A+ A-

A büntetés

- Megsértettél, és ezért nagyon megfizetsz! - nézett rá égő szemekkel John. - Óh, nem szépségem, nem adom meg az esélyt, hogy mártírt játsszál. Ne aggódj, nem lesz okod panaszra. A bosszú minden percét élvezni fogod. Már ki is találtam az első büntetést, mert látom meleged van. Mit tesz ilyenkor egy aggódó férj? Segít.
- De én nem akarom, hogy segíts. Azt akarom, hogy tűnj el! Soha többé nem akarlak látni. Takarodj ki a szobámból!
- A szobánkból, drágám. Nem csak a tiéd, az enyém is. Mint ahogy te is az enyém vagy. Úgyhogy most légy szíves nyugodj meg, és vetkőzz!
- Mi???
- Jól hallottad, vetkőzz! Hiszen meleged van, és ki venné a szívére, ha elalélnál a hőségtől. Örülnék, ha a felülről kezdenéd. Mondjuk először az inged gombolhatnád ki szép lassan. Aztán a melltartód vennéd le, utána a szoknya alól a bugyit, mire én a hátad mögé lépnék, masszíroznám a melleidet, csókolnám a nyakadat, aztán a kezem letévedne a hasadra, majd lejjebb-lejjebb... S végül a fésülködőasztalra döntenélek, s hátulról elégítenélek ki, ahogy szereted.
- Hagyd abba! Hogy lehetsz ilyen kegyetlen és ilyen közönséges! Már vagy egy éve nem láttalak. Mégis hogyan gondolod, hogy kilépsz az életemből, aztán berobbansz, és meg majd úgy táncolok, ahogy a te fütyülsz! Hát ezt felejtsd el!
- Nem vagyunk elválva. A férjed vagyok. A ház, és minden, ami benne van az enyém. Most már a szüleid háza is enyém. Megváltottam a banktól. Úgyhogy, ha nem akarod az egész családod földönfutóvá tenni ...
- Te aljas gazember! Te utolsó...
- Ne feszítsd túl a húrt! Ne merj velem így beszélni! Nincs jogod azok után, hogy...
- Mi után? Csak nem gondoltad, hogy egész hátralévő életemben a volt férjemet fogom visszavárni a kalandjaiból? Igen, van valakim, és, és - akadozott Sheela hangja - el akarok válni. Igen, szeretnék tőled elszakadni egyszer, s mindenkorra. Menj vissza a szeretőidhez, engem meg felejts el. Örökre.
- Az örökre nagyon hosszú idő Sheela. Miattad mentem el. Időt akartam hagyni, hogy felnőj, elszakadj a szüleidtől, s megtaláld önmagad. Valóban önző voltam, hogy olyan fiatalon vettelek el. Figyeltelek, de ez a mostani önállósodási törekvésed nem tetszik nekem. Egyáltalán nem tetszik. Most pedig elmondom, mi fog történni mostantól. A nyiszlett fickót holnap kidobod. Visszaköltözöm, úgyhogy holnap a gardrób egyik felét is ürítsd ki légy szíves.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7 pont (17 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 zsuzsika 2015. 01. 2. péntek 11:37
Jó.
#8 listike 2014. 07. 24. csütörtök 05:58
Nagyon jó írás.
#7 A57L 2014. 05. 7. szerda 04:32
Nekem is.
#6 papi 2014. 03. 27. csütörtök 08:50
Tetszik
#5 tomi19 2014. 01. 29. szerda 10:52
Ez nagyon jó élvezetes büntetés volt élmény volt olvasni 10 pont.
#4 v-ir-a 2013. 04. 11. csütörtök 23:00
szuper...
#3 pengirl 2009. 05. 25. hétfő 17:45
Ez nagyon jó volt. Igazán tetszett. tényleg az egyik legjobb. nekem tökéletesen megfelelt. :)
#2 except 2006. 11. 28. kedd 23:48
Ez nagyon tetszett talán az egyik legjobb... kicsit lehetne hosszab!!
Gratula
#1 Törté-Net 2005. 10. 20. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?