A+ A-

Mint az álom

15 éves voltam. Lakótelepen laktam és a város elit gimnáziumában tanultam. Nem volt sok sikerem a lányoknál, pedig már nagyon érdekelt, hogy mi örömet okozhatnak egy férfinak. A barátaim már mind verték a farkukat, volt hogy közösen tartottak rejsz versenyt, de nekem nem ment. Többször próbálkoztam,. Ott álltam a farkammal, ami a legkisebb érintésre merev lett, húzogattam de nem történt semmi. 10-20 perc után sem történt semmi.
Rászoktam a kukkolásra. A szomszéd házban sok lehetőség adódott erre. Gyorsan megtanultam minden ablak életét. Ki mikor vetkőzik, fürdik, és baszik. Az első emeleten volt egy házaspár, a feleség hosszú sötét haj, kicsit telt idomok, nagy mellek, nagy csípő és fenék. Számomra az ideális Nő. Többször láttam, az utcán is és tudtam, hol dolgozik. A patyolatban láttam mindig a pult mögött. Fehér köpenye mindig feszült a telt testén. Az arca mindig igényesen sminkelt, és mindig mosollyal fogadott.
Az egyik buli után hajnalban értem haza. Nyár volt, csen és meleg. Ilyenkor minden ablak nyitott és az ágyak nyikorgása is közössé válik. Apró sikolyokra lettem figyelmes. Kinézek, és azt látom, hogy a nő éjjeli lámpa fényénél fekszik az ágyban. El sem hittem, hogy jól látom. Meztelen volt. A nagy melle gyönyörűen szétterült az oldalán. Annyira elteltem ettől, hogy az észre sem vettem, hogy az egyik keze hevesen mozgott a punciján, puncijában.
- Ez maszturbál-mondtam ki hangosan és a farkam rögtön akkorára merevedett, mint még soha.
Aztán leoltotta a villanyt, és nagyobb sikolyokat hallottam. Napokig nem tudtam elszakadni ettől az élménytől. Néhány hét múlva mentem vissza a tiszta ágyneműért. Nem találta meg a csomagomat. Bement a raktárba keresni, majd behívott. Ahogy beléptem, a háttal nekem lehajolt és turkált valami zsákban. Önkéntelenül odaléptem és hozzá értem. Remegett a testem az izgalomtól, de nem tudtam ellen állni. Érezni akartam a bőrét. Ahogy hozzá értem megrezzent és mosolyogva felém fordult. De azzal a mozdulattal, ahogy megfordult a keze bele akadt a nadrágomban ágaskodó faszomba. Mosoly és egy kacsintás.
Ennyi volt a reakció.
Tovább lépett és hossza keresés után megtalálta a csomagomat, én zavartan átvettem és sebesen eltávoztam. Attól fogva mindig kerestem az alkalmat, hogy lássam. Teljesen elvesztettem a kontrollt.A következő alkalommal mosolyogva fogadott és a nevemen szólított.
- Szia Ede!
- Csókolom- hebegtem
- Tegezz nyugodtan, aki előtt masztizok…
Tudta, hogy nézem! Ezt élvezte? –Hasított belém. Ezt egy nő is élvezheti. Közben persze a faszom azonnal jelzett megint.
- Ááá - szerettem volna valami frappánsat mondani de nem sikerült. De belépett egy másik vevő és maradt megint a sokat mondó mosoly. Az utcán vettem észre, hogy két cetlit kaptam.
- Szombaton este 10-kor várlak, ne csöngess a gyerek alszik !!- olvastam és hüledeztem.
A rákövetkező napok, nagyon lassan teltek el. Állandóan pörgött az agyam és állt a faszom. Nem mertem kinézni az ablakba. A fülemben dobogott a szívem, amikor benyitottam az ajtón. Sejtettem, hol a hálószoba és beléptem. A Nő az ágyon feküdt az ismert félhomályban, csak egy köntös volt rajta.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.08 pont (60 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 veteran 2016. 08. 22. hétfő 16:25
Kezdetnek elmegy.
#7 mif23 2016. 08. 20. szombat 20:56
Első próbálkozásra szerintem jó. Ne add fel írjál még!
#6 zsuzsika 2016. 08. 17. szerda 10:38
Gyerekes fantázia.
#5 sunyilo 2016. 08. 15. hétfő 23:24
Én már nem is emléxem, olyan rég volt, de valami hasonló...
#4 vakon53 2016. 08. 15. hétfő 12:59
Feleségem és én asztmondjuk hogy jó!
#3 listike 2016. 08. 15. hétfő 07:24
Nem nagy durranás.
#2 A57L 2016. 08. 15. hétfő 05:12
Többet is ki lehetett volna hozni belőle.
#1 Törté-Net 2016. 08. 15. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?