A+ A-

Irene és Robert

Késő este volt, az irodaházban már csak itt - ott égett a villany. A 14 emeleten azonban még javában zajlott az élet, a cég pont most ünneplet az egyik project befejezését, ami elég jelentős pénzösszeggel jutalmazta a hosszú, hónapokig tartó munkát.
Sokan hazamentek már, de a "kemény mag", az a hat ember még javában ünnepelt. Irene, az egyik építésznő magányosan üldögélt az egyik széken.
Ivott már pár korty pezsgőt, szédült egy kicsit és azért ült le. Elnézte a többieket, akik hangosan vihogva beszélgettek az irodában. Mindannyian felöntöttek már a garatra egy kicsit.
- Na Irene, örülsz hogy letudtad végre az egészet? - fordult oda kolleganőjéhez kicsit pityókásan az egyik építész fickó.
- Mit gondolsz? - nevette el magát Irene - Az a kurva lépcső csak a helyére került végre.
- Lépcső?... - fintorgott a srác - Nekem sokkal nehezebb dolgom volt...
Pár másodperccel később egy másik, öregedő férfi csapódott mellé.
- Végre vége - huppant le mellé egy székbe
- Ahogy mondod Robert, ahogy mondod. Már alig vártam, végre egy kis lazítás - felelte és egy nagyot kortyolt a kezében tartott pohár pezsgőből.
Szerette Robertet, igazi férfi, elegánsan öltözködött, 55 éves kora ellenére is fiatalnak nézett ki, ruganyos járása árulkodott arról, hogy sportos életmódot követő emberről van szó. És mindemellett mindig nagyon udvariasan viselkedett vele. Valahol olyan volt, mintha egy kicsit az apukája lenne. Elmosolyodott mire ideért a gondolataiban: vajon mit szólna ez a férfi ha megtudná, hányszor maszturbált már miközben vele álmodott.
- Láttad hogy örült a főnök mikor minden gond és baj nélkül átadtuk a terveket?
- Ja, majd kibújt a bőréből - bólogatott Irene - Pedig nem sok része volt benne. - tette hozzá epésen.
- Mindegy, az a lényeg, hogy lezárult az egész. Az utolsó hetek igazán fárasztóak voltak. - felelte Robert, miközben Irene - t vizslatta.
Irene zavarba jött, valahogy furán nézett rá Robert, még sosem látta azt az érdekes lángocskát a szemében. Olyan volt mintha...
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.28 pont (29 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 A57L 2013. 11. 29. péntek 05:50
Nem rossz.
#3 papi 2013. 04. 10. szerda 06:14
A hormonok mindenek előtt...
#2 Lil 2007. 08. 10. péntek 20:42
Most akkor Evelyn vagy Susan??? Egyébként jó:D
#1 Törté-Net 2007. 08. 10. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?