Leküzdhetetlen vágy

Szavazás átlaga: 7.03 pont (36 szavazat)
Megjelenés: 2017. április 12.
Hossz: 9 443 karakter
Elolvasva: 565 alkalommal
Már több éve éltünk egymás mellett, mégsem történt sokáig semmi. Volt köztünk egy kis bizsergés ugyan, de valahogy egyikünk sem mert kezdeményezni. Elfojtott vágyaink felszínre bukkantak néha-néha. Mindketten éreztük a másik civódását, nehéz volt leküzdenünk az egymás iránti vonzalmat. Nem mertünk beszélni egymással róla, de mindketten biztosak voltunk abban, hogy ez a leküzdhetetlen vágy kölcsönös közöttünk. Voltak apró megnyilvánulások, elkapott vágyakozó pislantások. Gyakran úgy mentünk el egymás mellett, hogy megérinthessük a másikat. Egyetlen rövid, szűk folyosó választotta el a szobánkat. A szobám ajtaja mellett egy hatalmas tükör volt, amiben gyakran nézegette magát. Sokszor mentem el mellette, és minden egyes alkalommal próbáltam megérinteni valamelyik testrészét, leginkább a popsiját. Ha sikerült megérintenem őt ránéztem az arcára és próbáltam elkapni a tekintetét. A reakciói reménykedésre adtak okot, mindig csak mosolygott, és nem szólt semmit. Ritkán adódott alkalom arra, hogy kettesben maradhassunk, mivel mindig volt otthon valaki. Gyakran töltöttem az időt a szobájában, de nagyon kevésszer lehettünk kettesben, hiszen a testvérem barátnője volt. Ezért sem mert egyikünk sem cselekedni. Sokat vigyáztam a gyerekekre, sokat játszottam velük. ők is hátráltattak természetesen abban, hogy bepróbálkozzam nála. Ráadásul mégiscsak a testvérem élettársáról volt szó.
Gyakran időztem a szobájukban, így sokszor ültem le a francia ágyra tévénézés közben. Néha egymás mellé kerülve nem tudtuk leplezni az érzéseinket. Hiába súgta az eszünk, hogy nem szabad, testünknek még sem tudtunk parancsolni. Mindig úgy helyezkedtünk, hogy testünk egymáshoz érjen. Ha a többiek kimentek a szobából egyre bátrabbak lettünk, simogatni kezdtük a másikat. Mindig hagyta, hogy megérintsem.
Úgy tettünk mindig, mintha csak véletlenül érnénk egymáshoz, de mindketten tudtuk, hogy a másik is érezni szeretné a másikat.
Ha porszívózott és lehajolt, igyekeztem úgy helyezkedni, hogy megérinthessem a hátsóját. Ha a konyhában tevékenykedett, utána mentem és próbáltam tudatni vele, hogy ott vagyok, és csak őrá vágyom. Néha percekig bíbelődtem egy-egy szendvics elkészítésével, csakhogy ott legyek mellette.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 5 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.03 pont (36 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
l
listike
2017. április 15. 11:52
#6
Jó sztori, jöhet a folytatás.
1
a
A57L
2017. április 12. 02:32
#2
Jó és szép elbeszélés.
1
T
Törté-Net
2017. április 12. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1