A+ A-

Utópia - A Nagy Fallosz árnyékában

Szombat délután volt: Baja, Eötvös kávéház. Odacsoszogtam a pultnál kikért kappuccinómmal a legközelebbi asztalhoz, amelyen a mai újság hevert. Óvatosan letettem a csészét, arrébb toltam a hamutartóval együtt, hogy elférjen az újság. Rágyújtottam (a dobozon nagy felirat hirdette, hogy DOHÁNYZÁS ELHAGYÁSA ELHÍZÁST OKOZ), kortyoltam a kappuccinóból, és az újságra pillantottam. Szinte sikoltott a főcím:
BRUTÁLISAN KINYALTAK EGY TIZENÉVES LÁNYT!
Nocsak, gondoltam, majd olvasni kezdtem.
"Nemrégiben nyilvánosságra került információk szerint, két hónapja szexuális "bűncselekményt" követtek el a nemrégiben Magyarországhoz csatolt dováli (Donovaly) síparadicsomban egy sítúrán ott tartózkodó magyar lány ellen. Két, vele síelő magyar barátja ébredés után lefogta a sértettet, míg a harmadik, egyébként nagyon sármos és jóképű fiú széttárta karcsú combjait, és határozott nyelvcsapásokkal kielégítette. Hangsúlyozzuk, kielégítette. Lapinformációk szerint ugyanis szem és fültanúk - köztük lányok - ezt megerősítették. Barátnője, Ty. Ramóna (14) szerint "sikoltozva élvezett, szinte eszét vesztve, ahogyan akkor szokott, mikor én nyalom őt." A magyar lány, F. Zsuzsa (19) mégis feljelentést tett egy magyar bíróságon szexuális zaklatás címén. Az ügyészségen azonban oknyomozó riporterünk finomított fogalmazása szerint "kiröhögték, és elküldték melegebb éghajlatra". Idézzük az ügyész(nő!) szavait, amit stábunk egy tagja gondosan feljegyzett, mikor azok "magas, falzettbe csapó süvöltésként kígyóztak végig" az ügyészi hivatal folyosóján: "Ne jöjjön nekem ezzel a dumával kislány, maga ÉLVEZTE, bizonyos hogy nagyon is ÉLVEZTE, én is élveztem volna, basszameg!"
Az ügyben további információk várhatók..."
Mélázva szívtam a cigarettát, s közben kiittam a kávémat. Lapozgattam még az újságot, amely tele volt ehhez hasonló hírekkel. Egy ideje így megy ez. Miután végeztem, visszavittem az üres kávéscsészét a pulthoz ahol egy bárszéken ülő csinos, vékony nő a jobb kezével a mellette ülő srác farkát verte, jobbal pedig néha meghúzta az előtte álló sörösüveget. Mikor megpillantott elmosolyodott, és kacsintott. Aztán böfögött egy hatalmasat, mellette a srác mellette összerándult, és teleélvezte a lány finom kezét.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.83 pont (6 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#1 Törté-Net 2007. 12. 31. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?