A+ A-

Amatőr Tinik 6. rész

Lakásuk ajtaját kinyitva Mannie meglepődött, hogy bátyját, Billt otthon találja. Szombat este volt, ő meg csaj nélkül, magányosan. Tudta, hogy a barátnője kiadta az útját, és ez láthatóan megviselte. Eszébe jutott, hogy Jan noszogatta, vegye rá őt is a csatlakozásra.
"Hát te meg mit csinálsz itthon?" kérdezte, ahogy lehuppant mellé a kanapéra. Szüleik egy banketten voltak, valószínűleg sokáig elmaradnak. Most még csak fél tíz volt.
"Tévét nézek," mondta Bill, és belekortyolt a sörébe, ma már a negyedikbe. Arca elnyűtt volt, nem is borotválkozott reggel.
"Tedd magad túl rajta," nógatta őt Mannie, és közelebb húzódott hozzá. "Sok hal úszkál még a tengerben!" Felemelte és saját nyaka köré fonta a fiú karját.
"Azt hiszem, végeztem a nőkkel," heherészett Bill. A sör kissé kótyagossá tette őt. Karjával érezte húga ruganyos mellét és próbált elhúzódni, de az nem tágított.
"Inkább keresel magadnak egy szexi hapsit?" húzta őt. Maga előtt látta Jake-et és Jamie-t a zuhany alatt játszva, és ez mozgásba hozta a képzeletét. Elgondolkodott, vajon mit szólna Bill a weblaphoz, a többiről nem is beszélve.
"Na ne," mordult fel Bill. "Lehetek kanos, lehetek magányos, de buzi nem leszek."
"Itt vagyok neked én is," szólt Mannie, és dagadó bicepszéhez dörgölte keményedő mellbimbóját.
"Annyira azért nem reménytelen a helyzet," nevetett fel Bill. A lány teste megtette a hatását, de jobb lenne leállni ezzel, mert meredező farka lassan észrevehető lesz.
"REMÉNYTELEN!?" kiáltott fel Mannie sértődötten, és hátralökve őt, a tetejébe került. Hasa alatt kemény elszántságot érzett. Bill próbált kikecmeregni alóla, de húga gyorsabb volt nála, és meglovagolta a csípőjét.
"Jobb lenne, ha leszállnál rólam," szólt Bill mosolyogva. Tudta, hogy a lány is érzi a felajzottságát, de egyáltalán nem úgy tűnt, mintha bánná.
"Mondjuk, hogy ma este én vagyok a randid," kuncogott Mannie, és csípőjének szapora mozgatásával adta bátyja tudtára, hogy komolyan gondolja a dolgot. "Mit tennél akkor?"
"Óvatosan kicsi lány, nem tudod mire kérsz," csikorgatta Bill a fogát kínjában. Sörrel a fejében, és kemény farkán érezve az odaadó punci mozgását, egyre jobban feledte, hogy ettől a lánytól ma nem akart semmit.
"Meglehet, hogy már nem is vagyok annyira kicsi lány," cukkolta őt tovább. "Akkor mit tennél?"
Valójában mindkettőjüket meglepte, mikor Bill kezei kiszabadulván a szorításból megragadták húga kemény dudáit. Mannie meglepve lökte őt vissza, de aztán punciját még jobban a bátyja ölére nyomta.
"Látod? Mondtam, hogy hátrább az agarakkal," vigyorgott rá Bill. Istenkém, milyen kívánatosan meredeznek a mellei, és nagyobbak, mint gondolta!
Mannie arca mosolygósra változott. "Ha meg akarod fogni őket, csak kérned kell." Lekapta a pólóját, és kikapcsolta a melltartóját, mielőtt Bill egy szót szólhatott volna. Csupasz mellei, csúcsaikon a rózsaszínű udvarral büszkén meredtek előre.
"Mannie! Mit művelsz?" szólt Bill hirtelen kijózanodva a meztelen mellek látványától. "Úgy tűnik, kis játékunkban egy kissé messzebbre mentünk a kelleténél," húzódzkodott volna kifelé a lány alól, de az megragadta a nyelénél fogva.
"Mondd, hogy nem tetszenek," nevetett rá. Észrevette, hogy a pamutszövet alatt könnyen elérheti... alá is nyúlt, és kiszabadította meztelen farkát. Nem volt rajta alsónadrág. Ujjai köré fonódtak, és fel-le mozdultak rajta.
"Ezt ne csináld," mordult fel, de egyetlen izma sem mozdult, hogy bármiben is megakadályozza a húgát. Mintha minden akaraterő elszállt volna belőle.
"Minden rendben. Erre szükséged van," nyugtatgatta halkan, lenézve az apró kezébe simuló megtermett farokra. Rövidebbnek, de vastagabbnak tűnt Jake-énél.
Bill lehunyta a szemét, és valaki mást képzelt maga mellé, aki most éppen a farkát masszírozza. Újra felemelte a kezét, de az most egy meztelen mell kemény csúcsába ütközött.
Mannie ráérősen húzogatta bátyja farkát. Érezte, hogy közeledik a végkifejlet, és még lassabbra fogta. Olyan kitartó örömet akart neki okozni, ami után ismétlésre vágyik. Bátyja csak két évvel volt nála idősebb, és Mannie gyorsan tanult! Még két hét a weblapon, és gyakorlati téren lehagyja a bátyját, persze csak ha közben nem társul hozzájuk ő is. Hüvelykjével szétkente a pici résen szivárgó előnedvet.
"Óóó Mannie," nyögött fel Bill. Soha nem volt még dolga ilyen hozzáértő farokverővel. Bill teljesen józan fejjel érezte a vesszeje forró csatornáján feltörni igyekvő spermafolyamot.
"Ez az! Add nekem szépen," mosolygott rá Mannie, mikor a sűrű folyadék kibuggyant a levegőre, s kezén átrepülve a hasán landolt. Addig rázta, mígnem a fiú teljesen kiürült.
Bill felsóhajtott és elvette kezét a mellről, amit mindeddig szorongatott. "Ezt nem kellett volna." "Ó nem! Ez már mindkettőnknek kijárt. És tudod mire gondolok?" kérdezte Mannie, miközben felkelt, magára öltötte melltartóját és a blúzt.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.43 pont (132 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 A57L 2013. 07. 4. csütörtök 05:16
Jó ez is.
#5 ghj 2007. 04. 13. péntek 00:31
Elég nagy zavar van a nevek között, de történt jó, 7 pont
#4 fij 2006. 09. 14. csütörtök 08:27
Szuper. De hol a folytatás? Már jó ideje várat magára.
#3 Bencsi 2005. 08. 2. kedd 08:30
Jo
#2 Hentailover 2005. 06. 13. hétfő 20:49
OK. Beérett. Remek olvasmány. Minden tiszteletem. 10 pont
#1 Törté-Net 2005. 06. 8. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?