A+ A-

Gyakorlati oktatás

Évfolyamtársnőmmel, Anettel három éve vagyunk együtt, és két és fél éve feküdtünk le először egymással. Azóta a misszionárius póztól a talicskázáson át a franciázásig rengeteg variánst kipróbáltunk. Mindent összevetve elmondhatom, hogy változatos és izgalmas szexuális életet élünk. Barátainknál már szexpartikon is voltunk, és mindketten kimondottan élveztük, hogy mások előtt csináljuk, és minket is figyelnek szeretkezés közben.
Anett velem egykorú volt, azaz éppen huszadik évébe lépett, a húga, Yvette pedig még nem volt egészen 16. A lányoknak csak a szemei és arcvonásai hasonlítottak, egyébként két teljesen különböző nőtípushoz tartoztak. Anett nyúlánk volt és karcsú, hosszú combjai voltak és viszonylag kis mellei. Húga ezzel szemben inkább teltkarcsú volt, melle fiatal kora ellenére is nagyobb volt, mint Anetté, csípője szélesebb, feneke pedig feszesen gömbölyű. Kapcsolatuk - mint a nővéreknél általában - igen szoros és bensőséges volt. Hétvégén gyakran jártunk hármasban kirándulni, mint ezen a hétvégén is, amiről mesélni akarok. A lányok szüleinek hétvégi házába mentünk, ami elég eldugott helyen volt: a hegyek között egy tóparton. Egy forró pénteki napon indultunk el, s mindhárman irtóra örültünk, hogy egyedül, azaz hármasban tölthetjük a hétvégét. Szüleik azért nem jöttek velünk, mert valami nénikéjüket akarták meglátogatni. Egyikünk sem bánta, hogy nem vittek le minket kocsival, s a vonatról leszállva gyalog kellett felkapaszkodnunk a hegyi tóhoz, mert mindhárman örültünk a zavartalan együttlétnek. Nekem minden gondolatom a szex körül járt, s ebben még az sem zavart, hogy a házban ott lesz Yvette is. Azt képzeltem, hogy zavartalanul szeretkezhetek Anettel, amíg a húga úszni megy. A másik, amit végre keresztül akartam vinni, hogy leszopja a farkam, és a szájába élvezhessek. Erre eddig nem volt hajlandó, és nem is erőltettem, de most elhatároztam, ha törik, ha szakad, megcsinálom.
Egy elég fárasztó gyalogtúra után koraeste értünk oda a házhoz. A hálószint az emeleten volt, ahol Anett és én a franciaágyas hálószobát, Yvette pedig az egyik mellette lévő kisebb helyiséget foglalta el. Miközben a lányok felmentek az emeletre, hogy kipakoljanak, én a földszinten a tévét és a hifi-berendezést ellenőriztem. Egy darabig elpepecseltem a hifi-berendezéssel, aminek hangja az egész házat betöltötte.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.25 pont (48 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 feherfabia 2015. 06. 27. szombat 06:33
Egész jó!
#9 A57L 2014. 11. 9. vasárnap 11:51
Egynek elmegy.
#8 listike 2014. 08. 17. vasárnap 05:35
Jó.
#7 tomi19 2014. 03. 6. csütörtök 20:22
Jó volt
#6 papi 2013. 09. 2. hétfő 05:04
Nem rossz
#5 popocici 2009. 10. 30. péntek 18:29
Amiket írtam,nem kizárólag neked szólt.Általános alanyt használtam.Egyébként a horgászokat már nem is egyszer kaptam hazugságon - ötvenkilós harcsával az szokott lépten-nyomon dicsekedni,aki még csak tízdekás keszeget fogott!
#4 pierre19 2009. 10. 30. péntek 15:34
Csak 1-2 megjegyzés a kritikusaimnak:
1. Köszönöm popocicinek, hogy kis kölöknek tart.
2. A férfiak ugyanúgy szeretnek büszkélkedni farkuk méretével, mint a horgászok a halak nagyságával, de az itt szereplö hímtag azért nem akkora, mint egy négyökrös szekér.
3. A történetben nem szerepel olyasmi, hogy bárki is "decinyit ejakulált" volna.
4. Miután 1 nap alatt 411-en olvasták, lehet, hogy nem is olyan rossz a történet.
Üdvözlet
Pierre
#3 popocici 2009. 10. 30. péntek 12:01
Olvasgatom ezeknek a kis-kölköknek az írásait,igaz ez fordítás,csak nem tüntette fel a "szerző",azt látom,hogy ország sőt világszerte,kevés kivétellel,csak olyan 20-35 cm hosszú és sörös és borosüveg vastagság közötti farkakkal járkálnak közöttünk a férfiak(?). Szerencsére én nem nagyon találkoztam ilyenekkel csak normális méretűekkel! Igen szerencsére,mert az enyémben sem lehet megfordulni a négyökrös szekérrel.Aztán meg még-egyet, aki úgy veszi észre, hogy decinyit ejakulált, az sürgősen vizsgáltassa meg magát, mert szex közben bepisilt és az kóros!
#2 T 2009. 10. 30. péntek 11:10
Mennyi spermát szabad egy 16 éves lányba engedni, hogy ne legyen túl sok?! Fél köbcenti még nem sok?
De 1 köbcentitől már terhes lesz?!

Kár érte!
#1 Törté-Net 2009. 10. 29. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?