A+ A-

A barátom barátja

Ha tudtam volna, hogy ez lesz a malac sms-ekből, az ártatlannak vélt flörtölgetésből a pasim barátjával... Lehet, hogy akkor sem tettem volna másképp?
Jó néhány hónapja évődtünk már egymással párjaink tudta nélkül, minden találkozásunkkor izzott a levegő, bele sem mertem gondolni, mi történne, ha kettesben maradnánk. Ezzel a gondolattal sokszor eljátszottam, de szégyenkezve magam előtt, mindig bűntudat tört rám és elhessegettem az izgató ábrándokat.
Egyszer azonban hívott, átjön hozzánk, mert... és itt egy elég esetlen indok következett, amire nem nagyon emlékszem, mert amint meghallottam a hangját elöntött a forróság, képtelen voltam koncentrálni a szavaira. Később pánikba estem, mert tudtam, éreztem, hogy meg fog történni az, amiről hónapok óta sms-ben, e-mailben fantáziálunk. De az eszem és a szívem nem akarta, viszont testem minderre fittyet hányva önálló életet kezdett élni.
Ahogy beengedtem az ajtón, rögtön egymásnak estünk: csókolt, ahol ért, szorított magához, hámozott ki a ruhámból. Az eszemre hallgatva tiltakoztam, kértem, hagyja abba, menjen el, de testem nem támasztotta alá a szavaimat. Hagytam, hogy megszabadítson az utolsó ruhadaraboktól is. Ő csak épp a farmerját tolta le, meglepődtem ágaskodó férfiasságán, kicsit megijedtem a méretétől, tudtam, fájni fog.
Érkezésétől számítva másfél percnél több nem telhetett el, mikor a folyosón álló szék támlájának döntött és egy erőteljes mozdulattal hátulról tövig belémhatolt. Egyik ujja ugyanezzel a lendülettel az ánuszomba csúszott, nagy tempóban elkezdett dugni, néha a melleimbe markolt vagy a csípőmnél fogva igyekezett minél jobban magára húzni. A kezdeti fájdalom lassan mérséklődött, de a kellemes érzés elmaradt. Szerencsére hamar elélvezett egy nagy ordítás közepette. Meglepetten vette észre, hogy akciója nálam nem érte el a kívánt hatást. Ettől zavarba jött, majd ezen túljutva hozzám lépett, két tenyere közé fogta az arcomat, nagyon lágyan, nagyon kedvesen cirógatni kezdte szájával az ajkaimat, melyek önkéntelenül is megnyíltak nyelve előtt, melynek forrósága engem is forrósággal töltött el.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.41 pont (22 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 Andreas6 2017. 09. 23. szombat 06:32
Ez sem kerül a kedvenceim közé.
#4 A57L 2014. 05. 5. hétfő 05:43
Ez gyenge lett.
#3 genius33 2013. 04. 16. kedd 17:41
Tuti. smile
#2 kelyhecske 2010. 06. 14. hétfő 19:04
a vége elég tré
#1 Törté-Net 2004. 10. 15. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?