A+ A-

Egy örömlány pár napja

Anikót gyönyörű testtel ajándékozta meg a természet. Vékony derekán, nőies csípőjén, kemény, formás fenekén és mellein minden férfi szeme megakadt. És ha valaki a szemeibe nézett, csillogó, nagy szemeibe, az teljesen elvesztette az uralmát önmaga felett. Anikó már 16 éves korában felfedezte testi adottságait, s minden egyes ujjára kerített magának egy fiút. Egy nap sem unatkozott. Mikor rájött, hogy bájait pénzzé is teheti, egy cseppet sem habozott. 18 éves volt, mikor először feladott egy hirdetést valamely szexlapban. Már erre is nagyon sokan jelentkeztek, de mivel nem volt Anikónak még az aktusok levezetéséhez megfelelő búvóhelye, ezért csak azokat a jelentkezőket hívta vissza, akiknek volt autójuk, vagy saját házuk. Négyévnyi munkájába telt, hogy megkeresse a saját otthonra valót. Hideg téli reggel volt. Anikó hálószobájában aludt, selyem takarója alatt. A szobában nem volt hideg, így akár takaró nélkül is aludhatott volna. Telefoncsörgés ébresztette fel. Kedvetlenül ült fel az ágyon, majd álmos tekintettel kereste meg a mobilján a "felvesz" gombot.
Lágy hangon szólt bele, leplezve a korai zavarásból adódó kismértékű idegességét.
- Szia, itt Anikó beszél! Tessék!
- Szia! - szólt bele a telefonáló izgatott hangon. - Olvastam a hirdetésed az interneten, és meg kell, hogy mondjam, nagyon gyönyörű vagy. Szeretnék bejelentkezni hozzád. Mikor van rám időd?
- Nagyon köszönöm a bókot! - ekkor már nem kellett erőltetnie a kedves hangot, mivel a dicséreteknek nem tudott ellenállni. - Ha neked is megfelel, ma délután 5-kor eljöhetsz hozzám.
- Nem lehetne inkább holnap?
- Sajnos nem! Holnap egész nap nem érek rá. Sajnálom! -
Anikó nem akarta azt mondani, hogy másnap már tele van "vendégekkel", mivel párszor elkövette már ezt a hibát, és a kuncsaftok felfogván, hogy nem ők az egyetlenek, akik birtokolhatják formás testét, lecsapták a telefont.
- Akkor ma is jó lesz. Délután ötkor! És mi a címed?
- Itt lakom a fővárosban a Négymesterek útja 19-ben. A bejáratnál megtalálod a nevem.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.27 pont (30 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 listike 2015. 12. 21. hétfő 12:55
Nagyon rossz.
#4 A57L 2015. 05. 17. vasárnap 06:56
Nem tetszett.
#3 zsuzsika 2014. 11. 4. kedd 07:12
Átlagos.
#2 Sasha 2009. 07. 5. vasárnap 17:03
száraz leírásra sikeredett:-( Olvass el etalonnak egy két Vera történetet, vagy vadász47-et
#1 Törté-Net 2009. 07. 3. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?