A+ A-

Egy karrier vége és kezdete

35 éves nő vagyok, egy nagy cég igazgatónője. Férjem a cég tulajdonosa gazdag, elismert ember. Nálam majd 25 évvel idősebb. 8 évvel ezelőtt történt, hogy a férjem megismert. Egy másik cégnél dolgoztam középvezetőként. Diplomás, több nyelven beszélő nő vagyok, akibe ez a nagypénzű ember beleszeretett. Persze ehhez hozzájárult az is, hogy kifejezetten dekoratív, szép nő voltam akkor is és most is. Sportoltam, mozogtam, szépségszalonokba jártam, karcsú testem volt, közepes mellekkel. Bevallom karrierista nő voltam, így érdekből engedtem az udvarolgatásának. Fél év alatt megváltozott az életem. A férjem fülig belémesett, átvitt a cégéhez, természetesen vezető beosztásba. És mikor megkérte a kezem, nyilvánvalóan igent mondtam. Nem voltam szerelmes belé, persze szerettem azért. Házassági ajándéka az volt többek között, hogy az egyetlen dolgot, ami a testemben nem tetszett nekem feljavította. Plasztikai műtét után kemény és nagy szilikonos melleim lettek, amik karcsú testemből feltűnően meredeztek. Ő is ezt szerette és nekem sem volt ellenemre, így átlagos mellekből nagy kemény mellek lettek. Esküvő után 1 évvel az egyik cégének az igazgatója lettem. Sokat dolgoztam, értettem is a dolgokhoz, így a cég sikeres volt a férjem örömére. Megvoltunk aránylag, szex ritkán volt köztünk, a férjemnek már nemigen ment a dolog. Persze nekem nagyon hiányzott a dolog, de tudtam, olyan féltékeny, ha megcsalom vége a szépen felépített életemnek. Ezért a munkába temetkeztem és maradt a maszturbálás. Nem csaltam meg őt, a munkahelyen elterjedt, hogy én vagyok a vaskezű, érzelem nélküli nő. Féltek tőlem és én boldogan lubickoltam a parancsolgatásba.
Minden reggel kocsival mentem dolgozni, mivel a városon kívül előkelő gazdag telepen laktunk, 40 perc kocsikázás után értem be. A férjem ekkor kelt fel, ő mint tulajdonos csak néha jött be a céghez. Előkelő BMW kocsim volt. Egyik reggel éppen egy kisvároson mentem keresztül és gondolatban már a munkahelyemen voltam. Nem figyeltem oda és egy zebránál majdnem elütöttem egy fiatal férfit. A zebrán ment át, nagy csikorgással fékeztem, épen megtudtam állni, de egy kicsit a kocsival meglöktem a férfit. Ijedten szálltam ki, a férfi kicsit fájlalta az oldalát, de biztosított róla, hogy semmi baja sincs. Vagy negyedórát ácsorogtunk, mire megnyugodtam. Persze sűrű elnézések közepette, hisz egyértelműen én voltam a hibás.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.98 pont (60 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 vakon54 2017. 10. 2. hétfő 14:33
Nagyon de nagyon jooó írás. 10 pont.
#7 A57L 2013. 07. 13. szombat 04:56
Nagyon jó.
#6 sikamika 2012. 07. 18. szerda 14:09
hát nagyon izgalmas!! lehetne folytatása is . . .
#5 v-ir-a 2012. 02. 21. kedd 21:28
hmm milyen szemetek a pasik....persze maga a sztori írtó izgató, szuper...
#4 simiki 2007. 05. 18. péntek 10:18
vera en viszont te irantad erdeklodnek :-)
#3 Ati 2007. 05. 18. péntek 08:36
super
#2 Bratyó 2007. 05. 17. csütörtök 09:09
Szia Vera! Nagyon izgalmasnak indul ez is mint a többi történeted,remélem nem kell sokáig várni a folytatásra. Én az iránt érdeklodnék hogy nem –e akarod folytatni Egy asszony hihetetlen hétvégéjét . Kösszi.
#1 Törté-Net 2007. 05. 17. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?