A+ A-

Leila, a boszorkánynő

Régóta gondolkodtam, hogy kipróbáljak egy dominát mindig is volt bennem egy enyhe mazochista hajlam és olyan sok mindent kipróbáltam már a szexben, hogy már hiányérzetem volt amiért ezt az erotikának ezt az izgató részét eddig teljesen kihagytam az életemből. El is kezdtem keresni az Internetes domina hirdetések között és már a képektől szép merevedésem lett, különösen amikor megtaláltam Leila a boszorkánynő hirdetését, specialitása a felcsatolható műpénisszel való akciók, tárgyakkal való tágítás és a pisiszex a szokásos S/M repertoár mellett. Hosszú vörös haj, kampós orr ami nekem mindig extra erőt ad és kreol bőr, hosszú lábak nagy mellek az arcán álarc van a képeken de a szeme sötét és még a fotókon is látszik, hogy van a szemeiben egyfajta perverz, kéjes csillogás. Mivel a kis főhadnagy nagyon keményen próbált kitörni a fészkéből és anyagi helyzetem is jobb volt a szokásosnál azonnal el is kezdtem tárcsázni a számot ami ki is csengett.
- Halló tessék ?
- Kezit csókolom, érdeklődni szeretnék az Internetes hirdetésével kapcsolatban.
- Igen ?
- Én még teljesen új vagyok ebben a témában csak normál lányokkal voltam de az S/M nagyon érdekelne.
- Ha így van gyere el hozzám és utána már lehet, hogy nem fogsz normál lányokhoz járni csak szigorú tanárnőkhöz - és komiszul kuncogni kezd...
- Rendben van akár most azonnal is készen állnál a fogadásomra ?
- Ha most azonnal nem is de egy óra múlva gyere a Vadmalac utcába és hívj fel újra.
- Oké, egy óra múlva ott leszek. Karcsi a nevem így fogok jelentkezni.
- Oké, szia.
Fél órán át még képeket és videókat nézek a neten teljesen begerjedek (szokás szerint) és alig bírok elszakadni a szőke transzvesztita domina és néger rabszolgájának képsorozatától de a valóságban nagyobb élvezetben lehet részem, úgyhogy összeszedem minden erőmet és "Shut down"-t küldök a gépre.
Én meg beizzítom a kocsit és enyhén kába aggyal és gyenge kézzel de duzzadó alsógatyával elindulok a Vasmalac utca felé. Öt perccel a megbeszélt időpont előtt odaérek, tárcsázom Leilát, három csörgés után felveszi.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.06 pont (16 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 vakon53 2016. 01. 31. vasárnap 09:56
Nemrossz!
#4 A57L 2014. 03. 26. szerda 06:00
Elég jó történet.
#3 Ildikó 2003. 05. 19. hétfő 13:29
Nekem is ez jutott először eszembe! Király! De ez nem meglepő, ugye Chronic?! ;)
Kedves Béla! Nagyon jó a történeted! Tőlem megkapja a 10-est! Engem nagyon érdekelne, hogy kell csinálni ezt a bizonyos prosztatamasszázst! Leírnád nekem? Akár egy újabb történetben, itt a fórumon, vagy e-mailben! Előre is köszi!
#2 TheChronic 2003. 05. 18. vasárnap 23:46
Hö király!
#1 Törté-Net 2003. 05. 17. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?