A+ A-

Meglepetés

délelőtt 10 óra
Ma reggel kaptam egy smst. Feladó: Ő. "Találkozzunk ma este hatkor a pályaudvarnál, van egy meglepetésem."
Ma volt három éve, hogy először randevúztunk. Csodálatos este volt...
*Mémoire*
Mikor beléptem az étterembe, a vacsoratársam egy vörös rózsával várt a lefoglalt asztalunknál. Sármosan mosolygott. Első pillantásra nem a leghelyesebb férfi, de nekem pont az esetem. A borosta, és ahogy az öltöny feszül az izmaira...
Leültem, már jött is a pincér, felvenni a rendelést. Egy jó minőségű francia pezsgőt rendelt. Majd megkaptuk az előételt, a főételt, és a desszertet is. Lassan záróra volt, így mi elindultunk sétálni a városban. Hideg volt, megborzongtam. Ezt észrevette, és átkarolt, majd megcsókolt. Nem egy bátortalan első csók volt, nagyon határozott, úgy, mint a személyisége. Majd benyúlt a kabátom alá, s simogatni kezdte a hasamat, remegő kézzel a blúzom alá nyúlt, és a melleimet simogatta, s közben csókolózunk. Kigombolta a melltartóm, levetette velem, és a táskámba rakta, mondván, nekem ez úgysem kell.
- Foglaltattam egy szobát egy közeli hotelben. Jössz? - A hangja rekedt volt a vágytól. Elmosolyodtam, s bólintottam, majd újra megcsókoltam.
Mikor felértünk a szobájába, lehámozta rólam a kabátot, kibújtatott a blúzból, és nekidöntött az ajtónak. Otthagyta a számat, hogy a nyakamat, a melleimet csókolgassa. Felnyögtem. Nagyon jól csinálta. Majd visszatért a számhoz, de s kezeivel már a nadrágom gombjait gombolgatta, s egy hirtelen mozdulattal felkapott, én lerúgtam a nadrágot, ő az ágyra rakott, és vetkőzni kezdett. Jól sejtettem, kidolgozott felsőteste van. Felültem az ágyon, a hasát kezdtem puszilgatni. Éreztem a férfiasságát, ahogy egyre duzzad. A nadrágját már én vettem le. Nem volt rajta alsó. Ott ágaskodott előttem a kemény, vastag farka. Kezembe vettem, simogatni kezdtem. Először lassan, mélyen húzogattam rajta a bőrt. Ő is felnyögött. Majd az ajkaimat hozzáérintettem a makkjához, és lassan az egészet a számba vettem. Éreztem rajta az első cseppeket. Finom volt... A számmal a makkját szívogattam, az egyik kezemmel vertem, a másik kezemmel a golyóit simogattam. Majd végignyaltam az egész farkát, a golyóit is számba vettem, majd az egész rudat bekaptam és szoptam. Rátette a kezét a fejemre, jelezve, hagyjam abba. Hanyatt döntött az ágyon, a combjaim közé térdelt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.46 pont (26 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 A57L 2014. 02. 20. csütörtök 04:47
Egész jó.
#2 papi 2013. 10. 19. szombat 10:46
Nem rossz.
#1 Törté-Net 2008. 09. 17. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?