A+ A-

Esther

- Nézd Esther, szeretnélek megbaszni!
Ez a durvának ható mondat egy szilveszteri buliban hangzott el, amikoris az eléggé felfokozott hangulatban az alkoholtöbblet hatására megmozdultak az ajkaim. Esther a kolleganőm volt, sőt mi több a főnököm is. A pofátlanság határát súrolták az elhangzott szavak, de a harsogó zene, a villogó fények és az egész szituáció miatt nem volt az.
Mikor kimondtam, hirtelen visszakozni szerettem volna, reméltem, hogy ez az egyetlen mondta talán nem is jutott el a füléhez. De hiába reménykedtem, mert láttam az arcát és azt is láttam, hogy értette mit mondtam. Harag, kíváncsiság, egy kis gúny keveredett abba a grimaszba, amit vágott. De a táncos forgatagban gyorsan elkerültünk egymás mellől és mikor ismét szembe álltunk egymással, már semmi sem utalt arra, ami korábban történt. Talán annyi, hogy egy fél másodperccel tovább nézett rám.
Esther kb. két éve került a céghez és már egyből vezetői pozícióba. Eleinte nem örültünk neki, a régi főnökkel nagyon jó kapcsolatot ápolt a 12 beosztott. De kellemesen csalódtunk, Esther igazságos volt és következetes, nem hajcsárkodott, megértően viselkedett, ha problémánk adódott. Nem véletlen tehát, hogy fél évvel később már mindenki odáig volt érte.
Ehhez azért nagyban hozzájárult női mivolta. A 12 beosztottból 11 férfi alkalmazott koptatta az íróasztalokat. Azt hiszem Esther tisztában volt azzal, hogy mekkora hatást tud elérni mint nő és ezt alaposan ki is használta. Mindenkire mosolygott és valljuk be néha kacérkodott is. Igaz, senki sem tudta volna bizonyítani, hogy direkt hajolt előre annyira, hogy az ember megpillanthassa melltartóját, vagy hogy direkt kacsintott - e. És ő nagyszerűen kihasználta ezeket az apró nüanszokat; az osztály remek teljesítményt nyújtott és ez főleg Esther vezetői képességének volt köszönhető.
Csinosan öltözött, sosem vett fel ízléstelen ruhákat. Tárgyalásos illetve egyéb fontos napokon felvett kosztümben ugyanolyan izgatóan és szexisen hatott, mint az egyszerűbb napokon hordott farmerben. Egy igazi nő volt, akibe szinte minden férfi "szerelmes" volt. Magyarán le akart vele feküdni.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.92 pont (39 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 listike 2014. 06. 29. vasárnap 06:04
Nagyon jó.
#7 papi 2014. 06. 20. péntek 04:07
Nem rossz
#6 sihupapi 2009. 12. 2. szerda 00:26
Caligula te csak fikázni tudsz, vagy irni is?
#5 Zoli bácsi 2009. 10. 19. hétfő 19:10
Kedves East West!
Gratulálok ez most tényleg nagyon jól sikerült történet. Nekem legalábbis bejött. (Minden tekintetben) 10 pont
#4 Caligula 2009. 10. 19. hétfő 15:57
"Uram a késemért jöttem" - a "belépő" stílusa igen,a folytatás már közel sem volt olyan szellemes,de érdekes sem - igaz az író sem egy "P.Howard",de,hogy valami pozitív is legyen:az átlagnál messze jobb a helyesírása. Az is igaz,hogy az meg nem ér tíz pontot...bár...
#3 City of Troy 2009. 10. 19. hétfő 09:10
tíz
#2 pisti47 2009. 10. 19. hétfő 03:35
Ez igen! Tőlem egy tizes.
#1 Törté-Net 2009. 10. 19. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?