A+ A-

Sítábor 2. rész

Sokszor láthattunk már filmekben, mesékben angyalokat... De akik ezeket a filmeket, meséket készítették, mind tévedtek! Az angyalokat rosszul ábrázolták, tudom, mert egy angyal aludt a karjaimban. Csodálatos volt, ami velem történt aznap este. A lány kitől oly boldog lettem itt fekszik mellettem. Babarózsaszín, puha, meleg arca a fülemnél, hallom, ahogy nyugodtan szuszog, mélyen alszik. Sokáig néztem az arcát, és gondolkoztam a történtekem és, hogy mi lesz reggel, hogyan fogunk egymás szemébe nézni. A kép elsötétült, elaludtam...
Reggel én keltem előbb, és meg kell, hogy mondjam rég volt az, amikor ilyen frissnek éreztem magam pár óra alvás után. Boldog voltam, nagyon is! 2 nap volt még hátra, ami hamar eltelt, bár szex nélkül, de állandóan együtt voltunk, mint egy igazi szerelmes pár. Szinte szárnyaltam a boldogságtól! A németet is folyékonyabban beszéltem aznap! Nem is beszélve a síelésről..zoral voltam! 4. nap: eljött a hazautazás ideje. Egymás mellé ültünk, kéz a kézben, de valami megváltozott! Szandrának nagyon rossz kedve volt, mikor a buszra felszálltunk megengedtem neki, hogy az ablak mellé üljön, ő az ablaknak döntötte a buciját és 5 perc múlva hallottam, ahogy szipogott. Tök nem értettem a helyzetet, gondoltam biztos hiányozni fog neki a hely meg, hogy szép emlékek stb. De nem mondott semmit, és ez tök szarul esett nekem. Az egyik kitérőnél mondta el a barátnője, hogy szerinte a barátja miatt sír...vagy éppen miattam, a lényeg az, hogy van barátja, és hogy most én is itt vagyok neki. Visszafutottam a buszhoz, csak ő ült fent, felszálltam odamentem hozzá ő átkarolt. Kérdeztem, hogy a barátod miatt sírsz ugye, Ő azt mondta igen és, hogy szeretne egyedül ülni, szeretne gondolkozni egy kicsit. Én teljesen megértettem szegénykémet ezért elültem, de nekem is teljesen rossz kedvem lett...
Megérkeztünk a gimi elé, Szandi könnyes arca még mindig csak üresen bámult ki az ablakon. Odamentem megsimogattam az arcát, ő pedig megfogta a kezemet. Felállt és azt mondta, majd hívj fel, és adott egy puszit az arcomra majd leszállt. Én teljesen magam alatt voltam hirtelen...puszi az arcomra, csak az arcomra... Sajnos sok mindent nem láttam már, mert a többiek lökdöstek, hogy ugyan menjek már, csak azt, hogy a barátja vitte el a kocsijával. Eltelt egy nap, meglátszott rajtam hogy szomorú vagyok a dolgok miatt. Sokat gondolkoztam, hogy vajon mi lesz...(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.23 pont (30 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 Andreas6 2017. 10. 26. csütörtök 06:44
Ha kitalált, akkor nem kellett volna, az erőszak az egész sztorit elrontotta. Ha nem, akkor tolószékbe egész életükre a szemeteket!
#10 genius33 2013. 03. 16. szombat 12:58
Zsííííros a karajcsont! smile
#9 zoli 2006. 12. 4. hétfő 17:02
jóóó
#8 Seth 2003. 04. 8. kedd 00:00
Nos, ha igaz a story, akkor csak az előttem szólókhoz tudok csatlakozni. Ha kitalált, vagy részben az, akkor nem kellet volna az erőszak.
Btw: sajna elég részletes, szal nem tom eldönteni, hogy metörtént-e, vagy nem. De ez nem is baj.
Maga a story nagyon tetszett, a stílusa pedig pont illik is hozzá...
csakígytovább
#7 TheChronic 2003. 03. 22. szombat 19:33
A közepénél megfagyott bennem a vér.Nem semmi,én is kerültem már kis híján ilyen szituba.Az biztos,jobb,hogy nem te verted meg őket,én pl.nem tudnék uralkodni magamon,és biztos kinyírnám,vagy lenyomorítanám a faszfejt,de a faszát biztos használhatatlanná taposnám...kurva anyját az ilyen nyomoroncnak!!
#6 John 2003. 03. 22. szombat 13:42
Ha az én barátnőmmel még csak megpróbálna valaki ilyesmit csinálni...Teknősbikát idézve: "nem érné mag a másnapot..."
#5 Hami 2003. 03. 22. szombat 08:27
teccik :)
#4 zummedli 2003. 03. 21. péntek 09:14
hát szerintem nem igazán szex történet volt,de tetszett nagyon,gratulálok,de remélem nem történt meg az eset!
#3 Teknősbika 2003. 03. 21. péntek 08:45
A vége jó
ha valaki a barátnőmet "inzultálná" így, valószínűleg nem élné meg, csak tolószékben a másnapot, vagy még úgy sem
volt barátnőm, akit az exférje terrorizált, de csak addig, amíg el nem törtem a vállát.
aki ilyen féreg, mint a történetben lévő ex, azt fel kell akasztani
#2 olvaso 2003. 03. 21. péntek 06:21
siralmas, remelem csak egy hulye fantazia szulemenye...
#1 Törté-Net 2003. 03. 21. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?