A+ A-

Kaland a karácsonyfa alatt

Kriszti és Peti már jó ideje egy párt alkotnak, de most először töltik kettesben a karácsonyt a közös albérletben. Kriszti délután elárulta Petinek, hogy este lesz egy kis meglepetése. Nem mondott konkrétan semmit, csak kajánul mosolygott és csillogott a szeme. Peti csak rábólintott, hogy „Rendben!”.
Megvacsoráztak. Kriszti nem igazán tudott enni, izgatott volt az esti ötlete miatt. Vacsora után Peti levitte a kutyát sétálni, addig Kriszti elpakolt és elmosogatott, közben a fejében tervezgetett és az estére gondolt. Vajon milyen lesz? Tetszeni fog Petinek? Benne lesz? Fájni fog? Kicsit meg is torpant és kétségei lettek, de rászánta magát a dologra, kíváncsi volt. Alighogy befejezte a mosogatást, hallotta, hogy a kapucsengő megszólal, vagyis Peti vissza is ért a kutyával. Sietősre vette a készülődést, 2-3 percbe telt, hogy Peti felérjen. Kriszti a karácsonyfa elé leterített egy vastag plédet, mellé tett egy másikat is összehajtva és a fa alá betett egy doboz síkosítót is. Bekapcsolta a fényfüzéreket, halk zenét kapcsolt és becsukta az ajtót, hogy Peti ne is lássa. Amikor Peti belépett az ajtón, Kriszti már ott várta széles mosollyal, a szeme meg csillogott.
- Miben sántikálsz?- kérdezte Péter
- Én? Semmiben! Miért? – vágta rá a választ Kriszti.
- Mert olyan furán csillog a szemed, amikor akarsz valamit. – mondta Péter.
- Eltaláltad! Akarok is! Nem mást, mint Téged!
A mondat közben Kriszti már húzta Petit a fürdőszobába, közben a ruhákat vették le magukról, amit a lakásban szanaszét hagytak. Petinek tetszett az ötlet, nem kérette magát, követte párját a fürdőbe. Közösen zuhanyozni kezdtek, forró és szenvedélyes csók közben simogatták egymást, a kellemes meleg víz még jobban lázba hozta Őket. Peti farka fel-fel ütötte a fejét, de Kriszti ügyelt arra, hogy ne izgassa fel idő előtt, de már magán is érezte, hogy kezd felizgulni. Peti keze egyre lejjebb csúszott Kriszti melléről, a szeméremdombját kezdte simogatni. Kriszti ekkor megfogta hirtelen a kezét. Peti nagyon meglepődött és Kriszti is észrevette a szemén. Ekkor közölte vele a meglepetést, a fülébe súgta:
- Azt akarom, hogy seggbe dugj.
Peti hirtelen levegőt sem kapott a meglepetéstől, régóta mondogatja Krisztinek az anális szexet, de a lány eddig mindig elzárkózott előle. De nem is foglalkozott vele, hogy miért gondolta meg magát, majd később megbeszélik.
Kriszti elzárta a vizet, gyorsan törölközőbe csavarta magát és Petit is, így mentek be a nagyszobába. Peti örömmel fedezte fel az előkészületeket és már nagyon várta hogy mi lesz. Látta, hogy Kriszti ideges. Közelebb lépett hozzá, forrón megcsókolta, közben ledobta a törölközőjét és Krisztit is kiszedte belőle. Lassan lehúzta a földre, a hátára fektette. Szájával elindult lefelé. Végig csókolta a nyakát, a vállát, a melleinél sok időt eltöltött. Kezeivel masszírozta, a bimbókat pedig felváltva vette a szájába, szívogatta, harapdálta őket. Kriszti egyre jobban kezdte magát elengedni, hagyta, hogy Peti kényeztesse. Puncija már teljesen benedvesedett, várta hogy végre oda érjen, ezt jelezte is, hogy egyre sűrűbben emelte meg csípőjét. Peti értett belőle, még lejjebb ment. Először csak a sima, szőrtelen szeméremdombot kezdte csókolgatni, egyre lejjebb és lejjebb, onnan áttért a combok belső felére. Tudta, hogy Kriszti már nagyon várja, hogy a nedves puncihoz érjen, de még egy darabig húzta. Végül nyelve hegyével határozottan hozzá ért a peckesen álló, kemény csiklóhoz. Kriszti felnyögött, hirtelen azt érezte, hogy elmegy. Peti csak a nyelvével kényeztette. Körkörösen járt a nyelve, néha-néha betévedt Kriszti nedves hüvelyébe.
Peti már nagyon kész volt, nagyon várta, hogy mereven álló kemény farkát először a lány csöpögő puncijába, majd végül a feszes, szűk fenekébe dughassa. Nem bírt magával, egy hirtelen mozdulattal a lányt hasra fordította, csípőjéhez nyúlt és felhúzta kutya pózba.
- Még nem vagyok kész!- bökte ki Kriszti.
- Nyugi, bízz bennem. Óvatos leszek!- Mondta Peti és közben határozottan benyomta a farkát a lányba.
Kriszti ekkor egy nagyot nyögött. Élvezte, ahogy a párja kemény farka benne van és lassan mozog. Peti ügyelt arra, hogy Kriszti ne menjen el, ezért nem gyorsított a tempón, csak hagyta, hogy élvezze a lassú, ütemes mozgást.
Peti örömmel fedezte fel a fa alatt a síkosítót és rájött, hogy a lány tényleg akarja. Ekkor meglátott a fán egy hóember alakú díszt. Három különböző méretű gömbből állt, a legalsó a legnagyobb, megfelelt egy kisebb méretű női ökölbe szorított kéznek. Eszébe jutott valami, ezért leszedte a díszt a fáról. Kihúzta a farkát a lányból. Kriszti nem sejtette, hogy mi fog történni, de már türelmetlen volt. Tudta, hogy párja direkt húzza az időt. Nagyon fel volt izgulva, többször volt az orgazmus határán, de Peti mindig leállt amikor érezte. Peti megfogta a díszt és az alsó részét a lány hüvelyéhez tette, mozgatta, simogatta vele a kéjbarlangot. A lány összerándult, de csak azért, mert hideg volt a dísz.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.65 pont (43 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 zsuzsika
2019. 02. 6. szerda 17:11
Átlagos Válaszolok rá!
#6 cscsu50
2018. 08. 9. csütörtök 07:43
közepes Válaszolok rá!
#5 veteran
2018. 08. 9. csütörtök 04:30
Az ötlet jó, az írás gyenge.5 pont Válaszolok rá!
#4 t2006
2018. 08. 8. szerda 15:30
Jó is lehetett volna! De csak kb. a "lediktálom a paprikáskrumpli receptjét" szintig sikerült eljutni. Kár érte. Válaszolok rá!
#3 feherfabia
2018. 08. 8. szerda 06:20
Érdekes és jó írás! Válaszolok rá!
#2 A57L
2018. 08. 8. szerda 04:21
Jó írás és tetszett.8P Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2018. 08. 8. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!