A+ A-

Az izgató főnökasszony

Megosztom veletek egy munkahelyi kapcsolatom történetét. Mivel nem szeretnék kellemetlen helyzetbe hozni senkit, ezért megváltoztattam mindenki nevét. Ha esetleg valaki ráismerne a szereplőkre, vagy épp magára a történetre, az meg úgy is ismer engemet, úgyhogy mindegy...
Az előző munkahelyemen már egy éve próbáltam túlélni a mindennapok megpróbáltatásait, amikor profilbővítés címen átalakították az egész céget. Ez természetesen újabb dolgozók felvételét is hozta magával. Hát ennek aztán végképp nem örültünk! Újabb kibírhatatlan, tehetetlen kezdőket betenni hozzánk? Na, még mit nem! Norbival, a legjobb haverommal elhatároztuk, hogy már az első nap elkezdjük csesztetni az új embereket, bízva benne hogy egypáran úgy is elmenekülnek.
Eljött az első nap! Szokásomhoz híven három perccel a munkaidő kezdete után sétáltam be a munkahelyemre, ahol az első utam az újoncokhoz vezetett. Na, itt jöttek a meglepetések sorozatai.
Elsőként a főnök asztala körül egy tucat nő állt. Amikor megfordultak, akkor döbbentem le igazán! Mind fiatal, 19-38 év közöttiek voltak. Ezt felfogva egy pillanat alatt megváltoztattam aznapi tervemet a 'szívatással' kapcsolatban. Norbi már az asztalnál ült, és írta össze a neveiket és adataikat. Ekkor lépett oda hozzám a főnököm, és megkért, hogy menjek vele.
Hát legyen! Gondoltam magamban!
Átmentünk a szomszédos teremben, ahol megpillantottam egy újabb nőt. De még milyen nőt!
- Bemutatom az új csoportvezetőt, Melindát. Szólalt meg a főnököm.
- Szia! Szólalt meg elhalkuló félénk hangon.
Egy - két másodpercig csak néztem! Megszólalni sem tudtam! Ledöbbentem! Ilyen nő is van a világon? Amit szeretek a nőkben, az minden megtalálható benne. Magas, vékony testalkatú, ám mégis formás mellek, formás fenék. Kékes szemei szinte mosolyogtak, barna hosszú hajáról meg nem is beszélek! És mindezek tetejében még 3-4 évvel idősebb is nálam! Mindig is imádtam az idősebb nőket.
Meglepődöttségem biztos látszott rajtam, mert elmosolyodott, és felém nyújtotta kezét.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.83 pont (35 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 feherfabia 2015. 10. 24. szombat 06:14
Egész jó!
#6 listike 2014. 10. 6. hétfő 19:18
Nem rossz.
#5 A57L 2014. 06. 9. hétfő 10:00
Nem rossz.
#4 papi 2014. 02. 25. kedd 16:44
Nem nagyon rossz
#3 Andreas 2009. 05. 6. szerda 08:40
Még javulhat a stílusod. Az igaz például, hogy nem csak a felszólító mondatok után lehet felkiáltójelet tenni, de egy csomó olyan helyen is alkalmazod, ahol teljesen elképzelhetetlen - a mondanivaló semleges jellege miatt -, hogy érzelmi kitörést jelentsen. Valahogy így: Amikor elvonultak a felhők, kisütött a Nap! De meglepő...
#2 valaki 2009. 05. 6. szerda 07:11
Gyengécske -
#1 Törté-Net 2009. 05. 6. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?