A+ A-

Az én kis Szerelmem

Idén áprilisban nagyon beteg lettem. Unatkoztam, egy hétre kiírtak. Végül ráfanyalodtam a chatre... tudom sokan mit gondolnak róla, én is ugyanazt gondoltam. De belém lépett egy srác és elkezdtünk beszélgetni. Csomót nevettem, jó fejnek tűnt. Aztán MSN címet is cseréltünk és azon vettem észre magam, hogy napok és hetek óta csak vele beszélek. Lenyűgözött, annyira szabad volt és mindent megtehetett, ráadásul fekete hajához, fekete szempár és barna bőr tartozott. Tipikus olasz pasi... Elmesélte, hogy rengeteg csajjal volt már és egyiket sem szerette. Csak kefélt egészen idáig, 19 éves koráig. Aztán egy este szerelmet vallott nekem, amit képtelenségnek tartottam, hiszen még nem is látott, de amióta beszéltünk bennem is megmozdult valami...
Sokszor hívott és elmondta, hogy szeret, rengeteget beszéltünk, de a távolság miatt nem tudtunk találkozni. Idén nyáron viszont barátokkal terveztünk egy kis kiruccanást a Balatonra. Mondtam neki is, hogy hol leszünk és biztosított arról, hogy ő is ott lesz.
Végül eljött a várva várt nap és ott ültünk Siófokon egy kis kávézóban barátokkal. Élveztük az életet, nevettünk, beszélgettünk...
Egyszer csak megszólalt a telefonom a már jól ismert csengéssel... Ő volt. Csak annyit mondott, hogy nézzek fel a szemközti, távolabbi asztalhoz. Mint kiderült már régóta figyelt... Felálltam és tettem néhány bizonytalan lépést felé, mire ő is elindult felém. Tökéletes teste volt, famert és fehér trikót viselt, ami csak jobban kihangsúlyozta bőrének csodálatos színét. Levette a napszemüvegét és rám mosolygott, majd elindult felém.
Én csak álltam ott, kővé váltan, aztán megállt tőlem 5 centire. Mélyen a szemembe nézett, majd az ajkaimra. Adott két puszit az arcomra, majd a számra is és átölelt.
Ekkor már magamhoz tértem és én is szorosan átöleltem. Beszippantottam illatát és becsuktam a szememet. Egész életemben egy ilyen srácra vágytam!
Aztán elköszöntem a többiektől és már kézen fogva, vidáman beszélgetve indultunk sétálni. Végig figyelmes volt, végighallgatott, csomót nevettünk.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.86 pont (22 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 Józsi39 2016. 05. 23. hétfő 00:10
8 pont
#5 vakon53 2016. 01. 3. vasárnap 14:19
rövid de nem rossz.

6 Pont!
#4 listike 2014. 04. 4. péntek 15:36
Nagyonrövid.
#3 sanyi0227 2013. 05. 3. péntek 16:49
rövid de nem rossz.
#2 MuI 2007. 10. 24. szerda 22:47
rövid és 6
#1 Törté-Net 2007. 02. 7. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?