A+ A-

Csak egy kis történet

Na végre... Alig vártam, hogy bekapcsolódjon a számítógép... ráadásul még a biztosítékot is kiverte...
Olyan hirtelen ragadott magával az ihlet, hogy úgy éreztem azonnal billentyűzetet kell ragadnom, és leírni a gondolataimat.
Épp zenét hallgattam, és szembe jutott, a mai kis kaland azzal a néhány novellával, amit barátnőm írt. A történet az volt, hogy nagyon megtetszett neki egy srác a suliban, és leírta vele kapcsolatban a gondolatait... hm... hát nem éppen szerelmes levél volt, sokkal több annál, leírta, hogy milyen erotikus gondolatok mászkálnak a fejében a fiúval kapcsolatban.
Persze a megtisztelő feladat nekem jutott, hogy oda is adjam a srácnak, hogy barátnőm kiléte titokban maradjon. Komolyan mondom, tisztara izgultam, és ott gondolkodtam rajta, hogy milyen szöveggel adjam át az ismeretlen fiúnak a novellafüzért, mivel nem is egy történetecskéről van szó. Igazából nem is a barátnőm sztorijáról akartam írna, hanem lényeg a lényeg, hogy megkívántam a novellaírást, és gondoltam, meglepem páromat egy izgalmas kis történettel, úgyis elég sok minden történik velünk mostanában, ráadásul régen írtam már bármit is, pedig annak idején még volt néhány irományom. Azóta azért úgy érzem, sokat fejlődtem minden téren, és talán ezért ki kellene próbálni, hogy megy mostanában az írás.
Történt a minap, hogy a párommal Pesten voltunk szétnézni, aztán vonattal jöttünk haza, és első utunk hozzájuk vezetett. Elég fáradtak voltunk mind a ketten, ráadásul sikerült egy esős napot is kifogni, és jól megázni. Még a vonaton mondta, hogy ha haza érünk szeretne lezuhanyozni, erre én kedvesen felajánlottam, hogy megmosom a hátát...sőt, nem csak azt...
Nem is gondoltam volna, hogy ez a mondatom ilyen hatással lesz rá...
Amint haza értünk, rögtön mentünk a fürdőszobába, és elkezdett vetkőzni... egész meglepődtem, de így utólag nem is tudom min... Végtelenül izgató volt izmos teste látványa, és még most is magam elé tudom idézni... Ahogy zokni nélkül eszi le magáról a pólóját... amikor megláttam először a kibukkanó kocka hasát, majd izmos mellkasát... ahh... még most is teljesen nedves leszek, ha visszagondolok rá... Úgy beszélek erről a mozzanatról, mintha életemben először láttam volna így, teljesen meztelenül, pedig nem is...
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.64 pont (11 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 listike 2014. 09. 22. hétfő 06:40
Aranyos.
#2 genius33 2013. 02. 28. csütörtök 08:19
Remek történet.
#1 Törté-Net 2004. 05. 10. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?