A+ A-

Erotikus fenekelés 5-11. rész

(A Popsipirosító című pornoerotikus kisregény sorozat 2. része)
Készült: 2002.10.14. - 2002.12.26.
5. GÚZSBA KÖTVE
Összezárt lábakkal, popsira helyezett tenyerekkel és persze lehajtott fejjel vártam a szoba közepén a folytatásra. Fenekemen kellemes zsibongássá szelidült a fájdalom, jóleső ernyedtséggel markolásztam kimelegedett farizmaim. Vajon most mi következik?
Uram a szekrényében matatott, nyilván megfelelő eszközök után kutatva. Nem láttam mit húzott elő, de voltak ötleteim a lehetőségekkel kapcsolatban. Végül egyik elképzelésem sem jött be, mert Róbert odaállt a hátam mögé és határozottan megragadta csuklóimat.
- Tedd hátra a kezeid! Rakd őket keresztbe! Úgy...! Fogd meg bátran az alkarod!
Bőrömön kötél súrlódását éreztem, s ahogy teljesítettem halkan elsuttogott utasításait, végre rájöttem, először meg fog kötözni.
- Mielőtt újabb leckét kapnál az erotikus fenekelés művészetéből, előbb hátrakötöm a karjaidat! Húzd ki magad és emeld föl a fejed bátran! Ez az...! Állj nyugodtan! Büszke tartásban, ahogy az egy ilyen gyönyörű, fiatal hölgyhöz illik! Jó...! Remek!
Kedves, barátságos szavai valósággal cirógatták bódult tudatomat, miközben a zsinórt a nyakamba akasztotta, elöl lelógatva a kebleim közé, mint valami nyakláncot vagy sálat. A madzag úgy fél centi átmérőjű, hófehér kenderkötél volt, legalább négy méter hosszú és kellemes tapintású. Megborzongtam az érintésétől, főleg mikor az uram matatni kezdett az engedelmesen felkínált testemen.
Robi folyamatosan beszélt, halkan ismertetve a technikai részleteket, s egyben flörtölve is velem, pajzánul és incselkedően. Mosolyogva tűrtem érzéki megjegyzéseit és szakavatott ténykedését, élvezve a férfi osztatlan figyelmét. Még nem tudtam, mi vár rám. De már türelmetlenül vártam, bármi legyen is az...
- Állj kis terpeszbe! Úgy...! Szépen, kecsesen, mint egy gazella! Aki nem fél odaállni az oroszlán elé...!
Mögém állva átölelt, megragadva a madzag két szárát és hátrahúzta őket a hónom alatt. Miután keresztezte a hátamon, a csípőm fölött előre hozta végüket és a lábaim közé dugva ügyesen hátrahúzta mindkettőt. Közben hogy, hogy nem, végigsimított ágyékomon szőrös kézfejével.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.56 pont (16 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 A57L 2014. 03. 21. péntek 06:46
Jó írás.
#6 genius33 2013. 01. 12. szombat 09:15
Jöhet a kövi nyes
#5 Ram Agile 2008. 03. 29. szombat 18:45
Nem tőlem függ, hanem a rendszergazdától. A folytatások ott vannak nála, meg kell várni, amíg kiteszi őket.
#4 T. 2008. 03. 17. hétfő 21:59
Folytatás? (Türelmetlenek vagyunk...:))
Egyébként tényleg ezek a legjobb sztorik egy ideje.:)
#3 Ram Agile 2008. 03. 15. szombat 14:56
Az emberiség kollektív tudatából, mint valami kincses bányából sok efféle archetipikus történetet lehet előbányászni. Alvás közben, amikor módosult tudatállapotban összekapcsolódik az egyén a köztudattal, képes ezeket letölteni, megtekinteni, mint virtuális élmény szimulációkat. Az, hogy kinek mi a kedvence, a nemtől, vallástól, szexuális irányultságtól, fóbiáktól és népcsoporttól is függ, nem beszélve az adott korszakról.
#2 Kasza Blanka 2008. 03. 10. hétfő 09:28
Ez olyan, mintha megírtad volna az álmomat...:)
#1 Törté-Net 2008. 03. 9. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?