A+ A-

Nudizás

Robcsy írt nekem egy E - mailt, amiben leírta, milyen furcsák vagyunk.
Arra is kiváncsi volt, hogy hogy jutott eszünkbe nudizni, nem vagyunk - e félősek? Ez egy fura sztori. Itt szeretnék Robcsynak válaszolni. Szégyenlősek nem vagyunk, én az voltam, de Gabi nem. Ezt szeretném elmesélni.
A szituáció úgy nézett ki, hogy egy vasárnapi kikapcsolódásra indultunk 4 - esben Gabiék nyaralójába a Velencei - tóhoz. Mi ketten voltunk, illetve Gabi barátnője, Csilla és Csilla fickója, nem tudjuk, hogy hívták. Vasárnap délelőtt odaértünk, fürdés helyett gyorsan ebédeltünk. Nem is igazából fürdeni mentünk, inkább pihenni egyet. Ebéd után - iszonytató melegben - készülődtünk a fürdéshez. A nyaralóhoz tartozott egy kis napozóhely az út túloldalán a nyaralóval majdnem szemben, illetve körülötte nádas. Ide szabadon kivihettünk bármit, az a hely csak a miénk volt. Készülődéskor jöttek a bonyodalmak.
Gabi lemondóan konstatálta, hogy a fürdőruha a kapkodásban otthon maradt. Csilla is csak egyet hozott. Gabi - valószínüleg a hazai légkörnek köszönhetően - gyors elhatározásra jutott, amiről ekkor én még nem tudtam. Kerített egy pólót, de mást nem talált, mivel csak egy napra mentünk. Magunkra tekertük a törölközőinket, majd a nyaraló előtt gyülekezve elindultunk a vízpartra. Közben érdeklődtem afelől, hogy megtalálta - e a fürdőruhát. Döbbentem hallgatam, hogy nem, de majd csak lesz valahogy.
Leértünk a napozóra. Gabi itt hirtelen bejelentette mindenkinek, hogy rajta most nem lesz bugyi, csak az a póló. A póló szerinte mindent takarni fog, de ha a vízbe megy, azt is le szeretné vetni. Kérte a srácot, hogy amíg a vizbe nem ér, forduljon el. A srác zavarában nem tudott, mit mondani. Egy percnyi pakolás után indultunk is a vízbe. A srác elfordult, Gabi letekerte magáról a törölközőt, leterítette a földre, a pólót is villámi gyorsan ledobta, majd ment be a vízbe. Mikor derékig beért, szólt a srácnak, hogy megfordulhat és türelmét természetesen megköszönte.
Vittünk labdát is. Kicsit zavart, hogy Gabi mellei szabadon ugrálnak labdázás közben. Mikor ezt szóvá tettem, azt mondta, nincs más lehetősége. Igaza volt. Csodálatos mellei voltak. Labdáztunk a tuző napon, amíg szét nem áztunk. Ekkor ki kellett menni. Gabi maradt a végére. Kilépkedett, kezébe adtam a törölközőjét, amit magára tekert.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.66 pont (29 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 A57L 2017. 04. 12. szerda 02:37
Gyerekes írás.
#2 deajk2008 2014. 05. 18. vasárnap 08:37
6p
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?