A+ A-

A kukkolók 1. rész

Elég régóta lakom egy belvárosi emeletes házban. A szűk utcák, s az egymásra néző ablakok közel tudják hozni egymáshoz az embereket. A harmadik, emelet ablakából sok minden látszik, hallatszik. Egyszer például kisebb csődületet pillantottam meg az utcán, amint a nyári éjszakában, a kutyasétáltató ismerősök kuncogva figyelték, amint az egyik ablakból egy meglehetősen zajos szerelmi csata, félreérthetetlen hangjai töltötték be az éjszakát. Én "szerencsésebb" voltam, mint ők, mert viszonylag jól láthattam, amint a szemközti ház második emeletén lakó hölgy, az éppen aktuális barátjával ügyködik.
A legfelső emelet "biztonságában" az ember kissé szabadabban viselkedik, mint máshol. Amúgy sem vagyok túlságosan szégyenlős, nudizni is járunk, s otthon is gyakran vagyunk meztelenül. A függönyöket nem-igen szoktam behúzni, mert a lakás viszonylag kicsi és sötét.
Álmomban sem gondoltam, hogy engem is megleshet valaki.
Egy meleg nyári napon viszonylag későn értem haza. Csak a kis lámpát gyújtottam meg, ami az ablakhoz közel volt elhelyezve. Ez kellemesen bevilágította az egész szobát, de nem volt bántóan éles fénye. Elég volt napközben. Gyorsan ledobáltam magamról mindent, s elmentem zuhanyozni. Ezután a konyhában kinyitottam egy jó hideg sört, és amúgy vizesen bevonultam vele a szobába. Álltam a szoba közepén, és mindenről megfeledkezve kortyolgattam az italt. Egyszer csak valami hangokat hallottam. A szemközti ablakból jött. Két fejet láttam, amint óvatosan kipillantottam az üveg takarásából. Ismertem őket. Olyan 16-17 éves formák voltak. Az első meglepetés után, magam sem tudom miért, úgy döntöttem, játsszunk egy kicsit. Letettem az üveget és közelebb mentem az ablakhoz. Nem voltak túl gyakorlott kukkolók, náluk is égett valami kis villany, ráadásul egészen közel álltak az ablakhoz. A két ház közötti 7-8 méter nem nagy távolság, egészen jól kivehető minden, ami a szomszédban történik.
Nekiláttam alaposan megtörölgetni magam és igyekeztem úgy állni, hogy jól lássanak. Ezután hoztam egy kis testápolót, és gondosan bekentem magam, különös gondot fordítva a fütykösömre is. Alaposan bekenegettem, húzogattam rajta a kezem. A makkját is kiszabadítottam, és bekenegettem. Ő hálás is volt ezért, mert hamarosan állt is mint a cövek. Egyre jobban belemelegedtem és néhány perc múlva éreztem, hogy el is fog sülni.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.34 pont (53 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 szekely18 2015. 08. 23. vasárnap 15:02
nagyon tetszik!
#7 A57L 2013. 11. 17. vasárnap 06:40
Nem rossz.
#6 papi 2013. 06. 2. vasárnap 11:46
Nagyon jó
#5 sihupapa 2008. 11. 26. szerda 20:00
"Andrej" ne légy telhetetlen
#4 Sasha 2004. 01. 7. szerda 00:28
10pont!!!
#3 Chris 2003. 11. 12. szerda 12:10
Jó történet!
#2 Andrej 2003. 11. 6. csütörtök 20:39
hmm.. érdekes volt! de a tesójával együtt is átjöhetett volna a kiscsaj, és mindkettőt le kellett volna rendezni! :))
#1 Törté-Net 2003. 11. 4. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?