A+ A-

Feleselő hármas

Az egyetlen, kopasz pincért a legyek jobban foglalkoztatták, mint a gyér számú vendégsereg. Egész repülőkötelékekben zúgva találtak maguknak leszállópályát fénylő fejebúbján. A fehér asztalkendővel mégsem hessegethette őket a vendégek szeme előtt, tenyerével sem vághatott csattanósat a kopasz foltra, hát csak idegesen kapkodta a fejét. Amúgy nem ugráltatták, a terem hűvösen sötét sarkába húzódott pár ebédelt. A söntésben üldögélő kiskatona elé pedig csak a korsókat kellett tenni, azok ürülésének lassuló sebességéhez igazodva.
Mit szólna a pincér, ha kérnék egy lavór jeges vizet az asztal alá? Igazán jó a konyhájuk, de az összkomforthoz ez még hiányzik. Nagy ötlet volt ma kirándulni, kellemes, hűvös tisztás, csobogó patak, tavaly fedeztük fel, csak elolvadunk, mire odaérünk. Gitta kedvetlenül turkálja az ételt, és a cunusát szellőzteti az asztal alatt. Gyönyörű lábai vannak, erős, formás vádlik, telt, kerek combok, olyan szoknyát pedig még nem találtak ki, amit ő rövidellett volna. A bugyija pedig többnyire csak jelkép, hogy legyen mibe beleakadni a szemnek.
Ezért haladunk mi mindig legfeljebb ötvenes átlagot országúton, mert a sebváltóról állandóan a lábára téved a kezem.
Nahát, teljes combszélességgel a pultnál üldögélő kiskatona felé. Ő észre sem veszi, de a kiskatona már felfigyelt. Magas a bárszék, mi? Nem látsz alája. Megőrülök a melegtől! A kocsiban azt hittem, éhes vagyok, de a két őszilé bőven elég volt. Így hát az ebéd csak ürügy arra, hogy hűsöljünk még egy kicsit ebben a félhomályban. A kocsi úgyis a tűző napon áll, bele sem lehet majd ülni, majd lehúzom az ablakokat, és elnyúlok a hátsó ülésen.
Aztán, ha odaérünk, megengedem, hogy Tamás lemosson a patakban. Persze csak azért, hogy utána jól összemaszatoljon a gecijével.
Hm, azt hiszem, ennek a kiskatonának is megengedném. Szép széles vállai vannak, a nadrág meg majd szétreped a combján. Hát nem tudtak neked, valami rendes ruhát adni?
Aha, már figyel! Szeretem, ha észrevesznek, simogatnak a szemükkel, lenézik rólam a ruhát. Na ehhez mit szólsz? Még rajtam van a bugyi, de ha akarod, levethetem.
Hé, most a sör a fontosabb, vagy csak kiszáradt a torkod attól, amit láttál? Ha hazaérek, első dolgom lesz levetni magamról ezt a göncöt.
Aztán este elmegyek a diszkóba. Ott lesznek a haverok, mindenkivel inni kell egy kört. Akkora bulit csapunk, mint ide Lacháza.
A bevonulásomkor is, máig nem tudom, hogy értem haza, gondolom vittek. Meg az a kis barna, akit Misi hajtott fel, hogy ne menjek szűzen a seregbe. Hű, hogy az miket tudott! A fiúk meg szurkoltak közben.
Hátha ott lesz este ő is. Olyanforma rövid, barna hajú volt, mint az a csaj ott. Csak nem voltak ilyen nagy, markolnivaló dudái. Aha, a bugyija meg fehér.
Meleged van, mi? Szívesen kihámoználak a bugyidból. Szabályosan szellőztet, teljes a belátás, és észre sem veszi.
Micsoda nő! Csak nem nekem, kár, hogy itt van a hapsija. Sajnálom öregem, de a látvány mindenkié.
Erre inni kell. - Még egy korsót, legyen szíves!
- Sok lesz az fiú, már a harmadik, szétreped a hólyagod.
- Szerintem a tojásai is tele lehetnek
- Érdekel? Akkor vesd be magad! Lelkesen bólint. Ismerem ezt az állapotát, száz férfi elmehet mellette, rájuk se néz. Aztán megpillant valakit, felragyog az arca, fénylenek a szemei, mintha becsípett volna, és nem nyugszik, amíg észre nem véteti magát. A tüzelő nőstény állapota, vagy az áldozatra készülő bacchánsnőé.
Ilyenkor rá sem lehet ismerni a nejemre, engem pedig rettenetesen felizgat a látvány. Aztán ha sikerül becserkészni az áldozatát, ráveti magát, és kiszopja belőle még a velőt is.
A srácból pedig áldozat lesz, akárki meglássa, mert Gitta kivonul. Mit vonul, lejt, siklik, suhan az illemhelyre. Csodás, kerek feneke úgy hullámzik, hogy az embernek eszébe sem jut, szoknya van rajta.
A kiskatona szemei most már kocsányon lógnak. Készülj
öreg, mert a hálót már kivetették. Játszik még veled egy kicsit a cica, aztán odaküld engem, hogy becserkésszelek. Én meg lelkesen foglak szállítani.
Nehéz erről beszélni, hogy miért, most ugyanis fel kéne sorolni kapcsolatunk kezdetétől sok mindent. Mert a nejem finoman szólva is jó nő, midenkinek jó, mindenkinek megakad rajt a szeme. Ahogy soha nem lehetett haragudni rá, mert minden dugás fénylő neonbetűkkel volt a homlokára írva. Mert minden alkalommal úgy hordta, olyan büszkén nőiességét, mint egy lobogó zászlót.
Amikor először nézhettem végig, ahogy másokat elégít ki, mérhetetlenül felizgatott a látvány. Addig sosem tapasztalt büszkeséget éreztem, hogy az a nő, akiért annyi férfi farka áll feszes vigyázban, hozzám tartozik.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.47 pont (79 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 A57L 2013. 11. 5. kedd 04:30
Nem rossz.
#5 papi 2013. 10. 19. szombat 11:01
Nem könnyű felvenni a fonalat,de ha sikerül akkor már jó.
#4 kokas 2002. 12. 7. szombat 14:08
Kicsit nehéz olvasni, de megéri. Nem gondoltam volna, hogy párhuzamos történetvezetésben lehet ennnyire újat mutatni. 10 pont, csont nélkül.
#3 franky 2002. 12. 7. szombat 00:40
Profi ez a párhuzamos vonalvezetés, tetszik!
#2 Rambo 2002. 12. 5. csütörtök 10:40
Ezt már régen is olvastam, és már akkor is nagyon tetszett. Királyi 10-es! :-)
#1 Törté-Net 2002. 12. 5. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?