A+ A-

Beavatás

Az irattár nálunk pont az irodaház legfelső szintjén van, ellenben más cégekkel, ahol a pincében. Persze nálunk nincs pince. Az irattárhoz csak két embernek van kulcsa; a vezér titkárnőjének, és nekem.
Nyáron az egyik ügyfél aktája miatt kutatnom kellett az irattárban. Felmentem hát, hogy előkeressem az aktát. Az ajtó nem volt bezárva, így gyanútlanul benyitottam. A polcok közül félreismerhetetlen hangok csapták meg a fülemet. Itt valakik bizony szeretkeznek. Lábujjhegyen osontam a hangok irányába. Péter az egyik marketinges dugta éppen Mariannt, a titkárnőt. A látványba beleborsódzott a hátam. Akkor már legalább féléve nem volt dolgom férfival, és a puncim egyből jelzett, hogy számára is kellemes a látvány. Megzavarni nem akartam őket, így hát óvatosan visszasurrantam az ajtóhoz, és csendben becsuktam magam mögött.
Ettől kezdve az járt az eszemben, hogy valakit fel kellene csábítani oda. Először Péternél próbálkoztam, de hamar kiderült, hogy ő nem igazán partiképes. Egyrészt gondolom Mariannra volt nagyon ráindulva, másrészt nem igazán csípi a hozzám hasonló idősebb nőket. Nem szégyellem elmúltam már harmincöt, és túl vagyok egy váláson. Melleim már nem állnak olyan peckesen, mint húsz éve, bőröm is már itt-ott megereszkedett, de azért a heti háromszori torna még elég szépen karbantart.
Nyáron, mint minden más cégnél, nálunk is nagy a pangás, a fele bagázs nyaral, a másik fele pedig vár arra, hogy rákerüljön a sor a szabadságolásban. Ilyenkor van az is, hogy nyári szakmai gyakorlatra érkeznek hozzánk fiatalok. A cégnél két informatikus van; Sándor és Imre. Imre a főnök, és már tavaly is behozta a fiát nyári gyakorlatra. A srác most tizenhét éves, jó felépítésű, aki után majd dögleni fognak a lányok. Kértem Imrét, hogy egy hétre adja kölcsön a fiút, mert az irattárat rendbe akarom hozni.
A koromhoz képest eléggé merészen egy miniszoknyát vettem fel hétfőn, és egy fehér blúzt. Még szombaton vettem három új tangát, és az egyiket már fel is avattam. Kilenckor nekiláttunk a rendrakásnak. Meg kell hagyni a fiú tudott dolgozni. Másfél óra alatt végeztünk egy sorral. Bár igaz, az elején még csak sorba kellett rendezni a papírokat. A második sornál már elkezdtem az apró női trükköket bevetni. Az alsó polcot például bevállaltam. Leguggoltam, de úgy, hogy ügyeljek arra, Imi belásson a szoknyám alá.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.6 pont (42 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 vakon53 2016. 02. 7. vasárnap 13:31
Nem rossz írás.
#4 A57L 2014. 06. 16. hétfő 05:53
Nekem is.
#3 listike 2014. 04. 1. kedd 19:17
Tetszett. Jó tanárnéni.
#2 chris 2005. 01. 19. szerda 11:54
teljesen ok kis story.
#1 Törté-Net 2005. 01. 18. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?