A+ A-

Amatőr Tinik 6. rész

Lakásuk ajtaját kinyitva Mannie meglepődött, hogy bátyját, Billt otthon találja. Szombat este volt, ő meg csaj nélkül, magányosan. Tudta, hogy a barátnője kiadta az útját, és ez láthatóan megviselte. Eszébe jutott, hogy Jan noszogatta, vegye rá őt is a csatlakozásra.
"Hát te meg mit csinálsz itthon?" kérdezte, ahogy lehuppant mellé a kanapéra. Szüleik egy banketten voltak, valószínűleg sokáig elmaradnak. Most még csak fél tíz volt.
"Tévét nézek," mondta Bill, és belekortyolt a sörébe, ma már a negyedikbe. Arca elnyűtt volt, nem is borotválkozott reggel.
"Tedd magad túl rajta," nógatta őt Mannie, és közelebb húzódott hozzá. "Sok hal úszkál még a tengerben!" Felemelte és saját nyaka köré fonta a fiú karját.
"Azt hiszem, végeztem a nőkkel," heherészett Bill. A sör kissé kótyagossá tette őt. Karjával érezte húga ruganyos mellét és próbált elhúzódni, de az nem tágított.
"Inkább keresel magadnak egy szexi hapsit?" húzta őt. Maga előtt látta Jake-et és Jamie-t a zuhany alatt játszva, és ez mozgásba hozta a képzeletét. Elgondolkodott, vajon mit szólna Bill a weblaphoz, a többiről nem is beszélve.
"Na ne," mordult fel Bill. "Lehetek kanos, lehetek magányos, de buzi nem leszek."
"Itt vagyok neked én is," szólt Mannie, és dagadó bicepszéhez dörgölte keményedő mellbimbóját.
"Annyira azért nem reménytelen a helyzet," nevetett fel Bill. A lány teste megtette a hatását, de jobb lenne leállni ezzel, mert meredező farka lassan észrevehető lesz.
"REMÉNYTELEN!?" kiáltott fel Mannie sértődötten, és hátralökve őt, a tetejébe került. Hasa alatt kemény elszántságot érzett. Bill próbált kikecmeregni alóla, de húga gyorsabb volt nála, és meglovagolta a csípőjét.
"Jobb lenne, ha leszállnál rólam," szólt Bill mosolyogva. Tudta, hogy a lány is érzi a felajzottságát, de egyáltalán nem úgy tűnt, mintha bánná.
"Mondjuk, hogy ma este én vagyok a randid," kuncogott Mannie, és csípőjének szapora mozgatásával adta bátyja tudtára, hogy komolyan gondolja a dolgot. "Mit tennél akkor?"
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.42 pont (129 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 A57L 2013. 07. 4. csütörtök 05:16
Jó ez is.
#5 ghj 2007. 04. 13. péntek 00:31
Elég nagy zavar van a nevek között, de történt jó, 7 pont
#4 fij 2006. 09. 14. csütörtök 08:27
Szuper. De hol a folytatás? Már jó ideje várat magára.
#3 Bencsi 2005. 08. 2. kedd 08:30
Jo
#2 Hentailover 2005. 06. 13. hétfő 20:49
OK. Beérett. Remek olvasmány. Minden tiszteletem. 10 pont
#1 Törté-Net 2005. 06. 8. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?