A+ A-

Cseles ruha

Régóta olvasgatom ezt az oldalt és azt hiszem volt némi hatással rám. Persze igazából csak arra volt jó, hogy előjöhessen belőlem az igazi énem... Nos, a szüleim biztos nem erről álmodoztak velem kapcsolatban.
Bemutatkoznék: nevezzünk engem Bettynek; 44 éves vagyok, férjem és két felnőtt lányom van, a férjem a kétkezi munkájából tartja fenn a családot, a lányaim főiskolára járnak. Egy gimiben tanítok, hobbim nincs, ehelyett sokat járok kondi terembe, ami ugye több szempontból is jó dolog. Két éve végre rávettem a férjem, hogy fizesse a mellplasztikám - huhh, az aztán nem tanári fizetéshez való dolog.
Az intim életem elég unalmas (volt), mondhatni fárasztóan unalmas. Egyszerűen meguntam a férjem. Ezt 21 évi házasság után talán elnézik nekem. Egyébként ezt ő is elmondhatja rólam. A szépítő műtét is csak néhány alkalomra változtatta csődörré.
Amit elmesélek, az tavaly történt és ha megtudná a férjem...
A nyár végén egy kicsit mindig depressziós vagyok, mert nem csak a diákok szeretik ám a szünidőt. Persze nekünk azért időnként be kell nézni a suliba, amit nagyon utálok és ez a kérdéses napon sem volt másképp. Unottan olvasgattam a tanterv rám vonatkozó részét a tanáriban - tök egyedül. Már majdnem feladtam és elindultam haza, amikor kopogtattak a nyitott ajtón. Felnéztem és egy középkorú, de csinos nőt láttam meg a küszöbön.
- Jónapot! - mondta - Azért jöttem, hogy megkérdezzem, mire lesz szüksége a lányomnak az iskolában.
Nagyszerű - gondoltam - telefon nincs a világon? A szülők hülyesége az, amivel a legnehezebb megbírkózni a tanári szakmában. Mivel éppen elég feszült voltam már készültem is irdatlanul lehordani a kedves anyukát, de...
- Szeptembertől ebbe az iskolába fog járni és gondoltam elhozom, hogy ne legyen olyan idegen számára ez a hely - mire ezeket mondta, már közelebb léptem hozzá és láttam a háta mögött a folyósón nekem háttal álló lányt, amint a kiakasztott képeket nézegeti (a jó ég tudja, mit nézett rajtuk: fizikusok, költők, stb. szóval a tananyag részei, dög unalom).
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.33 pont (33 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 Andreas6 2017. 12. 7. csütörtök 09:39
Nem egy elhivatott tanárról szól a sztori. Jobb lenne, ha más foglalkozást keresne magának. Ha ettől eltekintek, akkor nem rossz.
#5 zsuzsika 2015. 01. 3. szombat 08:05
"Azóta már 14 éves lett"A középiskola nem abban a korban kezdődik?
Amúgy gagyi.
#4 genius33 2013. 03. 13. szerda 12:15
Cukis smile
#3 eznemigaz 2008. 02. 15. péntek 13:59
nagyon izgi
#2 D 2007. 02. 26. hétfő 11:51
Ha jól tudom 18 alatt a homoszexuális kapcsolat törvényellenes, de mindegy. A tanár-gyerek kapcsolat meg egyébként is necces, mert egyértelmű alá-fölé rendeltségi viszony, ezért mindíg kérdéses a belegyezés.

Úgy érzem kicsit el lett kapkodva. Részletesebb is lehetett volna. :)
#1 Törté-Net 2007. 02. 25. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?