A+ A-

Visszajár egy álom

Elmosolyodom, ahogy a nyitott ablaknál állva a hotelszoba könnyű függönye végigsimítja a meztelen vállam. Behunyom a szemem és a beáramló, könnyű szélnek fordítom az arcom. Hagyom, hogy a feltűzött hajamból kiszabadult tincsek játékosan körberepdessék a nyakam. Rád gondolok... Önkéntelenül harapom be alsó ajkam, ahogy a lehunyt pilláim mögött a nyakamra, vállamra képzelem az ajkaid..."Nemsokára"- nyugtatom magam hangosan, s a sötétítőfüggönybe kapaszkodom, míg a vakítóan gyönyörű napfény elé húzom enyhén remegő léptekkel. A szoba sejtelmes félhomályba borul.
A minibár felé veszem az irányt a hathatósabb hűtésem érdekében. Ahogy ellejtek a hatalmas franciaágy mellett, megállok egy pillantás erejéig a szemközti falon mosolygó tükörképem előtt. Elégedetten mérem végig a látványt. Jól választottam.
A könnyű, kis fekete spagetti pántos nyári ruha selymes, elasztikus anyaga megadóan követi a testem minden négyzetcentiméterét egészen a csípőm domborulatáig, hogy lágy redőkben omolva a combom közepéig, minden lépésnél körbecirógassa a lábaimat a tűsarkú, fekete szandál kopogásának ütemére. Élvezettel simítom végig tenyerem a kagylófényű anyagon és elégedetten nyugtázom, ahogy az érintésre megkeményedő mellbimbóim elemelik ruhámat a bőrömtől.
Nem szorítottam magam melltartóba, így egy kóbor napsugár surlófényében sejtelmesen bontakozik ki a karamellszínű bőrömön feszülő fekete ruha alatt a melleim és az apró, fekete csipketanga körvonala. Sóhajtól kísérve megálljt parancsolok a kezemnek és magára hagyom a tükörképem.
Le kell guggolnom, hogy kinyissam a hűtőt. Ahogy a szélesre tárt ajtó mögül combjaim közé ömlik a hideg levegő, elönti ágyékomat a forróság ... Gondolataim visszarepülnek a tegnap esti telefonodhoz. Kedves, de ellentmondást nem tűrő hangon közölted az instrukciókat, hova és mikorra érkezzek. Nem volt szükség rá, hogy megkérdezd, ráérek-e. Magától értetődő volt, hogy ott leszek. Egy egész délután vár ránk...
Lüktető halántékkal emelek ki egy hideg mini-pezsgőt és a mámorító légáramlatokra csukom az ajtót. Végighúzom a deres üveget a combjaim között, abban reménykedve, hogy csillapítják tomboló vágyam, de hősiesen megállom, hogy a testemhez érjek. Neked tartogatom magam...
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.38 pont (8 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 Andreas6 2017. 11. 4. szombat 06:29
Én nem örültem volna, ha ilyen éjszaka után egyedül kellene ébrednem.
#1 Törté-Net 2008. 10. 28. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?