A+ A-

Hajóút

Egy szép tavaszi napon hajóútra indultam. Budapestről a hajóállomásról indult a szárnyashajó Bécsbe. Egy barátom kísért el a hajóállomásra. Ott megreggeliztünk. Sonkás tojásrántottát ettünk, és gyümölcslevet ittunk. Aztán elérkezett a beszállás ideje. Elfoglaltam a helyemet. A hajó közepe táján ültem. Egyszercsak megjelent egy férfi.
- Hű - ha micsoda férfi - volt első gondolatom. Kérdezte, hogy kérek - e valamit inni. Mondtam, hogy igen, egy pohár pezsgő nagyon jól esne. Hozta is a finom gyöngyözó pezsgőt. Aztán bemutatkoztunk egymásnak, és koccintottunk a megismerkedésünkre. Barna hajú, kék szemű férfi volt. Ez a fajta összeállítás nagyon megfelel az én ízlésemnek. Kérdezte, hogy egyedül utazom - e, hova utazom, kihez utazom stb. Nagyon sok mindenről úgy beszélgettünk, mintha már régóta ismernénk egymást. Sok közös témánk akadt. Valahogy úgy alakult, hogy csókolóztunk is az út vége felé. Nem is akárhogyan, hanem nagyon szenvedélyesen. Annyira férfias volt, nagyon tetszett nekem, ő is csak áradozott, hogy mennyire tetszem neki. Olyan jól összejöttünk, hogy Bécsbe érve telefonszámot cseréltünk. A hajóállomáson engem várt a barátnőm, és utaztunk tovább kocsival Salzburgba. Autóztunk végig Ausztria autópályáján. Isteni volt a nyitott tetejű autóban száguldani. Fújta a szél a hajunkat, simogatta az arcunkat. Egy ilyen kellemes autóút után megérkeztünk Salzburgba. Ott vártak már bennünket a barátnőm szülei. Köszöntöttük egymást, aztán beinvitáltak a házba, és megkínáltak egy frissítő itallal. Aztán megmutatták a szobámat. Gyönyörű, tágas, nagyon kényelmes szoba volt. Helyére raktam a ruháimat a bőröndökből, aztán pihentem egy kicsit.
Lassan közeledett az este. Vacsorához készülődtünk. Már vacsoráztunk, amikor csöngettek. Egy közelben lakó barát jött át, hogy meghívja a családot egy kerti partira. Karlnak hívták a szomszédos férfit, aki egyedül élt, mint később megtudtam. Amikor megjelent az ajtóban, nekem elállt a lélegzetem, amikor ránéztem, annyira jóképű férfi volt. Bemutattak neki, és természetesen engem is meghívott a partira. Ettől kezdve csak rá tudtam gondolni egész este, egész éjszaka. Elérkezett a kerti parti ideje. Alig vártam, hogy Karlt megpillantsam. De hamarosan ez is bekövetkezett. Megláttuk egymást, és nem tudtuk levenni a szemünket a másikról. Az a gyönyörű kék szeme teljesen megbabonázott. Egy aperitivvel fogadott bennünket.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.16 pont (32 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 A57L 2015. 07. 6. hétfő 04:03
Egynek elmegy.
#7 listike 2015. 03. 25. szerda 08:38
A lehető legrosszabb.
#6 valakinek 2002. 07. 24. szerda 23:49
Ez mar egyszer regebben is fenn volt. Kar(l) volt megismetelni... :)
#5 Valaki 2002. 07. 24. szerda 09:31
Ez mar egyszer regebben is fenn volt. Kar volt megismetelni...
#4 DeadMeat 2002. 07. 23. kedd 22:27
kár a közönséges kifejezésekért...pl 'baszott'...3 pont...
#3 Nexx 2002. 07. 23. kedd 21:55
nem valami király
4pont
#2 Vikiy 2002. 07. 23. kedd 16:20
olyan átlagos legalábbis szerintem nem??!!
De!!!!
#1 Törté-Net 2002. 07. 23. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?