A+ A-

Csak egy osztálykirándulás?!

Negyedikes osztálykiránduláson voltunk, éjszakára a Csillebércen szálltunk meg. Este természetesen, jó középiskoláshoz híven dohányzás és alkohol, minden mennyiségben. Az osztályban egyedül voltam fiú, s azt hiszem eléggé irigyelhető volt életem eme négy éve. Azon este tán többet ittam a kelleténél, s mivel előtte nemrég fulladt kudarcba egy kapcsolatom, nagyon elmélkedős, nyomasztó hangulatba kerültem. Volt az osztályomban egy lány, akit barátként szerettem és tiszteltem, szinte mindent megbeszéltünk. Nagyon szép teremtés volt: váll alá érő enyhén hullámos szőke haj, zöld szemek, (mivel kiskora óta néptáncolt) tökéletes alak, feszes, tenyérbe illő cicik. Szinte mindig mosolygott, szeme pedig mindig huncut módon mozgott, összhangban mimikájával. Így volt benne valami kislányos báj, ami tökéletesen ellensúlyozta a NŐi komolyságot és viselkedést. Visszatérve rám: este felmentem hozzá a szobába beszélgetni. Szerettem kibeszélni magamból a felgyülemlett problémákat, s tudtam, hogy ez a lány (továbbiakban Krisztinaként fogom szerepeltetni) meg is hallgat, támogat és segít is tanácsaival, észrevételeivel. Kettesben maradtunk a szobában.
Alkoholmámorban öntöttem ki neki mindazt, ami nyomta a lelkem legbelül. Miközben beszélgettünk, elment fürdeni, mert mondta hogy álmos, de várjam meg és folytathatjuk a beszélgetést: levetette farmerét, topját, zokniját. Mondtam: "Elforduljak?" Ő megvonta vállát, s közölte, hogy nem szégyenlős és táncpróbákon gyakran együtt öltöznek a fiúkkal, tehát neki mindegy. Gondoltam rá, hogy az illem kedvéért hátat fordítok, de tettetve, hogy még az adott állapotomnál is mámorosabb vagyok, rágyújtottam egy cigire, s punnyadt képet vágtam. Amikor levette a topot, fehér, félig áttetsző melltartója kivillant. Éreztem, hogy valami vágy lesz rajtam úrrá. A farmerem szűk lenni. Kriszti nem zavartatta magát. Mintha ott sem lennék, vetkőzött. Lehúzta nadrágját, fehér tangája, feneke valósággal elkápráztatott. Végül a zoknit vette le. Én elkezdtem viccelődve piszkálni, hogy milyen sorrend ez: először a zoknit szokás levenni. Ő mosolyogva megjegyezte: "Ennyire figyelsz?" Kissé zavarba jöttem: "Én? Á! Csak pont odapillantottam, bocsi!"
Nyugtatott: "Semmi baj!" Felvett egy fürdőköpenyt, magával vitte pizsamáját és távozott. Én egyedül maradtam. Végig Krisztin járt az agyam. Micsoda lány! És itt van velem. Csak Ő és Én. Akikkel együtt van ebben a szobában, mindketten valami másik suliból jött srácokkal múlatják az időt. Valahogy közelebb kéne kerülnöm hozzá. 10 perc múlva megjelent Kriszti a zuhanyzó ajtajában. Pizsamája meglehetősen lenge volt, de jól látszott, sem bugyi, sem melltartó nincs rajta. Odalépett a szekrényhez, s a rajta lévő gyümölcsvodkából ivott egy kortyot, s kísérőnek egy pohár tonikot. Amikor felemelte a tonik üvegét a szájához, teste kissé hátrafeszült, s tökéletesen kivehető volt szeméremdombjának alakja, s szeméremszőrzete kis egyenetlen terepet alkotott a vékony pamutpizsamán. Valahogy már nem is tudtam koncentrálni arra, amit kérdezett a problémámmal kapcsolatban. Ekkor megkérdezte: "Jól vagy?" "Persze, csak kicsit belassultam." - jegyeztem meg. Ezután befeküdt az ágyba, s beszélgettünk még körülbelül fél óráig még szerelemről, csalódásról, szexről, barátságról, s a többi.
Amikor már kezdett fogyatkozni a komoly tartalma a dolgoknak, Kriszti közbeszólt: "Elfáradtam. Tegyük el magunkat holnapra!" Igazat adtam Neki, miközben folyamatosan azon járt az eszem, hogy miként tudnék közelébe férkőzni. Búcsúzásként kérdeztem, hogy adhatok egy jóéjt puszit? Igenlő választ adott. Fölé hajoltam, majd minden bátorságomat összeszedve szájára nyomtam a számat. Más fogadtatásban részesültem, mint amire számítottam. Nem ellenkezett, s egy heves csókolózásba kezdtünk. Ő átkarolt, simogatni kezdte a hátam. Mivel támaszkodtam, kezeim "meg voltak kötve", melléfeküdtem az ágyra. Ekkor jobb kezem felszabadultan elindult a takaró alá. Pizsamán keresztül simogattam, masszíroztam melleit. Mellbimbója kis híján átszúrta a pizsamafelsőt. A takarót ledobta magáról. Ekkor mellé térdeltem az ágyon. Megemelte hátát kissé, így sikerült a felsőrészt felhúznom, s előtűntek a már izgatott mellek.
Gyönyörű volt látni az ég felé ágaskodó kis bimbókat. Rávetettem magam melleire. Nyaltam, szívogattam a formás halmokat. Kriszti nagyokat sóhajtott, s mikor ránéztem pillanatra az arcára, valami angyali mosolyt tükrözött. Pólómat levettem. Miközben nyelvem s ajkaim a lány dekoltázsán kalandoztak, Ő ujjaival cirógatta hátam. Nagyon élveztük egymás közelségét, az vitathatatlan. Hirtelen megszólalt a lány: "Kívánlak! Nem csak pettingre vágyom." Én ragyogó arccal mondtam, hogy én sem, és hogy én is mindent megtennék, hogy lefeküdjünk. Kicsatolta övem, kigombolta a nadrágom, sliccem lehúzta, s egy mozdulattal lerántotta rólam a farmert. Boxeremtől egy szemvillanás alatt megszabadított, s keze a már jócskán meredező és nedves farkamon találta magát. Elkezdte verni, majd ráhajolt.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.5 pont (22 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 listike 2014. 01. 1. szerda 08:12
Tetszett.
#4 genius33 2012. 12. 30. vasárnap 12:21
Nem is rossz. Nekem bejött smile
#3 Rocky19 2007. 06. 24. vasárnap 14:38
Két hónapja nincs pasija, nem borotválja, de gyógyszert azért szed...:D
#2 Dorenno 2004. 04. 19. hétfő 07:51
"Háromszög alakú háromszöge..." Hááát... Kör alakú háromszöget még nem láttam. Mellesleg maga a mű sem nagy eresztés. Épphogy üti az átlagot.
#1 Törté-Net 2004. 04. 19. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?