A+ A-

Főiskolai napok

Megosztok itt veletek egy apró sztorit, ami velem történt meg. Kb. 6 évvel ezelőtt, főiskolás koromban nagy nőcsábász voltam. Már korán rájöttem, hogy a nők szemében nem csupán az a fontos, hogy szép legyél, vagy sok legyen a pénzed, hanem az, hogy szórakoztató legyél, és érts a nyelvükön. Természetesen ezeket a dolgokat, mint az aranyszabályt szokás - mindig betartottam.
Így történt meg, hogy a főiskolai napokon, a záróbulin megismerkedtem egy szexi lánnyal. Szokásomhoz híven kevesett ittam, sokat nevettem, és még többet táncoltam. Egyszóval jól éreztem magam. Az akkori "komoly" barátnőm fejfájásra hivatkozva otthon maradt, én pedig átugrottam meglátogatni az egyik haveromat. Nem tehettem igazán róla, hogy nem volt otthon, mert előre megbeszéltük, hogy a buliban találkozunk. ;))
Eléggé kimerültem, mert majdnem három órán át gumilábat játszottam (tisztességesen megtáncoltattam az ismerős lányokat). Éppen kifelé tartottam, levegőzni egyet a szabadban, amikor megpillantottam ezt a kis szexbomba cicust. Hosszú, barna haj, zöld szemek, gyönyörű, barna, selymes bőr. Egy fehér, átlátszó miniruhában, hozzáillő, fehér magassarkú cipőben volt.. A miniruha hátul V alakban dekoltált volt, s jóval combfelső felett végződött, a sötét színű tanga vonalai szinte vonzották a tekintetet.
Az ilyen "laza" nőket általában nagyon csípem, így természetesen jól megbámultam magamnak. Valószínűleg észrevette, megérezhette őis, hogy nézik, mert hirtelen felém fordult, és egy bájos mosoly közepette tetőtől talpig végigmért. Én is bevetettem a legszimpatiusabb mosolyomat, és befeszítettem, hogy minél jobb benyomást keltsek. Nem hiába sportoltam több éven át, mert ahogy el akartam menni mellette, hirtelen "megbottlott", és nekemhátrált. Jobb keze teljesen "véletlenül" a fenekemre tévedt. Sejtettem, hogy ez a tapi valaminek a kezdete is lehet, így csak rákacsintottam, és halkan, hogy csak ő hallja megjegyeztem, biztosan csak azért szédült meg, mert rég látott már ilyen vonzó férfit, mint én. Erre csak egy fintort kaptam feleletül, így úgy döntöttem, most levegőzök egyet. Később majd megkeresem, aztán majd eldől, mi lesz ebből.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.17 pont (30 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 cscsu50 2015. 07. 12. vasárnap 09:46
nem egy nagy durranás
#5 listike 2015. 03. 12. csütörtök 10:26
Jó l sikerült írás.
#4 zsuzsika 2014. 03. 9. vasárnap 07:15
Szerintem meg gagyi.
#3 papi 2013. 06. 27. csütörtök 10:15
Egész jó
#2 GrinGo 2002. 06. 27. csütörtök 23:16
Szerintem ez egy fasza történet!!!
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?