A+ A-

Vele

Szeretnék elmondani egy történetet neked. Egy olyan történetet, amit még nem mondtam el senkinek, amit még a legközelibb barátaim sem tudnak. Nem azért, mert szégyenletes, hanem mert imádom dédelgetni a lelkemben. Eddig csak az enyém volt, de most meg akarom osztani veled.
Még a főiskola alatt, egy nyári vizsgaidőszakban történt. Akkoriban egy kollégiumban laktam. Ott találkoztam Vele, egy szobatársnőmet látogatta meg.
Megismerkedésünktől fura alak volt, nem igazodtam ki rajta: jött-ment, ahogy kedve tartotta, néha hetekig nem láttam, aztán egyszer csak megjelent, sűrűsödtek a látogatások, majd újra eltűnt hosszú időre. Ahogy telt az idő, egyre jobban a szívemhez nőtt. Történetem idején már három hónapja nem láttam, nem is hallottam felőle, lassan a reményt is feladtam, hogy újra eljön. Felhívhattam volna persze, azt is tudtam, hol lakik, de a büszkeségem nem engedte.
Hogy milyen kapcsolatban álltunk? Egy-két szóval nem tudnám elmondani. Elmagyarázni is nehéz. Én szerelmes voltam bele. Ő? Azóta sem tudom mit érzett. Azt tudom, hogy szeretett nálam lenni. Hihetetlenül pörgős figura volt, hozzám járt lenyugodni, töltődni. Néha szüksége volt rám. Szerette, hogy szerettem, azt hiszem. Ha eljött hozzám, többnyire nálam, velem aludt éjjel. Összebújtunk, mint a gyerekek. Egy-két csóknál több sosem történt, egyszer próbálkozott a szexszel, még az elején, de finoman elhárítottam. Tudomásul vette, maradtak a szeretetteljes cirógatások. Imádtam, ahogy simogatott, törleszkedtem hozzá, mint egy cica. Régebben elég zűrös nő voltam, pasik jöttek-mentek az életemben, vele ez is megváltozott. Ő lett a mindenem...
Ez volt a helyzet, mikor eljött hozzám azon az éjszakán. Nem egyedül jött, egy haverját is magával hozta, volt már ilyen. Hoztak egy üveg bort, elszürcsöltük, közben ment a beszélgetés. Később felvittem őket a felső szintre, egy ismerősöm gépén megmutatni azokat a fényképeket, amik egy régebbi ottléte alatt készültek.
Megbeszéltük, hogy velem alszik. A barátja nem akart maradni, persze nem bántam. Kikísértük a kollégium elé, majd visszamentünk a szobába.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.54 pont (13 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 zsuzsika 2014. 12. 20. szombat 07:36
Jó.
#5 listike 2014. 11. 3. hétfő 08:58
Nagyon tetszett.
#4 papi 2013. 05. 26. vasárnap 19:00
Egész jó kis történet
#3 v-ir-a 2012. 02. 5. vasárnap 21:54
nagyon jó, szomorú véggel...10 pont
#2 Sasha 2005. 05. 2. hétfő 14:58
szép történet.
#1 Törté-Net 2005. 04. 30. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?