A+ A-

Egy nimfomániás újságíró

Korán reggel a nap szépen besüt az ablakomon, de tudom ma nehéz nap elé nézek. Riporterként mindig ápoltnak frissnek és üdének kell lennem. Szeretek szép lenni bár mikor az embernek a főnökéhez kell mennie fejtágításra, és el akar küldeni valami nagyon messzi isten háta mögötti városba valami gazdag ficsúrhoz riportot készíteni. Nem akarok. Hát így indulok útnak a főnököm az apám, lehetne, látszik a szeme sarkából, hogy nem is olyan régen még egy nagy hóhányó lehetett. Így szól hozzám, siess gyermekem, délután indul a géped csomagolnod, kell 2 hétre mész. Majd szétvet az ideg 2 hét, minek kell nekem 2 hétre elutaznom, hogy az a . De nem dühöngöm tovább, mielőtt kilépek a szobából csak annyit, mondok, nagyon remélem az első osztályra, foglaltál nekem helyet. És duzzogva megyek haza csomagolni és még az internetre is fel kell mennem azt se tudom hol van az a hely ahova mennem kell mit kell vinnem 2hét jaj. Egy forró fürdő után elkezdtem csomagolni és már bújtam is az útikalauzt. Szicília-Szicília-Szicília csak ez a szó kavargott a fejembe istenem mit fogok én egy szigeten csinálni ennyi ideig. De jöjjön aminek jönnie kell, csak el ne felejtsem a játékaim, ha már egy isten háta mögötti szigetre lettem száműzve legalább az estélyeimet úgy tölthessem, hogy kényem-kedvemre esik így becsomagoltam minden élvezeti forrásom.
Állítólag lovagolni is el kell menni, akkor a Gésa golyók is jöhetnek, és már a gondolatom Szicília hegyes dombos ösvényein jártak miközben egy Olasz csődör fekete lovon lovagolok és vágtázás közbe a nedves puncim izgatja a két golyó amit a... Úr isten elkések hívok egy taxit kicsinálnak és már a mire észbe kapok a repülőn ülök az első osztályon kiéhezve minden porcikám remeg kérek a sztyuitól egy pohár pezsgőt és próbálom csillapítani vágyaimat. Mire ismét magamhoz térek, arra leszek figyelmes, hogy a függöny mögül egy gyönyörű szempár figyel engem ahogy a székembe fészkelődök és legszívesebben ott mindenki előtt nyúlnék szoknyám alá.
Mikor észreveszi, hogy én is őt nézem, elpirosodik és újra útnak indul, hogy mindenkit körbekérdezzen ki mit kér, mellém ér és remegő hanggal kérdezi meg az a gyönyörű lány, hogy mit kérek, a repülőbe halvány lámpák égnek. Szinte már-már sötétnek mondanám, Körülnézek körülöttem szinte mindenki alszik, a lányon egy rövid szoknyás egyenruha van, jól áll rajta, nagyon szexis, belül ülök az ablak mellett, megkérem, hogy lépjen beljebb, segítsen beállítani az ülést. Ekkor kikerül az utasok szemszögéből és a belső combja mentén végigsimítom a lábát, míg el nem érek a bugyijához, amit érzem eláraszt a forróság pillanatok alatt az ujjam a puncijával játszik a lány, majd elájul a vágytól és hogy nehogy észre vegyék ismét megkérdezi mit kérek már az ujjam a g pontját izgatja. Finom nedves a hangja megcsuklik, és már érzem a szitu kínos olyan hévvel izgatom hogy szinte már nem bírja tartani magát a székemnél 10 percet kérek. És kérem, mivel először utazom, segítsen, mert nem tudom hol a mosdó. Köztünk legyen szólva ez hazugság, de hát kell valami indok hogy elkísérhessen.
Előttem, megy minden mozdulata, izgat, mikor belép az elválasztó részbe, elhúzom a függönyt. És odaérünk, végre már remegek érintéséért, kinyitja nekem az ajtót. Belépek az 1 osztály mosdójába tágas és tiszta, mert hát az ember, ha egy mosdóba kényszerül legalább legyen higénikus és a kis ingénél fogva, behúzom magam után olyan szenvedéllyel, csókol majd meg esz bár mind a ketten tisztába vagyunk vele nincs időnk hosszú játékra így máris egymás örömforrásait keressük az a szenvedély amivel izzó nedves puncimat kényezteti kezem lábam remeg És viszonzom a kéjt mivel ajándékozza testem. Eszméletlen az egyik lábam a mosdón van, hogy hozzám férjen már nem bírom, érzi ő is és egyre vadabban ujjazza testem legintimebb pontját a mutató és a középső ujja a puncimba a hüvelyk ujja a csiklómat dörzsöli nem bírom majd összeesek az élvezés pillanatába.
Annyira fel vagyok ajzva, hogy leguggolok és félrehúzott bugyijánál szinte harapdálva nyalok be a puncijába a lába most ott pihen ahol az előbb az enyém remeg az egész teste egyre szenvedélyesebben nyög és markolja hajam szorítva arcomat gyönyörére. Remeg, és érzem nedűje, csorog végig a nyelvemen, imádom ezt az édes ízt, amivel eláraszt. Alig telt el pár perc amióta benn vagyunk, érzem mennem, kell még dolgoznom is, kell a leszállás előtt. Az én életem az információkról szól, és ott hagyom a lány szinte ájult testét a mosdóba. Vissza ülök a helyemre és kielégülve veszem elő a gépem és informálódom ezerrel. Semmit se pihentem a gépen kb. 1 óra múlva a pilóta kéri, kapcsoljuk be az öveinket, mert megkezdjük a leszállást. A reptéren egy férfi vár mogorva de nem érdekel, elvisz a kompig, hisz egy szigetre megyek, felgurul velem a kompra és a hajó, lassan átindul a szigetre. Késő van fél tíz, azt se tudom hova visznek, de valahogy nem is érdekel. Sötét van az útból semmit, se látok. Megérkezünk a ház nagynak, tűnik, de nem látok belőle sokat.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.9 pont (20 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 zsuzsika 2015. 02. 8. vasárnap 08:48
Nem rossz.
#2 genius33 2012. 10. 6. szombat 07:03
Egészen frankó smile
#1 Törté-Net 2007. 03. 3. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?