A+ A-

Vágyálom

- Uram örülök, hogy itt lehetek, és szolgálhatlak!
- Ez a minimum, ha már áldozok rád időt! - Persze magában nem érzi áldozatnak, hisz neki is nagyon tetszik ez a kis kurva.
- Gyere! Menjünk beljebb. A fürdőt balra a második ajtónál találod
menj be, vetkőzz le, térdelj le a kád felé, hátra tett kézzel! - Lány nem szól az csinálja amit utasított neki a férfi. Hallja ahogy a lány bemegy. Vissza megy a szobába iszik még egy kortyot az alkoholjából, elővesz két tiszta poharat és önt mind kettőbe gint és tonicot. Felveszi a poharakat és bemegy a fürdőbe .
A lány ott várja ahogy azt kérte tőle. Megcsodálja kiszolgáltatott testét.
- Állj fel! És fordulj felém! - A lány mozdul ahogy meghallja a parancsot.
- Ez az utolsó esélyed, hogy elmenj. Ha nem élsz vele, ez lesz életed egyik legmeghatározóbb élménye. Ha akarsz elmehetsz, ha maradsz akkor amíg nem végzek veled itt leszel. Válaszolhatsz!
- Itt maradok uram! - mondta a lány, és lehajtotta a fejét. A férfi megfogta
Az állát felemelte a kezébe nyomta a poharat és megitatta vele. Mart egy kicsit az alkohol de nem érdekelte egyiküket sem.
- Állj be a kádba! Nyisd ki a vizet kellemes hőfokra. Vizezd be magad! - a lány szó nélkül tette amire kérték. Mikor kész lett a férfi megfogta a tusfürdőt, nyomott a kezére és elkezdte beszappanozni. A mellét és a pináját kihagyta. Majd nyomott egy másik flakonból az ujjaira, ami nagyon pici mentholt tartalmazott, így kellően bizsergető érzést kelt. Az újja hegyével elkezdte dörzsölni a bimbókat, amik rögtön meg is keményedtek. Újra nyomott a kezére, ezzel pedig a pináját kezdte el simogatni. Addig simogatta a pináját és a mellbimbóját míg el nem kezdett zihálni és remegni a lány. Ekkor abba hagyta. Kinyitotta a vízcsapot, de most jéghidegre állította, és a lány feje fölé tartotta. A lány felsikított ilyedtében. De a férfi folytatta. Akkor állította át a vizet mikor már didergett a lány. Hagyta hogy felmelegedjen a víz alatt majd elzárta a vizet.
- Szállj ki! Itt a törölköző, törölközz meg, de a melledhez és a pinádhoz nem érhetsz!
A lány elkezdett törölközni gondosan ügyelt nehogy illetlen helyhez érjen.
- Látom kész vagy. Nagyon jó. Menj be a szembe lévő szobába, ott várj meg, az ágy felé fordulva, térdelve, kezed hátra téve. - hagyta hogy a lány elsétáljon. Várt egy kicsit, majd a lány után ment. Örült neki, hogy úgy várta ahogy parancsolta neki. Lassan sétált mögötte. Majd elé ért, és megszólalt.
- Szopj kis ribanc. - lehúzta a nadrágját és a lány arcához nyomta a farkát. - Kezed legyenek a hátad mögött! - a lány lelkesen szopni kezdte, de nagyon óvatosan és nem túl mélyen. Hát megfogta a lány fejét és elkezdte letolni a torkán a faszát ameddig lehetett, és rángatta a fejét ahogy bírta. Addig csinálta amíg el nem ment. Mikor az élvezet utolsó hulláma is elmúlt kihúzta a szájából a farkát.
- Állj négykézláb! - a lány csinálta a férfi leült az ágy szélére. - Most el foglak fenekelni, hisz azt mondtad jól szopsz, pedig ez minden volt csak jó nem! Számolj, és köszönd meg minden ütésem, hogy tudd ezt érted teszem! - ahogy kimondta már csapott is. - Egy, köszönöm uram! - következő csapás is érkezett. - kettő, köszönöm uram! - kicsit simogatta majd ismét csapott. - három, köszönöm uram! Így ment ez tízenötig.
- Jólvan kis ribanc! Kibírtad. Állj fel! - a lány felállt a férfi pedig elment az egyik szekrényhez
Kivett belőle egy vibrátort. Vissza sétált a lányhoz. Bekapcsolta és azt mondta:
- Szopd! - a lány szopta ahogy tudta. Mikor megunta a férfi a játékot elkezdte a vibráló rudat húzogatni a bőrén. Megállt a mellbimbóin, majd haladt lefelé a hasán a szemérem dombjáig, de ott vissza fordult a melléhez. Ezt párszor eljátszotta. Majd egy hirtelen mozdulattal a csiklójához nyomta a lány felnyögött. A férfi hagyta egy ideig nyöszörögni, de mielőtt elélvezett elvette a vibrátort. Hagyta, hogy lecsillapodjon kicsit. Majd bedugta forró lucskos pinájába a vibrátort, a legmagasabb sebességre kapcsolta. De mielőtt elélvezett volna kivette. Ekkor egy hatalmasat csapott a fenekére, amitől feljajdult.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.46 pont (35 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 cscsu50
2018. 12. 11. kedd 12:54
Tűrhető Válaszolok rá!
#4 Andreas6
2018. 12. 11. kedd 06:49
Olvastam már ennél durvábbat is. Úgy-ahogy még elmegy. Válaszolok rá!
#3 feherfabia
2018. 12. 11. kedd 06:13
Nem tetszett! 5P Válaszolok rá!
#2 A57L
2018. 12. 11. kedd 04:01
Szadizmus felsőfokon. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2018. 12. 11. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!