július 7. 07:17
#3
Ez borzasztó gusztustalan
1
gyuri0926
2010. szeptember 27. 11:23
#2
Ez egy hülyeség
1
T
Törté-Net
2010. szeptember 24. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1