A+ A-

Megcsalatva - Vágyaim ébredése 4. rész

Legutóbb ott hagytam abba, hogy négy orgazmus után, álmomban nagyon jót szeretkeztem több férfival is egyszerre. Másnapra szinte el is felejtettem az álmomat. Azután néhány nap múlva az egyik német műholdas csatornán láttam egy kis bejátszást, ahol egy nő meg a férje interneten kerestek szex partnereket a feleségnek. A megbeszélt találkákra eldugott helyen került sor, és míg a feleséget körberajongták a kiválasztott férfiak, addig a férj fotózta őket. Ekkor jutott eszembe az álmom, ami valami nagyon hasonló szituáció volt. El is kezdtem fantáziálni erről, de sokáig csak képzelgés maradt a dologból. Tudtam, hogy ha meg is lehet valósítani, természetesen csak a vejem jöhet szóba, aki ebben hathatós segítséget adhat, más nem. Még Laci sem. Röviden el is mondom miért nem...
Miután hármasban voltunk, többször hívott, keresett, hogy ismételjük meg, ha nem is hárman, hát vele. Mindig nemet mondtam. Közöltem, hogy az első alkalom, amikor lefeküdtem vele, bosszú volt a férjemen. A másodiknál ugyan nem kötöttem ki, hogy nem lesz több, de én nem akartam rendszeresíteni a dolgot, jó volt Attilával meg a férjemmel felváltva, nem kellett más.
Addig-addig nyúzott, míg majdnem beadtam a derekam. Meghívtam egy magányos délutánomon, hogy tegyünk pontot az ügy végére. Nem határoztam el, hogy visszautasítom, de azt sem, hogy mindenképp lefekszem vele. Gondoltam majd adja a helyzet. Megkínáltam egy kis borral, magamnak is töltöttem. Beszélgettünk, fűzött folyamatosan. Túl sok bort nem ittam, de amit igen, attól pisilnem kellett. Kimentem, hogy könnyítsek magamon. Mikor visszatértem, láttam, mindkettőnk poharában újra volt bor, kb. félig. Laci elköszönt, mondta, megértette, hogy nem akarok vele többet lefeküdni. Nem mondtam neki, hogy már éppen be akartam hívni a hálóba, hiszen, ha eldöntötte maga, akkor így lesz a legjobb. Búcsúzóul koccintottunk és fenékig ürítettük a poharunkat. Kicsit kesernyés íze volt, de azt hittem én kezdek becsípni és a szájízem rossz a sok bortól. Laci adott két puszit, elköszönt és kiment, nem kísértem ki, tudta a járást. Elmosogattam a poharakat, de közben valami fura szédülés kerített hatalmá
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.78 pont (41 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 Andreas6 2018. 01. 9. kedd 14:40
Nem kell folytatni, jó volt, élvezetes volt - elég volt. Írj újat!
#6 A57L 2013. 12. 21. szombat 06:31
Egész jó.
#5 genius33 2013. 01. 11. péntek 15:31
Szerintem még mindig fura.
#4 Süni 2003. 11. 26. szerda 10:45
Az első három rész nagyon jó volt. Ez sajnos gyengébbre sikeredett.
Ne hagyd abba, még lehet bőviteni, pl. békülj ki Lacival, lehet hogy a férjed is betársulna a lányodról is keveset irsz.
#3 Süni 2003. 11. 26. szerda 10:43
Az első három rész nagyon jó volt. Ez sajnos gyengébbre sikeredett.
Ne hagyd abba, még lehet bőviteni, pl. békülj ki Lacival, lehet hogy a férjed is betársulna a lányodról is keveset irsz.
#2 GabF 2003. 11. 25. kedd 12:54
Szép sorozat volt. Jól megírt, könnyen követhető és élvezetes. Kár hogy vége van. Szép volt Nagy Irén:-)
#1 Törté-Net 2003. 11. 25. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?