A+ A-

Huncut vagy

Eredeti: Index - Erotikus fantáziáink
Huncut vagy. Ahogy belépünk, ledobod a felsőruhád, mire megfordulok az ajtózárásból, ott állsz előttem melltartóban tangában és combfixben csípőre rakott kézzel és kis terpeszben... A szemed villámokat szór és azt mondja:
-Sokat kínoztál a telefonokkal és az írásaiddal. Most én jövök. Nincs ellenkezés!!!
-Rendben. Mit tegyek?
-Semmit! - és hanyatt löksz az ágyon, ráülsz a mellemre és elkezded leráncigálni a pólóm... Nem értem mire a nagy sietség, de nekem így is jó, hát nem ellenkezem... Előkerül egy öv, amit eddig nem is vettem észre a kezedben. Ahogy leveszed a pólót át a fejemen, hirtlen összehurkolod a két kezem és a mögöttem lévő radiátorcsőhöz kötözöl. Kipróbálom, ki tudom-e húzni, de nem megy. Nem fáj, ahogy megkötötted, de kiszabadulni sem bírok...
-Csak azért van, hogy biztosan ne ellenkezz! - mondod. Engem kezd nagyon érdekelni a dolog... Ott fexem félmeztelen és Te elkezded keresni a távirányítót. Bekapcsolod a TV-t és valami zenei csatornát keresel rajta... Megvan. Lassú lüktetésű blues zene. Men épp szex-re jó, de aki szereti, annak nagyon is megfelel... Egy párnát előzékenyen a fejem alá illesztessz, hogy lássalak és elkezdesz lassan táncolni. Semmit nem veszel le, semmi különöset nem csinálsz, csak valahogy az egész erotikus. Nincs benne a hivatásos stripperek túljátszott élvezetéből, de az nagyon is látszik, hogy ha végigsímítasz magadon, azt élvezed. Sőt azt is, ha csak nézlek... Időnként a nadrágomra is félreérthetetlen pillantásokat vetsz. Élvezed a hatásod. Van... Látszik is.
Lassan táncolsz, a kezeddel inkább magad símogatod, mint táncolsz, és többet van a tangádon mint máshol, de azért önkielégítésnek nem mondanám. Mindenesetre ezt nem az apácazárdában tanultad, az biztos...
A fehér szatén kezd átázni... Nem látszik rajta direktben, de ahogy fordulsz, a fény másképp törik meg rajta. Háttal nekem lehajolsz nyújtott lábbal... Szétteszem a lábam, hogy ne legyen a látvány útjában. Eszreveszed a mozdulatom. Talán félreértetted, talán nem, mindenestre megfordulsz, kifűzöd a cipőm és lehúzod. A zoknit se hagyod fönn... Másik lábamon szintén... Megpróbálom a lábfejemmel megsímogatni a puncikád a tangán keresztül, de nem hagyod. Elhúzódsz.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.91 pont (11 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 zsuzsika 2016. 10. 16. vasárnap 08:18
közepes írás.
#2 vakon53 2016. 02. 1. hétfő 15:55
Nem rossz.
#1 Törté-Net 2003. 10. 31. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?