A+ A-

Kéjköztársaság

Este fél 9-kor távoztam a parlamentből. Egyenesen indultam haza, Onderoba. Pár hónapja költöztem ide, szeretem ezt a várost. Ilyenkor már nem sok ember járt az utakon, bár még elég világos volt, június elején. Egyenes úton haladtam, míg beértem a városba. Néhány bolt még nyitva volt, vettem egy üveg almaitalt. Bementem a lakásomba, és lerogytam egy székre.
Sajnáltam, hogy ilyen kevés szabadidőm van. Ma is reggel 6-kor indultam Green Grassbe, és most értem haza. Meghúztam az italt. De megérte! Szép lett az ország, de hát... mégis. Ma egész nap törvényeket alkottunk. Rövidesen több szabadidőm lesz talán. Holnap elmegyek Andrewyba, és megnézem, hogyan haladnak az új üzletközponttal. Nagy beruházás volt, nem szeretném, ha összedőlne az egész.
Lefeküdtem az ágyra. Még halottam, ahogy egy banda végmegy az utcán, aztán elaludtam.
Reggel kimentem a kútra, és megmosakodtam. A büfében vettem egy hamburgert, és elindultam Green Grassbe.
- "Green Grass, 500 m" - haladtam el egy tábla mellett.
Az volt a szokás, hogy a fiúk maguk mellé vesznek egy lányt, hogy az segítsen a háztartásban, meg hát hogy ne unatkozzanak. Én még nem jutottam el idáig, bár nem is akartam. Egész nap dolgozom, este jövök haza. Általában büfékben és éttermekben ebédelek, mert ha időm nincs is, pénzem az van. Keresetem 100 Tasu - gondoltam, és nem panaszkodhatok.
Beértem a városba, és elértem a parlamentet.
- Na, mi újság? - kérdeztem Cseppcsávótól, az elnöktől. Én tervező voltam, igaz, de mindenütt segédkeztem, ahol lehetett.
- Hát, figyelj. Most mész ugye, Andrewyba. Készíts jelentést, és tedd az asztalomra. Aztán készíts egy tervet, ennek a levéltárnak a kibővítésére. Szerinted mennyi lesz?
- Úgy saccra 20 tasu.
- Rendben. Aztán hazamehetsz.
- Már? - csodálkoztam.
- Igen.
Elszaladtam Andrewybe. Útközben találtam egy Tasut. Úgy látszik, ma szerencsém van. Az üzletközpont szép volt. Egy négyzet alakú építmény, melyben összesen 20 bolt lett volna. Ruházat, élelmiszerboltok, zöldséges,- és italboltok, büfék, éttermek. Készítettem egy jelentést az épülő centerről, az építkezés menetéről, a szabványok betartásáról és egyebekről. Gyorsan visszasiettem a fővárosba. Fél óra alatt kidolgoztam a tervet, és egy futárral megrendeltem az anyagokat. Meghagytam, hogy este 8 előtt a lakásomon ne keressenek.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.9 pont (10 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 listike 2014. 03. 11. kedd 15:34
Humornak is rossz.
#4 papi 2013. 12. 16. hétfő 05:51
Nagyon elkalandoztál
#3 Maci 2005. 03. 13. vasárnap 07:33
az eleje nyúlós volt, a vége elkapkodott
#2 Csülök 2005. 03. 7. hétfő 14:41
Mi a túró ez????
sci-fi erotikus(???) véggel?????
Brrrrr!
#1 Törté-Net 2005. 03. 6. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?