A+ A-

A Vágy-erdejében

A fekete sötétség nehezen engedte el a kezedet. Fáradtan hánykolódtál, kispárnádat gyömöszölgetted, miközben lassan haladtál az alagút felé. De egyszer csak megláttad őt, hiszen várt már rád. Hatalmas köd-köntösébe bújva feléd nyújtotta az Álom kezeit, s te elindultál vele.
Egy virágos réten találtad magad. A fülledt meleg belemart bőrödbe. A réten millió színben pompázó virágtenger integet feléd. Rájuk pillantottál, de te nem ezért indultál el. A rét mögött hívogatóan csábított, a maga hatalmas tölgyeivel az Erdő. Elindultál felé, a réten keresztül. Talpad alatt sírva hajoltak meg a virágok, ahogy lassan haladva gyilkoltad meg őket. Odaértél a két testvér találkozásához. Eszedbe sem jutott visszafordulni. A hívogató ösvényen lépkedtél, a buja-bokrok tánca mellett. Magadban akartad érezni az erdő minden rezdülését, s ezért lépésről-lépésre szabadultál meg ruháidtól. Mire az ösvény végére értél, már meztelen voltál. Hirtelen egy tisztást láttál magad előtt. Lassan a közepére sétáltál, magad körül körbe jártál, úgy gyönyörködve a majdnem rádboruló fák beszédében. Majd leültél, lábaidat átkulcsoltad, fejedet térdedre pihentetted. Csak hallgattad az Erdő meséjét, saját gondolataidat elűzve.
Egyszer csak felpillantva, megláttad őt. Ott állt a tisztás szélén, a maga meztelen valóságában. Tudtad, hogy ő az, akiért mindenki sóvárog, a Vágy. Itt nem számít, hogy kinek a vágya. Most itt van, hozzád jött el. Mély barna szemeivel rád pillantott. Lassan elindult feléd. Ruganyos léptei, ahogy megmozgatták meztelen testének izmait megborzongtattak téged. A fák levelein átlopakodó napsugár érzéki játékot játszott bőrén. Odaért hozzád, leült melléd, majd lágyan hátradöntött. Ott feküdtetek egymás mellett, arcotok az eget kémlelve. Bárányfelhők haladtak el felettetek, a kisebbek huncut játékkal előzték meg az idősebb testvéreiket. Hirtelen megfogta kezedet, s te összerezzentél. Egymásra néztetek, szemeitekben tükörképe volt vágyaitoknak. Nagyon akartad őt érezni.
Hirtelen fölé kerekedtél, s arcát körbefonták kezeid. Simogatni kezdted magas homlokát. Ő szenvedélyesen nyelvével ajkaid közé bújt. Szorosan húzott magához, érzékivé váló mellbimbóid mellkasához szorultak. Lassan elkezdted csípődet mozgatni, lágyan hozzáütötted szeméremdombodat péniszéhez. Érezted, ahogy keményedő férfiassága hasadhoz simul. Apró, kéjes sóhajaitok szinte egyszerre szakadt ki belőletek.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 2.1 pont (10 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 A57L 2014. 05. 25. vasárnap 11:04
Nagyon rövid.
#1 Törté-Net 2006. 02. 8. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?