A+ A-

Úrnőnkkel

Egy pub - ban vacsoráztunk, ahol élő zene szólt. Az énekesnő figyelemre méltó jelenség; az igéző tekintet, a barna hajzuhatag, a formás alkat és a mozdulataiban tükröződő uralkodni vágyás felkeltette érdeklődésedet. A nő megérezhette ezt, mert a műsorszám végeztével egyenesen az asztalunk felé tartott. Szemeiben kihívás csillogott, s mire asztalunkhoz ért, már nem volt kétséges, hogy kölcsönös a vonzalom. Ahogy elhaladt mellettünk a kezedbe csúsztatott egy apró cetlit és ennyit mondott: "Éjfélkor Nálam!". A papírosra egy cím volt felírva, amely alig 10 percnyire volt a pub - tól. Tekinteted találkozott a kis kurvádéval. A szavak se beszélhettek volna jobban, mint a pillantás, ahogy egymásra néztünk. Mikor az éjfelet ütötte el az óra, már a nő lakásán voltunk, és egy kényelmes kanapén üldögélve beszélgettünk. Látszott rajta, hogy mindketten kedvére vagyunk, és ezt hamarosan nyíltan is tudatta velünk. Megkért Téged, hogy menj ki vele a konyhába és segíts neki kinyitni egy üveg bort. Persze mindannyian tudtuk, hogy ez csak ürügy, hogy kettesben maradhasson Veled. És innentől kezdetét vették az éjszaka gyönyörei. A konyhában mohón estetek egymásnak és csókolóztatok. Érezted, hogy a tested bizseregni kezd, ahogy összesimultok. Hogy tovább tüzeljen Téged, hirtelen elhúzódott és magadra hagyott az üveg borral. Eltűnt a szomszédos szoba ajtaja mögött. Te a borral együtt tértél vissza a nappaliba, ahol a kis kurvád türelmetlenül vágyakozott az ő Ura után. Alig pár perc elteltével a nő megjelent. Megállt az ajtóban. Izgató, fekete lakkbőr melltartó, bugyi és csizma volt rajta. Kiegészítőként jó néhány fém karika, lánc csillogott a testén. A kezében egy ostor rejtezett. Őrületes látvány volt. Odaléptél hozzá és belecsókoltál a nyakába. Majd rám néztél és a tekinteted azt mondta: "Úgy tekints rá, mint Úrnődre!". A nő rám emelte a tekintetét és azt mondta:
- Térdre, te kis kurva, és csússz ide a lábaim elé!
A kanapéról óvatosan lecsúszva térdre ereszkedtem, és lassan mászni kezdtem felétek.
- Leszegett fejjel ringyó! - mondta a nő és az ostorral az ajtóra csapott.
Hatalmasat csattan az ajtón az ostor, amitől összerezdültem. Tovább csúsztam immáron szememet a padlóra szegezve, míg nem a csizmája orrát pillantottam meg magam előtt.
- Gyerünk, vetkőzz! - mondta. Miközben én vetkőzni kezdtem, odahajolt hozzád és mélyen belecsókolt a szádba.
- Te kis kurva, ne kéresd magad, vetkőzz! - Félve haragjától gyorsabban vetettem le ruháimat, míg végül ott térdeltem meztelenül előttetek.
- És most Uradat is szabadítsd meg ruháitól! - csattant a hangja. - Finoman bánj vele, különben megismerkedhetsz az ostorommal!
Közelebb húzódtam hozzád, drága Uram és óvatosan vetkőztetni kezdtelek. Cipő, zokni, majd a nadrág... Kedvenc alsód volt rajtad, s mikor feléje nyúltam, hogy kihámozzalak belőle a nő hangja csattant:
- Hogy mered mocskos kezeddel érinteni Urad alsóját!
A hangja összeolvadt az ostor suhogásával, ahogy az a kezemen csattant. A fájdalomtól felszisszentem és egy könnycsepp jelent meg a szemem sarkában. Felnéztem rád kedves Uram, de te csak annyi figyelemre méltattál, hogy rám parancsolj:
- Köszönd meg Úrnődnek, hogy rendre tanított!
Így hát megköszöntem:
- Köszönöm, Úrnőm!
Ezután, felemelkedtem, hogy megszabadíthassalak ingedtől, de ekkor újabb ostorcsapás volt a részem. Keresztben a csöcseimen vörös csík bontakozott ki, ahogy lesújtott az Úrnő. Én visszaroskadtam a padlóra.
- Ki mondta, hogy felállhatsz? - hangzott. - A kurvák sose emelkedhetnek fel Urukhoz, csak ha engedélyt kaptak rá! Kérd alázattal, hogy felemelkedhess!
Az újabb büntetéstől tartva alázatosan kérleltem az Úrnőt, hogy engedje, hogy Uram kedvére tegyek. Az Úrnő kegyes volt és én megköszöntem:
- Kegyes Úrnőm, köszönöm figyelmedet!
Lassan felemelkedtem, végig leszegett tekintettel és óvatosan kigomboltam az ingedet, majd megkerülve hátulról bújtattalak ki belőle. Az Úrnő ismét haragra gerjedt, hogy, hogy merek én bármit is önállóan cselekedni, hisz szó se volt arról, hogy megkerülhetlek, miközben végig cirógatom a testedet, és úgy szabadítalak meg az ingedtől. Ezúttal a seggem esett áldozatul az ostornak. Most már önkéntelenül rogytam a földre, fejem lehajtva, hogy a kicsorduló könnyeimet elrejtsem. Ezt követően az Úrnő hozzád fordult drága Uram, és maga segítette le rólad az alsót, amihez én nem érhettem hozzá. A farkad édes Uram pompázatosan nézett ki, bár csak egy pillanatra láthattam. Ekkor szavaid jutottak el hozzám: ?No, te kis picsa, nyomás és nyald fényesre Úrnőd csizmáit!? Összekuporodva Úrnőm lábai előtt könnycseppjeim lassan végig csordogáltak az arcomon és Úrnőm csizmájára hullottak. A könnyem nedvesítette csizmát nyalni kezdtem.
- Szegd le a fejed, a seggedet pedig emeld magasra! - jött az újabb parancs tőled drága Uram.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.13 pont (40 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 papi 2014. 06. 18. szerda 15:30
Nem rossz
#7 A57L 2014. 01. 15. szerda 06:28
Egész jó.
#6 doktormacko 2008. 01. 25. péntek 00:37
rendben van
#5 slave 2008. 01. 21. hétfő 16:55
egy kis aranyesővel felfrissithették volna a ringyót de jó
#4 Bondage Mester 2003. 04. 28. hétfő 22:37
Nem rossz! Ritka írás ebből a szemszögből nézve. Kicsit darabos.
#3 ggg 2002. 11. 2. szombat 00:04
joo
#2 en 2002. 04. 28. vasárnap 14:15
:)
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?