A+ A-

A futballista feleség

Nemrég töltöttem be a negyvenharmadik életévemet, amikor ez az esett megtörtént velem, bárcsak sose mentem volna bele abba az alkuba, amely végleg romba döntötte az életemet. Tudni kell rólam, hogy tíz éve házasodtam meg, harminchárom évesen erőm teljében voltam. Első osztályú focista révén olvadtak utánam a nők, ezért is sikerült egy nálam tíz évvel fiatalabb bombázót összeszednem. Mindig is jóképű voltam, de tudtam, hogy hírnevem és pénzem is közrejátszott, hogy összejött velem. Persze ez kevés lett volna, hogy ennyi ideig együtt maradjunk. Megszeretett, ahogy én is őt. A házasságunk idilli volt, megértés, tisztelet és jó szex, mindaddig, míg autóbalesetet nem szenvedtem két éve. Rendesen összetört a testem, medencecsont-, lábszárcsonttöréseket szenvedtem, amelyeket a mai napig nem hevertem ki. Ez a lelki dolgaimra is komoly hatással voltak.
De a feleségem kitartott végig mellettem, még úgyis, hogy lelkileg nem tudtam olyan társ lenni a baleset után, mint korábban. Mióta abbahagytam a focit, egy építkezési vállalkozásnál dolgozok. Hozzámálló munka, nagyon szerettem ezt a fajta munkát. Plusz öröm volt mindig is számomra, hogy sok fiatallal dolgozhattam együtt. Persze a korkülönbségek miatt, számos alkalommal vitatkoztam velük az élet nagy dolgairól, de ezek csak ártatlan zrikáknak találtam. Ők még a bulizást, a csajozást tartották szem előtt, én már akkora komolyabb dolgokban fedeztem fel a boldogságot. Az egyik nap a hűségen vitatkoztunk. Természetesen ellentétes véleményen voltunk, s kérdezték tőlem, hogy milyen nőért érdemes hűséget fogadni. Én ekkor hoztam fel feleségemet példának. A srácok rá is kerestek gyorsan iwiwen, s láttam rajtuk, hogy csorgatják a nyálukat.
- Húúú, ez a kép a legjobb - kiáltott fel István. Odamentem hozzájuk, s azt a képet mondták, amin egy extra rövid szoknya, világos kék, kigombolt blúz viselt, miközben egy szekrénynek támaszkodva pózolt. Elmosolyodtam és ismét szerelmes lettem, asszonyom hosszú szőke fürtjeibe.
- Nagyon feszesek a mellei - szólt István.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.24 pont (49 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 papi 2013. 07. 7. vasárnap 07:17
Ez borzasztó gusztustalan
#2 gyuri0926 2010. 09. 27. hétfő 11:23
Ez egy hülyeség
#1 Törté-Net 2010. 09. 24. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?