A+ A-

A szép és szexi MILF

Huszonegynéhány évesen elkezdtem egy sulit, ami fél évig tartott. Mivel fel kellet járnom emiatt a nagyvárosba, és az órarend eléggé feszített volt, jobbnak láttam valami kis kuckót keresni ott lakás céljára. Az első órám korán kezdődött, az utolsó későn ért véget ahhoz, hogy hazautazzam, majd reggel vissza. Keresgéltem, és mivel az iskola is szép összeg volt, a lakás is pénzbe került, ráadásul ez idő alatt jóformán semmi keresetem nem volt, ezért valami nagyon olcsó szállást akartam. Nem nagyon akart sikerülni.
Egy nap anyám egyik barátnője kávézott nálunk, és meghallotta, hogy épp ez ügyben telefonálgatok. Fogta a telefonját és felhívott valakit. Hallottam, hogy azt kérdi a hívottól, hogy nem tudna e egy olcsó kis szállást a részemre. Amikor letette, közölte, hogy egy volt gimis osztálytársával beszélt, azt mondta segít, holnap menjünk el hozzá. Másnap felautóztunk, és találkoztam Kingával. Egy régi építésű házban lakott, annak egyik lakásában. Hatalmas volt. Nappali, három szoba, konyha. Mind nagyok. A berendezés régi gyönyörű bútorokból állt. Meg is jegyeztem, hogy mint egy XX. század eleji filmben. Erre kiderült, hogy Kinga arisztokrata családból származik. De egyáltalán nem volt kimért vagy fennhéjázó. Elegáns volt, és meg kellett állapítanom, hogy még így is, hogy anyám korabeli, rendkívül vonzó, jó nő. Nos, a segítsége abból állt, hogy egyszerűen elszállásolt az egyik szobában, a rezsi rám eső részét kellett fizetnem, és kész. Pazar ajánlat volt, elfogadtam. Hamarosan beköltöztem, elkezdtem az iskolát, csak hétvégeken jártam haza. Keményen tanultam, nem jártam szórakozni, esetleg hétvégén. Barátnőm éppen nem volt. Kinga roppant kedves volt, és egy hét után letegeződtünk, újabb hét elteltével, pedig elmondta, hogy ugyan félt ettől a szobakiadástól, de kellemesen csalódott bennem. Eljött az első házi vizsga ideje, és igen jó eredménnyel vettem az akadályt. Vidáman értem haza, és ezt a szállásadónőm is észrevette. Tudta, hogy vizsgázom, ezért amikor meglátta vigyorgó arcomat, hozzám sietett és átölelt. Szorított egy percig, magam sem tudtam mit kezdjek a helyzettel, de csak átöleltem. Majd egy hatalmas csókot nyomot a számra.
- Tudtam, hogy sikerül, tudtam! Halálra izgultam itt miattad magam!
- Kösz, nem kellet volna – mondtam még mindég a karomban tartva.
- Dehogynem! Most ünnepelünk?
- Figyelj, üröm az örömben, hogy hétfőn másik vizsgám lesz, ma nem utazom haza a hétvégére, mert holnapra behívott a tanár bennünket gyakorolni. Úgyhogy lőttek a hétvégének.
- Sebaj, akkor ma ünneplünk egy kicsit. Hányra mégy holnap? Tízre és háromig ott akar tartani bennünket. Már anyáméknak is szóltam.
- Rendben, akkor most zuhany, vacsi, utána buli! El akarsz menni valahová?
- Nem, itthon iszogatunk.
Így is lett. Iddogáltunk, beszélgettünk, tévéztünk. A lányokra terelődött a szó, majd a szexre. Rég nincs pasija, de alkalmanként azért odacsap a szexnek. Mondtam, hogy egy ideje nekem sincs csajom, és most igazán még időm sem lenne.
- Ahelyett, hogy itt siránkozunk, inkább hancúrozhatnánk! – nevetett, és fejét a kanapé háttámlájára vetve, láttatni engedte a nyakát, és lejjebb a dekoltázsát.
Az estére ugyanis egy merész kivágású hát nélküli ruhát vett fel, ami csak a nyakán volt összekötve. Elöl mélyen a mellei közé ért a kivágás, lejjebb egészen formás alakjára tapadt. A combja közepéig ért, oldalt fel volt hasítva, láttatni engedte a combfix csipkés tetejét. Melltartót nemigen hordott, ehhez a ruhához meg végképp nem. A lábai keresztben voltak egymáson, felém eső keze a háttámlán pihent. Közelebb húzódtam, úgy, hogy amennyire csak lehet, a testem hozzáérjen.
- Mit mondtál nem értettem jól – mondtam kiszáradt szájjal.
- Ha nem értetted elmagyarázom, ha értetted tedd, amit szeretnél.
Belecsókoltam a nyakába, majd a szájára tapasztottam az enyémet. Nyelve azonnal a számba siklott és vad táncot járt az enyémmel. Keze az ágyékomra tapadt, a másikkal a tarkómat fogta, hogy ne szabadulhassak a csókból. A balomat én is elindítottam, végigsimítottam a combján, oldalán. A melléhez érve finoman masszírozni kezdtem. Csak felnyögött, és máris az övemet csatolta. Nekem is sürgős lett volna, de neki még sürgősebb volt. Gondoltam hagyom hadd vezessen, meglátjuk mi lesz. Már a gombjaimmal bajlódott, nekem egyszerűbb volt. Lejjebb csúsztam és kibújtattam a mellét a ruhából, majd nyalni, szopni, csókolni kezdtem. Eközben ő is célt ért, a kigombolt nadrágban eltűnt a keze és éreztem amint ráfonódik a farkamra. De még ott volt a boxer. Az én kezem is lefelé kalandozott. Becsúszott a ruha alá végig simítva a combon. A keresztben rakott lábak közé elég nehezen fértem, de azok engedve gazdájuk vágyainak és parancsainak, engedelmesen szétnyíltak. Elértem az alsóneműig, ami első tapintásra nem tűnt a túl anyag gazdagnak. Inkább valami csipkeszerűnek. Kissé masszírozni kezdtem és ezzel ismét némi nyögést váltottam ki Kingából.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.39 pont (66 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 veteran 2019. 02. 19. kedd 02:39
Remek történet.
#11 joe013 2019. 02. 18. hétfő 20:09
jó,fojtasd!!
#10 sunyilo 2019. 02. 16. szombat 08:33
Szokványos történet, jól megírva.
#9 cscsu50 2019. 02. 15. péntek 20:28
folytasd!
#8 RAVETRAIN 2019. 02. 15. péntek 10:32
És persze emellett frankón írsz is, így tovább!
#7 RAVETRAIN 2019. 02. 15. péntek 10:31
Ez komolyan mondom a hetero történetek között a legkirályabb, amit valaha olvastam! Bár az én anyámnak is lett volna ilyen barátnője ifjú koromban!
10*p
#6 listike 2019. 02. 15. péntek 10:04
Jól merít, folytatni kéne.
#5 feherfabia 2019. 02. 15. péntek 06:54
Nekem tetszett és remélem hamarosan a folytatást is élvezhetem !! 10P
#4 Andreas6 2019. 02. 15. péntek 06:36
Jó közepes.
#3 A57L 2019. 02. 15. péntek 04:02
Jól megírtad.
#2 Bizse42 2019. 02. 15. péntek 02:33
Nagyon érzéki és jó. Folytatásra alkalmas. Ízlésemnek megfelelően kezd alakulni.
#1 Törté-Net 2019. 02. 15. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?