A+ A-

Leküzdhetetlen vágy

Már több éve éltünk egymás mellett, mégsem történt sokáig semmi. Volt köztünk egy kis bizsergés ugyan, de valahogy egyikünk sem mert kezdeményezni. Elfojtott vágyaink felszínre bukkantak néha-néha. Mindketten éreztük a másik civódását, nehéz volt leküzdenünk az egymás iránti vonzalmat. Nem mertünk beszélni egymással róla, de mindketten biztosak voltunk abban, hogy ez a leküzdhetetlen vágy kölcsönös közöttünk. Voltak apró megnyilvánulások, elkapott vágyakozó pislantások. Gyakran úgy mentünk el egymás mellett, hogy megérinthessük a másikat. Egyetlen rövid, szűk folyosó választotta el a szobánkat. A szobám ajtaja mellett egy hatalmas tükör volt, amiben gyakran nézegette magát. Sokszor mentem el mellette, és minden egyes alkalommal próbáltam megérinteni valamelyik testrészét, leginkább a popsiját. Ha sikerült megérintenem őt ránéztem az arcára és próbáltam elkapni a tekintetét. A reakciói reménykedésre adtak okot, mindig csak mosolygott, és nem szólt semmit. Ritkán adódott alkalom arra, hogy kettesben maradhassunk, mivel mindig volt otthon valaki. Gyakran töltöttem az időt a szobájában, de nagyon kevésszer lehettünk kettesben, hiszen a testvérem barátnője volt. Ezért sem mert egyikünk sem cselekedni. Sokat vigyáztam a gyerekekre, sokat játszottam velük. ők is hátráltattak természetesen abban, hogy bepróbálkozzam nála. Ráadásul mégiscsak a testvérem élettársáról volt szó.
Gyakran időztem a szobájukban, így sokszor ültem le a francia ágyra tévénézés közben. Néha egymás mellé kerülve nem tudtuk leplezni az érzéseinket. Hiába súgta az eszünk, hogy nem szabad, testünknek még sem tudtunk parancsolni. Mindig úgy helyezkedtünk, hogy testünk egymáshoz érjen. Ha a többiek kimentek a szobából egyre bátrabbak lettünk, simogatni kezdtük a másikat. Mindig hagyta, hogy megérintsem.
Úgy tettünk mindig, mintha csak véletlenül érnénk egymáshoz, de mindketten tudtuk, hogy a másik is érezni szeretné a másikat.
Ha porszívózott és lehajolt, igyekeztem úgy helyezkedni, hogy megérinthessem a hátsóját. Ha a konyhában tevékenykedett, utána mentem és próbáltam tudatni vele, hogy ott vagyok, és csak őrá vágyom. Néha percekig bíbelődtem egy-egy szendvics elkészítésével, csakhogy ott legyek mellette.
Gyakran már nem bírtunk magunkkal és nem tudtuk leplezni a vonzalmunkat. Ha kettesben maradtunk, pillanatok alatt megmerevedett a péniszem, ami a nadrágon keresztül is jól kivehető volt. Nem mertem ránézni, de mindig éreztem magamon, vagyis azon a testrészemen a tekintetét. Néha már ő sem bírta ezt, és a lába közé tette a kezét, simogatta magát a farmernadrágján keresztül. Sajnos tovább nem juthattunk, hiszen mindig megzavart minket valaki. Persze ezt a játékot senki sem vette észre rajtunk kívül.
Később már egymásnak vetkőztünk az üvegajtón keresztül, sőt egyszer a nyitott ajtaja előtt öltözött át. Amikor megpillantottam gyönyörű testét teljesen felizgultam, de nem mertem semmit sem tenni. Amíg ő lement a közeli boltba, addig én kielégítettem magam. Persze nyitott ajtó mellett. Reménykedtem abban, hogy előbb felér a lakásba, és megpillantja, ahogy az ágaskodó hímtagommal játszadozom. Sajnos nem ért fel időben, és elélveztem.
Egyszer a konyhában mosogatott, törölgette a konyhabútort. Bementem inni egy pohár vizet. Eresztettem vizet a pohárba, megfordultam és arra lettem figyelmes, hogy mélyen behajol, a kezemnek nyomja a popsiját, és a kidomborodó puncijához ér az ujjam. Elkezdtem simogatni, mire teljesen benedvesedett, de sajnos most is megzavartak. Megszólalt a csengő. Szerencsére be volt zárva a bejárati ajtó. Odasietett az ajtóhoz. Megkérdezte ki az, és kinyitotta az ajtót.
Sajnos sokáig nem maradtunk újra kettesben. Kicsit el is szégyelltük magunkat, és nem mertünk semmit sem tenni. Próbáltuk elfelejteni a történteket. De valahogy a sors nem engedte azt. A testvérem számítógépén találtam képeket róla, mármint olyan képeket, amiken meztelenül pózol, sőt a puncijáról is találtam néhányat. Elmentettem magamnak a képeket, és ha tehettem megnéztem őket. Egyre jobban kívántam őt. Minden egyes pillanatban őrá gondoltam. Ábrándoztam róla, álmodoztam arról, hogy egyszer az enyém lesz. De még mindig ott volt a testvérem. Nem akartam őt megbántani, ezért inkább elköltöztem otthonról. Sokáig még feléjük sem néztem.
De egy nap felhívott (mármint telefonon), hogy levelet kaptam valahonnan, és hogy menjek fel hozzájuk. Egyedül volt otthon. A gyerekek iskolában, a testvérem a munkahelyén, a szüleim pedig rokonlátogatásban.
ő épp a fürdőből jött ki, amikor ajtót nyitott. Nagyon szexi volt, egy szál törölközőbe tekerve. Kicsit meglepődve, de azért beengedett. Kérte, hogy várjam meg, amíg átöltözik.
Felöltözve még szexibbnek tűnt számomra. Nem tudtam levenni róla a tekintetem. Ezt észre is vette és elpirult. Behívott a szobájába és előkereste a leveleket. Amíg elolvastam őket, kiment a konyhába és készített néhány szendvicset. Beszélgettünk. Elmesélte, hogy mi történt otthon, amióta elköltöztem.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.09 pont (33 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 listike 2017. 04. 15. szombat 11:52
Jó sztori, jöhet a folytatás.
#5 cscsu50 2017. 04. 13. csütörtök 03:56
folytasad
#4 sunyilo 2017. 04. 12. szerda 22:18
Megfelel.
#3 veteran 2017. 04. 12. szerda 09:44
Közepes.
#2 A57L 2017. 04. 12. szerda 02:32
Jó és szép elbeszélés.
#1 Törté-Net 2017. 04. 12. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?