A+ A-

Egy nimfomániás újságíró

Korán reggel a nap szépen besüt az ablakomon, de tudom ma nehéz nap elé nézek. Riporterként mindig ápoltnak frissnek és üdének kell lennem. Szeretek szép lenni bár mikor az embernek a főnökéhez kell mennie fejtágításra, és el akar küldeni valami nagyon messzi isten háta mögötti városba valami gazdag ficsúrhoz riportot készíteni. Nem akarok. Hát így indulok útnak a főnököm az apám, lehetne, látszik a szeme sarkából, hogy nem is olyan régen még egy nagy hóhányó lehetett. Így szól hozzám, siess gyermekem, délután indul a géped csomagolnod, kell 2 hétre mész. Majd szétvet az ideg 2 hét, minek kell nekem 2 hétre elutaznom, hogy az a . De nem dühöngöm tovább, mielőtt kilépek a szobából csak annyit, mondok, nagyon remélem az első osztályra, foglaltál nekem helyet. És duzzogva megyek haza csomagolni és még az internetre is fel kell mennem azt se tudom hol van az a hely ahova mennem kell mit kell vinnem 2hét jaj. Egy forró fürdő után elkezdtem csomagolni és már bújtam is az útikalauzt. Szicília-Szicília-Szicília csak ez a szó kavargott a fejembe istenem mit fogok én egy szigeten csinálni ennyi ideig. De jöjjön aminek jönnie kell, csak el ne felejtsem a játékaim, ha már egy isten háta mögötti szigetre lettem száműzve legalább az estélyeimet úgy tölthessem, hogy kényem-kedvemre esik így becsomagoltam minden élvezeti forrásom.
Állítólag lovagolni is el kell menni, akkor a Gésa golyók is jöhetnek, és már a gondolatom Szicília hegyes dombos ösvényein jártak miközben egy Olasz csődör fekete lovon lovagolok és vágtázás közbe a nedves puncim izgatja a két golyó amit a... Úr isten elkések hívok egy taxit kicsinálnak és már a mire észbe kapok a repülőn ülök az első osztályon kiéhezve minden porcikám remeg kérek a sztyuitól egy pohár pezsgőt és próbálom csillapítani vágyaimat. Mire ismét magamhoz térek, arra leszek figyelmes, hogy a függöny mögül egy gyönyörű szempár figyel engem ahogy a székembe fészkelődök és legszívesebben ott mindenki előtt nyúlnék szoknyám alá.
Mikor észreveszi, hogy én is őt nézem, elpirosodik és újra útnak indul, hogy mindenkit körbekérdezzen ki mit kér, mellém ér és remegő hanggal kérdezi meg az a gyönyörű lány, hogy mit kérek, a repülőbe halvány lámpák égnek.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.56 pont (18 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 zsuzsika 2015. 02. 8. vasárnap 08:48
Nem rossz.
#2 genius33 2012. 10. 6. szombat 07:03
Egészen frankó smile
#1 Törté-Net 2007. 03. 3. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?