A+ A-

Szex a vonaton

19 éves koromban történt, amikor egy hosszabb utazásra készültem. Jó meleg nyár volt, és bár sosem volt szokásom, nem vettem fel bugyit a parányi farmer szoknyám alá.
Kezdetben egyedül utaztam a fülkében, ennek megfelelően jól is ereztem magam, elnyújtóztam az ülésen, szétpakoltam az olvasnivalókat, egyszóval jól éreztem magam.
Az út egyharmadánál csatlakozott hozzám egy idősödő, öltönyös úriember, és egy jóképű fiatal srác. Velem szemben ültek le. Mikor meguntam az olvasgatást, letettem a könyvet, hátrahajtottam a fejem, és félig lecsukott pilláim alól figyeltem a srácot. Kedvemre való volt a látvány, a kisfiús haj, bozontos szemöldök, és erős vállak, mind-mind azok a dolgok, amik felkeltik érdeklődésemet. El kezdtem fantáziálni, bár nem sokkal később meg is bántam, hiszen 12 óra volt még a célállomásig, ahol is a barátom várt. Kényelmetlenül feszengtem, és nem tudtam elterelni a gondolataimat, egy duzzadó, kőkemény férfi hímtagról, ami erősen döfködi éhes puncimat. A hasam görcsbe rándult, és mindennél jobban kívántam a kielégülést. Összeszorítottam a combom, és újra nekiláttam a könyvnek, és megpróbáltam arra koncentrálni.
Többé-kevésbé ez sikerült is, hiszen legközelebb csak arra pillantottam fel a könyvből, hogy valami nekiütődött a térdemnek. A srác bőröndje volt, aki éppen leszállni készült. Kettesben maradtam a korosodó, a nagy meleg ellenére is öltönyben feszítő úrral, aki velem szemben foglalt helyet, és egy üzleti napilapot olvasgatott. Már elég régóta ültem egy helyben ahhoz, hogy kellőképpen elgémberedjenek a tagjaim, úgyhogy hirtelen elhatározással feltettem az egyik lábam az ülésre, és a térdemre támasztva a könyvet olvastam tovább.
Egy idő után észrevettem, hogy az úr az újságja felett a lábam közét bámulja, úgyhogy feltűnés nélkül, mintha csak véletlenül tenném, picit lentebb csúsztam az ülésen. Most már semmi nem akadályozta, hogy teljes egészében szemügyre vehesse a csupaszra borotvált, húsos szeméremajkaimat. Belém bújt a kisördög, és élveztem, hogy ingerelhetem, ami rám is hatással volt, nedvesedett a puncim, és újra feltámadt bennem a vágy egy vaskos szerszám után.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.95 pont (20 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 vakon53 2016. 03. 29. kedd 00:07
Nemrossz.
#4 A57L 2014. 10. 11. szombat 10:59
Nem lett rossz.
#3 morgó 2007. 11. 30. péntek 10:09
K. gyenge kamaszfantázia...
#2 Morpheus 2007. 11. 29. csütörtök 20:13
régi
#1 Törté-Net 2007. 11. 29. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?