A+ A-

Kérlek

Ülök az autóban, egy kéz simogatja a combomat. Homályos a vezető arca, csak a kezére tudok koncentrálni. Nincs rajtam nadrág, de még bugyi sem. Egy vibrátor rezeg a puncimban, hol lassan, hol erőteljesen. Ingem félig kigombolva, melleim a félig lehúzott melltartó által kiemelkednek. A kezeim a hátam mögött bilincsek áldozatai.
Finom simítások a belső combomon, a csiklómon, néha lenyalatod velem a saját nedveimet. Peckesek a mellbimbóim, de csak gyúrsz rajtuk egyet - egyet alkalomadtán, majd ismét a csiklómmal játszol. Könyörgésem süket fülekre talál, gondosan figyelsz arra, nehogy elélvezzek. Kikapcsolod a vibrátort, a fejem az öledbe húzod, míg be van tömve a szám, addig se hallgatod a könyörgésem.
Bekanyarodunk, csak érzékelem a hirtelen irányváltoztatást. Amilyen gyorsan kanyarodtál, olyan erővel áll mg a kocsi, majd nyitod az ajtót, és szinte azonnal a másik oldalon benyúlsz értem, kihúzol és a motorháztetőre löksz. Puncinedveimből kensz a fenekemre majd azonnal egy ujjad be is nyomod. Nem törődsz nyöszörgésemmel, tudod, hogy nekem se rossz. Síkosítót nyomsz a fenekemre, és a kezembe is, be kell kennem a farkad, miközben elég erőteljesen ujjazol. Kihúzod a vibrátort a puncimból, és azon nyomban rám dőlsz teljesen és a fenekembe hatolsz. Tudod, hogy szeretem, ha dugod a fenekem, de ettől nem tudok elélvezni. Nem sietsz el semmi, kiélvezed minden percét a fenekemnek.. Melleimet simogatod, néha egy - egy ujjad a puncimba csúsztatod, de csak pillanatokra, mintha eltévedtek volna. Szinte az autóhoz préselsz ahogy tövig nyomod a farkad és belém löveled a spermádat.
Nem kapkodsz most sem, az autóra dőlve "fekszünk", Te szinte teljes súllyal rajtam.. Hirtelen emelkedsz fel rólam, és szinte abban a pillanatban a hajamnál fogva fordítasz és löksz a fölre. Azonnal farkad után kapok, finoman nyalnám le róla a geci. Épp csak a makkodat tudom körbenyalni, mikor az egész farkad a számba tolod. Tisztára szoplak, de most többet nem engedsz, felhúzol magad mellém ahogy a slicced is felcsusszan. Finoman megcsókolsz, melleimet simogatod, folyik a fenekemből a sperma, de ez most egyikünket sem érdekli. A kocsihoz lépsz, majd előveszed a pumpálható vibrátort. Egészen kicsi, alig érzem amikor finoman felnyomod, annyira kitágultam.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.77 pont (13 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 vakon53 2016. 03. 25. péntek 23:05
Nemrossz.
#6 zsuzsika 2014. 12. 16. kedd 06:54
Érdekes.
#5 devilgirl 2008. 08. 20. szerda 00:28
mindenkinek más jön be.. ;)
#4 Andreas 2008. 08. 14. csütörtök 17:30
Örülhetnél az ébresztésnek, legalább ébren nem gátolt meg senki (igaz, nem is segített), hogy élvezz végre...

#3 Valaki 2008. 08. 12. kedd 09:13
Jó kis történet, és hát az órák tényleg tudnak ilyen bunkók lenni pont a legrosszabbkor szólalnkam meg.
10 pont gratu
#2 Pavlov 2008. 08. 11. hétfő 04:41
Remek! Tetszetős! Vad! Buja! Izgi!
#1 Törté-Net 2008. 08. 11. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?