A+ A-

Balatoni nyaralás 1. nap

Anett és Csilla jó barátnők voltak. Általános iskolából ismerték egymást, és ott kötöttek szoros barátságot. Ugyanabba a középsuliba is jelentkeztek, és ugyanabba az osztályba kerültek. Anett szőke hajú volt, Csilla barna. Kinézetre is nagyon hasonlítottak, és mindketten fejlettebbek voltak a koruk átlagánál. Ugyanolyan magasak voltak, karcsúak, gömbölyű mellekkel és kerek, feszes fenékkel. Anettnek az arca egy hangyányit szebb volt, de a mellei -barátnőjétől eltérően- kicsit kisebbek voltak, de (mint azt már mondtam) ő is nagyon jól nézett ki.
Osztályukba rajtuk kívül még két lány járt, egyikük Anita, a másikuk Rita. Anita szőkésbarna hajú, kicsit kövérkés, de még formás lány volt, az arca nem volt olyan szép, mint a többieké, de még beleesett a jó csajok kategóriájába. Rita ellenben vékony volt és sportos, rikító vörös hajával és magabiztos megjelenésével a suliból bármelyik srácot el tudta szédíteni. A suliból felsőbb osztályba járó, szétesős csajok vele nem nagyon mertek szórakozni, mert a dumájával nem csakhogy elijesztette, hanem még a srácok előtt meg is alázta őket rendesen. Anett és Csilla kezdetben féltékenyen néztek rá, utálták őt, mert eléggé fenn hordta az orrát néha, de egyszer megvédte a két lányt szórakozó ribiktől, így vele is, meg Anitával is összebarátkoztak.
17 évesen már csak Anita volt szűz, Rita 14 évesen, Anett 15 és fél évesen, Csilla pedig 16 évesen vesztette el.
Az osztály kirándulást tervezett a Balatonra. Az osztályfőnök, meg egy másik tanár társaságában utaztak. A vonatút eseménytelenül telt, a lányok csevegtek erről-arról, a vonaton velük utazó pasikat nézték, röhögcséltek, stb. Kb. este 7-re értek Balatonfüredre. A terv szerint három napot töltenek el itt. A szállásuk fenn a hegyen volt, egy szép családi ház, amit az egyik srác (valami Tamás) szülei tartottak fenn. A kégli jó tágas volt, a 20 fős osztály bőven elfért benne. Szobánként 4 ágy volt, TV-vel, emeletenként két fürdőszobával. A négy lány befészkelte magát az egyik emeleti szobába (az osztály többi része a földszinti szobákat célozta meg), majd kipakoltak, és lementek vacsorázni.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.41 pont (22 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 zsuzsika 2015. 01. 2. péntek 11:00
Utálom,ha a beígért folytatás nincs.Igaza van listikének.
#3 listike 2014. 11. 30. vasárnap 12:44
A folytatás nélkül 0
#2 Hajfestek 2005. 01. 19. szerda 22:14
Nem rossz sztori csak rövid. Kicsit lehetne bővebb.
#1 Törté-Net 2005. 01. 18. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?