A+ A-

Stoppolok

Egy kisváros meletti benzinkútnál tett ki az előző autós. Este 10 óra körül van. Megáll két fiatal lány. Kérdem hová mennek. Csak ide a városba. Mondom nekik, hogy elmennék velük, de akkor kell nekem mondjanak nekem valami szállást éjszakára. Azt mondják, hogy ők most egy bulira mennek, de utána mutatnak nekem egy szálást is. Megtudom a nevüket is: Petra és Ilse.
Elmegyünk a buliba. Iszunk, táncolunk. Petra feltünően sokat van velem. A lassúkra mindig elkap, szorosan hozzám bújik. Nem lehet, hogy nem érzi az ágaskodásomat. Hajnalban hozzájuk megyünk. Azt mondják van egy szabad matracuk.
Az úton Petra mögé ülök. Amikor finoman megsimogatom a vállát, elkapja a kezem és a mellére húzza. Fínoman elkezdem morzsolgatni a bimbóját. A lakásba már egymást átölelve és csókolodzva megyünk be. A másik lány valamiért nagyon rosszallóan néz minket. Időnként (úgy gondolom) szidja Petrát, de én nem tudok németül.
Miután Petra kedvét (és kedvemet) töltötte a farkamon, kaptam tőle egy törölközőt és megmutatta a fürdőszobát. Amikor elmentem zuhanyozni még hallottam, hogy a lányok megint veszekszenek. Nem is tudtam sokáig egyedül fürdeni, mert hamarosan mellémbújt Petra és segített a szappanozásban. Sajnos befejezni már nem tudta, amit elkezdett, mert Ilse ránktört valami fontos ruhadarabja miatt.
Petra szobájában az ágyon folytattuk. Először franciáztunk egy kicsit, majd Petra meglovagolt. Éppen vad vágtában volt, amikor megjelent Ilse és a kezeimet félretolva elkezdet Petra melleit simogatni és csókolódzni vele. Én egy darabig nem tudtam mit kezdjek, de aztán felfedeztem Ilse gyönyörű melleit és csatakos punciját.
Később kiderült, hogy a két lány nem csak egy lakásban él, hanem szeretők is. Ilse teljesen leszbikus, fiuktól legfeljeb egy kis símogatást szeret, de Petra biszex és időnként igényel egy kemény farkat is magába.
Azon az éjszakán még sokáig egymásba voltunk gabalyodva, és amikor én éppen nem voltam akcióképes, akkor - nagy örömömre - a két lány egymást kényeztetve. Sajnos Ilse minden komolyabb próbálkozásomat elhárította, de így sem panaszkodhatok, hogy kielégületlen maradtam.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 2.89 pont (37 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 feherfabia 2014. 11. 20. csütörtök 06:02
4P
#3 A57L 2014. 01. 12. vasárnap 05:41
Elmegy.
#2 Bikmakkocska 2013. 05. 14. kedd 17:10
Igénytelen, vagyis nulla.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?